Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 11.gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12.ci gun erken daha yeni geçmiştir iğnenin etkisi bence 2 gün sonra tekrarlayın inşallah bebek vardır 🙏🏻Ben tekrar başladık bu 3.denemem daha 6.cı günüm inşallah güzel haber alırız hep birlikte 🙏🏻
maalesef bende adet oldum :) bugün hastaneye gittim tekrar ilaca başladık ama bu sefer femara kullanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

ilk denememdi zaten üzülmedim henüz ümit kesmek için çok erken :) evet klomen kullanmıştım şimdi beş gün femara kullanıcam sonra kontrol işte bakalım
ilk denememdi zaten üzülmedim henüz ümit kesmek için çok erken :) evet klomen kullanmıştım şimdi beş gün femara kullanıcam sonra kontrol işte bakalım
Bende iki kere klomen kullandım olumsuz sonuçlandı bu ay letuya geçtik hayırlısıyla 9.günüm iğnede inşallah bu ay olur ikimizin de isteyen tüm herkesin rabbim kucağını boş bırakmasın 😌

Bende iki kere klomen kullandım olumsuz sonuçlandı bu ay letuya geçtik hayırlısıyla 9.günüm iğnede inşallah bu ay olur ikimizin de isteyen tüm herkesin rabbim kucağını boş bırakmasın 😌
amin amin inşallaah. bende çarşamba günü gidicem kontrole bakalımm. senin neden olmuyordu bebek

var ama ilk kez başıma geldi böyle bir şey femara nın etkisi olabilir mi acaba
Olabilir tabi siz yine doktorunuza sorun muayene ye gidince
öyle yapıcam. birde aşırı şekilde sivilcelendim nedense
bendede çıkıyor sivilce ilaç kullandıktan sonra vücuda hormon yüklüyoruz sonuçta normal hepsi inşallah rabbim kolay nasip eder uğraşmayız 🤲🏻😌

Olabilir tabi siz yine doktorunuza sorun muayene ye gidince

bendede çıkıyor sivilce ilaç kullandıktan sonra vücuda hormon yüklüyoruz sonuçta normal hepsi inşallah rabbim kolay nasip eder uğraşmayız 🤲🏻😌
çarşamba günü iğnemi yaptım kendim tekrarr. bu sefer dört tane yumurtalık oluşmuş. 26-21-18-16 cm olarak bugün dördüncü günüm kasık ağrılarım felaket.. bekliyorum

çarşamba günü iğnemi yaptım kendim tekrarr. bu sefer dört tane yumurtalık oluşmuş. 26-21-18-16 cm olarak bugün dördüncü günüm kasık ağrılarım felaket.. bekliyorum
Maşallah çok güzel gelişmiş inşallah bu ay olur bence bu ay olcak sizin 🤲🏻😌

X