- 25 Ağustos 2024
- 486
- 141
Nasıl gidiyor sürecinizay inşallah ya 5 gün bitti inşallah bakalım bekliyorum olumlu olumsuz yazarıım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl gidiyor sürecinizay inşallah ya 5 gün bitti inşallah bakalım bekliyorum olumlu olumsuz yazarıım
13. günüm bugün göğüs hassasiyetim var bel ve kasık ağrım devam ediyor fakat adet günüme dört gün kaldı. bekliyorum hala bende heyecanlaNasıl gidiyor süreciniz
Hadi inşallah pozitifi görürsünüz yarın test yapın bence tam 14.cu gun oluyor13. günüm bugün göğüs hassasiyetim var bel ve kasık ağrım devam ediyor fakat adet günüme dört gün kaldı. bekliyorum hala bende heyecanla
Haber edin merak ettim13. günüm bugün göğüs hassasiyetim var bel ve kasık ağrım devam ediyor fakat adet günüme dört gün kaldı. bekliyorum hala bende heyecanla
denemeek lazım evet. öncesinde negatif görüp sonrasında pozitif gören de çokmuş bu 14 günden önceHaber edin merak ettim
Daha erken 14un de yapın testi iğnenin etkisiyle yalancı pozitif görürsünüzKızlar selam bende femera kullandım ve 1 ekimde iğne yaptık acaba yarın test yapsam mı ? 3 tane test var elimde boşuna harcamak istemiyorum
Evet doğru iğnenin etlisi geçip 0 lanıp pozitife dönüyor tekrardan çünkü inşallah bebeğin seninledirdenemeek lazım evet. öncesinde negatif görüp sonrasında pozitif gören de çokmuş bu 14 günden önce
Çok stresliyim zaman durdu geçmiyor gibi belirti olarak da sadece arda gelen kaşık ağrım oluyor geçiyor birde iğneden 5gün sonra bel ağrım oldu bakayım neler olacakDaha erken 14un de yapın testi iğnenin etkisiyle yalancı pozitif görürsünüz
Zaman geçmiyor doğru bende dün çatlatma iğnesi oldum bu 3.denemem İğnede hamilelik hormonu olduğu için o belirtiler oluyor benim de kasık ağrım çok oluyordu inşallah bebekten dir tutunuyordurÇok stresliyim zaman durdu geçmiyor gibi belirti olarak da sadece arda gelen kaşık ağrım oluyor geçiyor birde iğneden 5gün sonra bel ağrım oldu bakayım neler olacak
Rabbim benimde seninde isteyen herkesinde kucağını boş bırakmasın aminZaman geçmiyor doğru bende dün çatlatma iğnesi oldum bu 3.denemem İğnede hamilelik hormonu olduğu için o belirtiler oluyor benim de kasık ağrım çok oluyordu inşallah bebekten dir tutunuyordur
AminRabbim benimde seninde isteyen herkesinde kucağını boş bırakmasın amin
Test yaptınız mıdenemeek lazım evet. öncesinde negatif görüp sonrasında pozitif gören de çokmuş bu 14 günden önce
ben hala test yapmadım pembe bir akıntım var umarım adet olmuyorumdur inşallah tutunma kanamasıdırEvet doğru iğnenin etlisi geçip 0 lanıp pozitife dönüyor tekrardan çünkü inşallah bebeğin seninledir
Merhabalar. Ben de 30 Eylül de catlatma igmesi oldum. 12 ekim de test yaptım. Negatif çıktı. Benimde belirtilerin hepsi var. Negatif çıkınca ümidim kırıldı. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimizarkadaşlar çatlatma iğnesi 11.günüm bugün test yaptım negatif dünde negatifti diğer günler pozitife dönme şansı varmıdır 18 ve 23 mm yumurtam vardı kasık ağrısı göğüste hassasiyet var yüzümde sivilceler çıktı sizdeki belirtiler nasıldı tutma şansı ne dir ilk çatlatma iğnem pcos çikolata kistim ve miyom var ?
Pembe akıntıyı takip edin inşallah devamı gelmez yerleşme kanaması olabilir regl gününüz nezaman dı 2 gun sonra test yapın benceben hala test yapmadım pembe bir akıntım var umarım adet olmuyorumdur inşallah tutunma kanamasıdır
12.ci gun erken daha yeni geçmiştir iğnenin etkisi bence 2 gün sonra tekrarlayın inşallah bebek vardır Ben tekrar başladık bu 3.denemem daha 6.cı günüm inşallah güzel haber alırız hep birlikteMerhabalar. Ben de 30 Eylül de catlatma igmesi oldum. 12 ekim de test yaptım. Negatif çıktı. Benimde belirtilerin hepsi var. Negatif çıkınca ümidim kırıldı. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Belirtiler iğnenin etkisinden olabiliyorMerhabalar. Ben de 30 Eylül de catlatma igmesi oldum. 12 ekim de test yaptım. Negatif çıktı. Benimde belirtilerin hepsi var. Negatif çıkınca ümidim kırıldı. İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Merhaba son durumunuz nedir akıntının devamı geldi ?ben hala test yapmadım pembe bir akıntım var umarım adet olmuyorumdur inşallah tutunma kanamasıdır
Canim yaptinmi testDaha erken 14un de yapın testi iğnenin etkisiyle yalancı pozitif görürsünüz