- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Canım bu çatlatma iğnesini devlet hastaneleri de yapıyo dimi?çatlatma iğnesi olan veya olacak olan arkadaşlar buyrun beraber bekleyelim kaçıncı gündesiniz benim bat 22-23 mayıs sizlerin ne zaman ? Kaç yıllık evlisiniz ve yumurtanız kaç mm idi iğneyi yaptğnzda hamiş adaykarımız
@gzmdncr33 21 mayıs
@fermante 17 mayıs D denizyildizi001 23 mayıs
@gulsahctl 27 mayısMataring 24 mayıs
@CGDM_CSKN 26 mayıs
@dmlslnkrmk 25 mayıs
Hiii ne güzel sen hamile kalabiliyorsun canim inş bu kez gene olurTatlım ilk hamileliğin tek yumurtayla oldu zaten doktorum dedi ki önemli olan kaç yumurta olduğu değil kalitesi ve çatlaması Bi tek sende iş bitmiyor eşinin de spermleri kaliteli olmak zorunda promen çok güzel kullanmayı denemez misiniz promen erkek içi Sor doktorunuza eczacınıza ona göre deneyin derim canım
Yok canim yatış vermiyor kafana göre yapamazsın ama doktor verecek hastanede yaptırırsınBir de bu çatlatma iğnesi olunca istirahat mi gerekiyor ?
Bilen kişi beni aydınlatabilir mi
Doktor yatış mı veriyor ??
En çok merak ettiğim konu bu
Çünkü çalışıyorum
Anladım canım sağolYok canim yatış vermiyor kafana göre yapamazsın ama doktor verecek hastanede yaptırırsın
Nasıl canim anlamadımAnladım canım sağol
Benim yumurtam iyiyimiş olgun
Doktor öyle dedi
Yumurtlama döneminde baktı ultrasondan
Doğal bi fikrin var mı bunun için
Bizde de bi sorun yokda işte her yöntemi deniyoruz kaç yıllık evlisin ilk sene genelde bişey yapmıyor doktorlarCanım bu çatlatma iğnesini devlet hastaneleri de yapıyo dimi?
Bana önermedi doktor
Hangi durumlarda oluyo
Çünkü sorun bulamadı ben de ve eşimde
Bende çlşyorum hemde yaptğm ağır bi iş ama iğne dönemnde öyle pek dikkat edilecek noktalar yok cnmBir de bu çatlatma iğnesi olunca istirahat mi gerekiyor ?
Bilen kişi beni aydınlatabilir mi
Doktor yatış mı veriyor ??
En çok merak ettiğim konu bu
Çünkü çalışıyorum
Canım ben 27 sinde adet olacam ki inşallah olmam :)) 24 ünde test yapıla ak iğne de 9 unda oldu. 34 yaşındayım ağustosta 2 yıllık evli olacamçatlatma iğnesi olan veya olacak olan arkadaşlar buyrun beraber bekleyelim kaçıncı gündesiniz benim bat 22-23 mayıs sizlerin ne zaman ? Kaç yıllık evlisiniz ve yumurtanız kaç mm idi iğneyi yaptğnzda hamiş adaykarımız
@gzmdncr33 21 mayıs
@fermante 17 mayıs D denizyildizi001 23 mayıs
@gulsahctl 27 mayısMataring 24 mayıs
@CGDM_CSKN 26 mayıs
@dmlslnkrmk 25 mayıs
Yani kür fikrin var mıNasıl canim anlamadım
2 olucakBizde de bi sorun yokda işte her yöntemi deniyoruz kaç yıllık evlisin ilk sene genelde bişey yapmıyor doktorlar
Ay canim çok sevindim :) :) atsana fotoğrafıkızlar sabah test yaptım. İkinci çizgi çok hafif belli. Bugün 12. Günüm. Cok heyecanlandım
Hi yok canim ya ben bilmiyorum hiç onlarıYani kür fikrin var mı
Ayyy canim bence görünüyor kan vermeye mi gitsen hemen çok sevindim coooookCanım böyle cıktı
Canım mm çok mutlu oldumm hamilesin hemen kan baktır beta hcg takibi yap Allahım sağlıklı hamiş ler olmayı nasip etsin hepimizeeeekızlar sabah test yaptım. İkinci çizgi çok hafif belli. Bugün 12. Günüm. Cok heyecanlandım
Bilmiyorum kuzum. İğnenin etkisi olabilir falan yazmışlar. Ama dün yaptım negatif çıktı. Şöyle bi gün daha bekleyim giderimAyyy canim bence görünüyor kan vermeye mi gitsen hemen çok sevindim coooook
Ama dün negatifti ayrıca bu biraz belirgin benceeeee silik çıkardı iğne olsaydi :) :)Bilmiyorum kuzum. İğnenin etkisi olabilir falan yazmışlar. Ama dün yaptım negatif çıktı. Şöyle bi gün daha bekleyim giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?