- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi denizyildizi001
Aynen bende öyleym canm o yuzdn hiç bsey yapmıcamCanim ben umutlu deilim hamile oldugumu düşünmüyorum o yüzden yapmicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende öyleym canm o yuzdn hiç bsey yapmıcamCanim ben umutlu deilim hamile oldugumu düşünmüyorum o yüzden yapmicam
Tek yumurta mı oluşmuştu canımCanim ben umutlu deilim hamile oldugumu düşünmüyorum o yüzden yapmicam
5dk da mümkün değil cnmKısmet tatlım. .hayırlısı 16. Günümdü igneden sonra atılması mümkün dehil..demek test yanlıştı kan testi 5 dk içinde çıkar mı o da aklımı karistirdi![]()
Ben de bilerek iğdenin 3.günü yapmıştımgerçekten pozitif çıkıyormu diye merak ettm ilacın etkiside olsa o pozitifi görmek iyi geldiBen 6. Gün yaptım o bile negatif. Ne kadar çabuk geçmiş etkisi. Yada etki etmedi mi acaba
Evet canim ben klomen kullanmadım kendiliğinden oluşmuştu biraz büyük kendiliğinden çatlaması gerekir demişti yanı o yüzden ümidim YokTek yumurta mı oluşmuştu canım
Ya bende o niyetle yaptım amaBen de bilerek iğdenin 3.günü yapmıştımgerçekten pozitif çıkıyormu diye merak ettm ilacın etkiside olsa o pozitifi görmek iyi geldi![]()
Bnmde 1yumırtam olştu ama herzaöan umutlu olmak gerekiyor umudunu kaybetme varsa çıkmaz adetin geçerse testi tekrarla cnmCok umutlu degilim zaten. Progesteronum cok dusuktu. Bir tane yumurtam oluşmuştu
Ayyy canim ya aynen 2 kez yaptım ben 3. Gün bide 5 cidden gördüm çift çizgiyiBen de bilerek iğdenin 3.günü yapmıştımgerçekten pozitif çıkıyormu diye merak ettm ilacın etkiside olsa o pozitifi görmek iyi geldi![]()
Ayy ne deli insanlarız yaYa bende o niyetle yaptım amao bile çift çizgi olmadı. Ama umudumu yitirmedim daha 9 gün var Allah büyük
Cnm kan testin de negatifdi değil miEvet canim ben klomen kullanmadım kendiliğinden oluşmuştu biraz büyük kendiliğinden çatlaması gerekir demişti yanı o yüzden ümidim Yok
Demekki tek deli ben değilmişimAyyy canim ya aynen 2 kez yaptım ben 3. Gün bide 5 cidden gördüm çift çizgiyisırf meraktan
Zaman geçirmek için işte nelerle uğraşcağımızı şaşırmış durumdayız. Ama bildiğim bişey varsa o da bu ay olmazsa üzülmeyeceğim. Nefes aldığımız sürece umut vardırAyy ne deli insanlarız ya![]()
Yok canim ben kan vermedim de 10. Günü test yapmıştım negatifti kan vermeye gitmem canim ya gerek Yok ben çünkü hiç hissetmiyorum böyle bi şeyCnm kan testin de negatifdi değil mi
Ben nedense sende var gibi hissediyorumYok canim ben kan vermedim de 10. Günü test yapmıştım negatifti kan vermeye gitmem canim ya gerek Yok ben çünkü hiç hissetmiyorum böyle bi şeyevet napalim insan görmek istiyor
Aynen öyle cnm ya ilk mi olcak seninYok canim ben kan vermedim de 10. Günü test yapmıştım negatifti kan vermeye gitmem canim ya gerek Yok ben çünkü hiç hissetmiyorum böyle bi şeyevet napalim insan görmek istiyor
Evet canim ilk olacak Allah hepimize nasip etsin ekimde evlendim biraz vajinismusla uğraştım onu atlattım sonra ocak gibi hashimoto teşhisi konuldu tiroid rahatsızlığı ama daha baslangic olduğu icin ilaç başlanmadı pko var bende de ama adetim düzenli sadece yumurtalıklarımda görünüm var bu ay bi profa gittim adetin 17. Günüydü kist yoktu gerçekten yumurta gördü ama biraz büyümüş çatlamamış dedi iğne verdi vurundum rahim biraz gerideymiş benim o da geciktiriyor olabilir dedi doktor :/ biraz uzun yazdım canim vaktinizi çaldım :) öyle iste benim durumum da bu :/Aynen öyle cnm ya ilk mi olcak senin
Canim benim islerim öyle kolay olmaz ya hep bi zor olur isyan etmek deil hayırlısı budur ama öyle hissediyorum her şey icin bi uğraşırım KPSS çalışmaya başladım mülakat çıktı vs şu an aslında kontenjandayım atanabilirim yanı merkezi atama olsa ama yokBen nedense sende var gibi hissediyorum
Canım klomen kullandım. Yumurtam belli bir olgunluga erişmişti. Doktor da hemen iğne yaptıCanim doktor niye yaptı ki iğne o zaman kaç mm di yumurta
Progesteron testi düşük çıktı demişsin o yüzden dedimCanım klomen kullandım. Yumurtam belli bir olgunluga erişmişti. Doktor da hemen iğne yaptı
Tatlım ilk hamileliğin tek yumurtayla oldu zaten doktorum dedi ki önemli olan kaç yumurta olduğu değil kalitesi ve çatlaması Bi tek sende iş bitmiyor eşinin de spermleri kaliteli olmak zorunda promen çok güzel kullanmayı denemez misiniz promen erkek içi Sor doktorunuza eczacınıza ona göre deneyin derim canımEvet canim ben klomen kullanmadım kendiliğinden oluşmuştu biraz büyük kendiliğinden çatlaması gerekir demişti yanı o yüzden ümidim Yok