- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi denizyildizi001
Hala adet olmadım çok stresliyimmm bugun doktora gidecemm tatlım. .bende şaşırdım 5 dk içinde5dk da mümkün değil cnm
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala adet olmadım çok stresliyimmm bugun doktora gidecemm tatlım. .bende şaşırdım 5 dk içinde5dk da mümkün değil cnm
Ay kıyamaaammm yaşadığımız şu strese bak ay nasıl. Bilinç altına işlediysek ya olmazsa diyekızlar bu arada bende rüyamda gebelik testi yapıyordum önce pozitif çıkıyor sonra negatif çok üzülüyordumkafayı yeme noktasına geldim
5 dk ya çıkması mümkün değil ki başka hastanede yap idrar testi mi bu kuzumHala adet olmadım çok stresliyimmm bugun doktora gidecemm tatlım. .bende şaşırdım 5 dk içinde![]()
aynen canım hiç sorma ben de bebeğe deil de nasıl bilinçdışıma itmişsem diye kendime üzüldümAy kıyamaaammm yaşadığımız şu strese bak ay nasıl. Bilinç altına işlediysek ya olmazsa diye
Kan testi tatlım. .bakalım bugün ne olacak..5 dk ya çıkması mümkün değil ki başka hastanede yap idrar testi mi bu kuzum
tekrar test yapsaydın canım idrar testiHala adet olmadım çok stresliyimmm bugun doktora gidecemm tatlım. .bende şaşırdım 5 dk içinde![]()
Hepimiz öyleyiz ama olacak eminim be Hepimiz hamiş olacağız çok şükür problemimiz yok bebiş olmama gibi kafaya takıp olumsuz uyarılmayalım yeteraynen canım hiç sorma ben de bebeğe deil de nasıl bilinçdışıma itmişsem diye kendime üzüldüm![]()
idrar testi güvenmiyorum ya heyecan yaptırdı bize kanda negatif görünce yapmak istemedim.. bugün doktora gidecem...belkide kist olusmustur..tekrar test yapsaydın canım idrar testi
Yok canım öğle arasında aricam tekrardan.anladım canım :) tebrik ederim tekrardan görüştün mü doktorla
Hadi inşallah iyi haberler alırız senden..kızlar sabah test yaptım. İkinci çizgi çok hafif belli. Bugün 12. Günüm. Cok heyecanlandım![]()
Kan testi tatlım. .bakalım bugün ne olacak..
Hamilesin tatlimmm..kan testinde netlestir..darısı diğer kızlara insallahCanım böyle cıktı
Arabistandayım eğer yanlış çıkarsa dava edeceğim. .çünkü çok gerginim..hayırlısı. .bunların hepsi dayaklık hepsi yaaa bizim için hayati önemi olan bir durumu nasıl baştan sağma yaparlar yaaa yeni kan yaptır inşallah pozitif çıkar da onları da dava et
öyle mi dersin canımHepimiz öyleyiz ama olacak eminim be Hepimiz hamiş olacağız çok şükür problemimiz yok bebiş olmama gibi kafaya takıp olumsuz uyarılmayalım yeter
Tatlım kızımda 11. Gün evde idrar yapmıştım. Negatif çıktı sonra yok diye eşimin ısrarlı ile kan verdim.tabiki ben umutsuzum. .pozitif duyunca şok olmuştum oturup ağladım. .darısı başına. .Bilmiyorum kuzum. İğnenin etkisi olabilir falan yazmışlar. Ama dün yaptım negatif çıktı. Şöyle bi gün daha bekleyim giderim
Canım benim inşallah. Ben de dün yapayım dedim negatif cıktı. Hatta yazdım buraya da. Bugün de bi umut yaptım. Bir iki dakika bekledim cıkmadı. Sonra geri gelip baktım gözlerime inanamadım. İnşallah dogrudurTatlım kızımda 11. Gün evde idrar yapmıştım. Negatif çıktı sonra yok diye eşimin ısrarlı ile kan verdim.tabiki ben umutsuzum. .pozitif duyunca şok olmuştum oturup ağladım. .darısı başına. .
Canım ben de öyleyim şu an. Eşime foto gönderdim hemen heyecandan. Ama başka kimse bilmiyor. Kesin belli olana kadar söylemicemBen de bir gün Pozitifi görsem
Sevinmem ki kanatlanıp uçarım![]()
canım başka test yok mu ?Canım ben de öyleyim şu an. Eşime foto gönderdim hemen heyecandan. Ama başka kimse bilmiyor. Kesin belli olana kadar söylemicem
Var canımcanım başka test yok mu ?