Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bilgisi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Ben yumurta büyütme iğnesi kullandım kontrole gittiğimde 3 büyük yumurta vardı. Doktor biri 24 biri 18 mm biri biraz daha küçük dedi. O gün de E2 tahlili verdim fakat sonuç 57 çıkmış. 2 gün sonra çatlatma oldum yumurtalar çatladı fakat 57 değeri 3 tane olgun yumurta için az değil mi?

Cok umutlu degilim zaten. Progesteronum cok dusuktu. Bir tane yumurtam oluşmuştu
Canim bu arada sınava çalışıyorum demişsin KPSS mi ? Bu yıl benimde 2. Yılım ben çalışıyorum memurum ama bi yandan öğretmenlik icin bekliyorum mülakat olmasa kontenjandayım atanicam bakalım mülakat sonuçları bi belli olsun korkuyorum çünkü :(

Canim bu arada sınava çalışıyorum demişsin KPSS mi ? Bu yıl benimde 2. Yılım ben çalışıyorum memurum ama bi yandan öğretmenlik icin bekliyorum mülakat olmasa kontenjandayım atanicam bakalım mülakat sonuçları bi belli olsun korkuyorum çünkü :KK43:
Canım benimki sıfırlı bişeydi cok düsük yani. Evet canım ögretmenlik. Üçüncü yılım benim de .

Canim sen bilirsin :) ben negatifi görünce çok üzülüyorum yapmicam test adetimi beklicem iğneden dolayı gecikecektir normalde bugün olmam lazımdı :) senin de erken gibi ama :)
15.gün kanda kesin çıkar beklemek daha zor batır kanda gitsin ben 24 ünü bekliyorum ben gidiyorum o kaçıyor sanki Bi türlü 24 ü olamadı

Back