Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım mm çok mutlu oldumm hamilesin hemen kan baktır beta hcg takibi yap Allahım sağlıklı hamiş ler olmayı nasip etsin hepimizeeee
Kuzum inşallah öyledir. Rabbim hayırlısını nasip etsin ama hayal kırıklıgı yaşarım diye korkuyorum. Doktorum 12.gün yap demişti. Birazdan aricam

canımmm çok sevindim ilk miydi hamileliğin ilk kez mi oldu yani :) maşallah diyorum hemen doktoru araaa :) bize de dua et nolurrr diğer ay isteyen herkesin içinde benimde yüzüm gülsün
Kuzum ilk olacak Rabbim nasip ederse. İlk kez iğne oldum işte. Ama daha inanamıyorum kanda belli olana kadar . Ederim tabi kuzum. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah . Doktorumu aradım ama hastası var sanırım açmadı.

Kuzum ilk olacak Rabbim nasip ederse. İlk kez iğne oldum işte. Ama daha inanamıyorum kanda belli olana kadar . Ederim tabi kuzum. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah . Doktorumu aradım ama hastası var sanırım açmadı.
ay allahım mübarek günde hepimize nasip etsin canımmm :( test varsa bi daha yapsana canım :))

yumurtan kaç mm di canım :) birde progesteron sonucunu da yazar mısın merak edyorum

Maşallah canım inşallah bizim de vardır belirtin var mıydı

Back