Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çatlatma iğnesi olan veya olacak olan arkadaşlar buyrun beraber bekleyelim kaçıncı gündesiniz benim bat 22-23 mayıs sizlerin ne zaman ? Kaç yıllık evlisiniz ve yumurtanız kaç mm idi iğneyi yaptğnzda hamiş adaykarımız
@gzmdncr33 21 mayıs
@fermante 17 mayıs D denizyildizi001 23 mayıs
@gulsahctl 27 mayıs Mataring Mataring 24 mayıs
@CGDM_CSKN 26 mayıs
@dmlslnkrmk 25 mayıs
Canım bu çatlatma iğnesini devlet hastaneleri de yapıyo dimi?
Bana önermedi doktor
Hangi durumlarda oluyo
Çünkü sorun bulamadı ben de ve eşimde

Bir de bu çatlatma iğnesi olunca istirahat mi gerekiyor ?
Bilen kişi beni aydınlatabilir mi
Doktor yatış mı veriyor ??
En çok merak ettiğim konu bu
Çünkü çalışıyorum

Tatlım ilk hamileliğin tek yumurtayla oldu zaten doktorum dedi ki önemli olan kaç yumurta olduğu değil kalitesi ve çatlaması Bi tek sende iş bitmiyor eşinin de spermleri kaliteli olmak zorunda promen çok güzel kullanmayı denemez misiniz promen erkek içi Sor doktorunuza eczacınıza ona göre deneyin derim canım
Hiii ne güzel sen hamile kalabiliyorsun canim inş bu kez gene olur ❤️ Bu ay olmazsan adetin 3. Günü klomen başlayalım dedi doktor ama Ramazan olunca üşeniyorum :( eşimde kullanabalir canim doktor bi şey demedi bide ben klomen başlamadan önce eşim sperm ornegi vermesi gerekiyor mu ?

çatlatma iğnesi olan veya olacak olan arkadaşlar buyrun beraber bekleyelim kaçıncı gündesiniz benim bat 22-23 mayıs sizlerin ne zaman ? Kaç yıllık evlisiniz ve yumurtanız kaç mm idi iğneyi yaptğnzda hamiş adaykarımız
@gzmdncr33 21 mayıs
@fermante 17 mayıs D denizyildizi001 23 mayıs
@gulsahctl 27 mayıs Mataring Mataring 24 mayıs
@CGDM_CSKN 26 mayıs
@dmlslnkrmk 25 mayıs
Canım ben 27 sinde adet olacam ki inşallah olmam :)) 24 ünde test yapıla ak iğne de 9 unda oldu. 34 yaşındayım ağustosta 2 yıllık evli olacam

Canım böyle cıktı

Eklentiler

• EB9FBE3A-65DB-41B7-8D7E-464EA5C4A912.jpeg
    EB9FBE3A-65DB-41B7-8D7E-464EA5C4A912.jpeg
    39,7 KB · Görüntüleme: 44
Back