Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle cnm ya ilk mi olcak senin
Evet canim ilk olacak Allah hepimize nasip etsin ekimde evlendim biraz vajinismusla uğraştım onu atlattım sonra ocak gibi hashimoto teşhisi konuldu tiroid rahatsızlığı ama daha baslangic olduğu icin ilaç başlanmadı pko var bende de ama adetim düzenli sadece yumurtalıklarımda görünüm var bu ay bi profa gittim adetin 17. Günüydü kist yoktu gerçekten yumurta gördü ama biraz büyümüş çatlamamış dedi iğne verdi vurundum rahim biraz gerideymiş benim o da geciktiriyor olabilir dedi doktor :/ biraz uzun yazdım canim vaktinizi çaldım :) öyle iste benim durumum da bu :/

Ben nedense sende var gibi hissediyorum
Canim benim islerim öyle kolay olmaz ya hep bi zor olur isyan etmek deil hayırlısı budur ama öyle hissediyorum her şey icin bi uğraşırım KPSS çalışmaya başladım mülakat çıktı vs şu an aslında kontenjandayım atanabilirim yanı merkezi atama olsa ama yok demiştim kesin bebek icin de uğraşıcam diye ve iste hala Yok

Evet canim ben klomen kullanmadım kendiliğinden oluşmuştu biraz büyük kendiliğinden çatlaması gerekir demişti yanı o yüzden ümidim Yok
Tatlım ilk hamileliğin tek yumurtayla oldu zaten doktorum dedi ki önemli olan kaç yumurta olduğu değil kalitesi ve çatlaması Bi tek sende iş bitmiyor eşinin de spermleri kaliteli olmak zorunda promen çok güzel kullanmayı denemez misiniz promen erkek içi Sor doktorunuza eczacınıza ona göre deneyin derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…