- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi denizyildizi001
Günaydın kızlar iğneden sonraki 7. Günüm belirti yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım okudum da şimdi hayırlısı olsun pozitif olması tuhaf ciddenKızlar kan testi yaptım gebelik yok..neden o çizgi çıktı idrarda anlamadım...sağlık olsun demek ki test yanlışti..
Canım benim de 11 . Günüm iki gün önceye kadar sağ kasıgımda batma vardı. Yumurta sağda oluşmuştu zaten. Şimdi ara ara oluyor o da cok hafif. Başka da belirtim yok . Yarın test yapcamGünaydın kızlar iğneden sonraki 7. Günüm belirti yaşayan var mı
Günaydın kızlar iğneden sonraki 7. Günüm belirti yaşayan var mı
Bnm dün 7.günmdü bel ağrısı vardı biraz cnm sende varmıGünaydın kızlar iğneden sonraki 7. Günüm belirti yaşayan var mı
Cnm 21.günde adet olan bendim bilmiyorum çatlayıp çatlamağnı ama adet olmaynca doktora gittim adet olmam için ilaç verdi ertesi günü oldm zatenCanım bi şey sorucam 21. Gün adet oldum dedin ya yumurta çatlamış miydi o ay
Heycanla bekliyorz cnm benm daha 8.günüm sen adet oldn muKimseden güzel haber Yok mu kızlar :)
yok canım olmadım ama progesteron sonucum 12,1 çıkmış düşük yani bu değerle gebe kalmam biraz zor geçen ayda 11,4 çıkmıştı doktor düşük 20 civarı iyi demişti :) ztb beklemiyorum ya bu ay yarın falan olurum aertıkHeycanla bekliyorz cnm benm daha 8.günüm sen adet oldn mu
bugun 7. günüm sadece ateşim var şuanHeycanla bekliyorz cnm benm daha 8.günüm sen adet oldn mu
Bu progesteron testini sağlık ocağında yaparlar mı acaba? Baktırmak için ne yapmak lazım. Doktor istemine gerek var myok canım olmadım ama progesteron sonucum 12,1 çıkmış düşük yani bu değerle gebe kalmam biraz zor geçen ayda 11,4 çıkmıştı doktor düşük 20 civarı iyi demişti :) ztb beklemiyorum ya bu ay yarın falan olurum aertık
canım doktorun isterse yaptır istememişse yaptırma gerek yokturBu progesteron testini sağlık ocağında yaparlar mı acaba? Baktırmak için ne yapmak lazım. Doktor istemine gerek var m
adetimin 3. Günü istemişti doktor o zaman 0,092 gibi bişey çıkmıştı doktorda çok düşük demişti. Ama zaten regl dönemi düşüyormuş diye okudum. Ondan benim için hassas bi hormoncanım doktorun isterse yaptır istememişse yaptırma gerek yoktur
Sağol canim..hayırlısı olsun adet olmadım o da beni strese soktu..kist oluştu demek ki bugün doktora giderim artık..canım okudum da şimdi hayırlısı olsun pozitif olması tuhaf cidden
Kısmet tatlım. .hayırlısı 16. Günümdü igneden sonra atılması mümkün dehil..demek test yanlıştı kan testi 5 dk içinde çıkar mı o da aklımı karistirdiHadi ya ilacın etkisi demekki vucüt atmamış test yaptpnzda inş sonraki aylara
o ne demekBu progesteron testini sağlık ocağında yaparlar mı acaba? Baktırmak için ne yapmak lazım. Doktor istemine gerek var m
Yok canım belim çok ağrımıyorBnm dün 7.günmdü bel ağrısı vardı biraz cnm sende varmı