- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.701
Masallah Cnm 3 yumurta ve boyutları büyük bir şans insallah insallah meleğine kavuşursun bu ay sürekli bize yaz olurmu gelişmeleri :)Bugün çatlatma iğnemi oldum artık geri sayım başladı benim için de3 tane yumurtam var ikisi 2 cm biri 2.2 cm miş ilk klomen kullandığımda kist olmuştu inşallah bu ay olmaz da tutar Allah tüm isteyenlere nasib etsin inşallah
Sağol canimmmm Allah razı olsun insallah :)gözün aydın canım pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz.
Oo maşallah 3 yumurta birden. İnşallah sonucu da güzel olurBugün çatlatma iğnemi oldum artık geri sayım başladı benim için de3 tane yumurtam var ikisi 2 cm biri 2.2 cm miş ilk klomen kullandığımda kist olmuştu inşallah bu ay olmaz da tutar Allah tüm isteyenlere nasib etsin inşallah
Hadi inşallah o yumurtalar bebiş olurBugün çatlatma iğnemi oldum artık geri sayım başladı benim için de3 tane yumurtam var ikisi 2 cm biri 2.2 cm miş ilk klomen kullandığımda kist olmuştu inşallah bu ay olmaz da tutar Allah tüm isteyenlere nasib etsin inşallah
Canım çok sevindimKızlar doktor değerin çok güzel artmış o çok küçük gördüğümüz şey demekki kese herşey yolunda dedi pazartesi tekrar çağırdı ve progestan a başlattı
Test yaptin mi canimİşallah kuuzm yaa cok istiyorum ıdrar bile yapmaya korkuyorum
İdrar yaptı m cnm malasef degılım cok umıtlenmıstım ağlıyorum tutamıyorum kendımkTest yaptin mi canim
Ne kadar desem de boş, biliyorum ama lütfen yıpratma kendini canım... Bir sonraki ay inşallah senin ayın olur. Rabbim yardımcın olsun...İdrar yaptı m cnm malasef degılım cok umıtlenmıstım ağlıyorum tutamıyorum kendımk
Canım hadi hayırlı olsun, rahatlamışsındır sende. Gercekten değerin cok güzel yükselmiş, hiç bir sıkıntın olmayacak. Sen içini ferah tutKızlar doktor değerin çok güzel artmış o çok küçük gördüğümüz şey demekki kese herşey yolunda dedi pazartesi tekrar çağırdı ve progestan a başlattı
Canım biz ne desek üzüntünü azaltmayacak biliyorum ama bak umudumuzu kesmeyelim. Kanaman başlayınca yeni döngün başladı demek olacak. Nisan ayında inşallah olacak bizim deİdrar yaptı m cnm malasef degılım cok umıtlenmıstım ağlıyorum tutamıyorum kendımk
Sağol kuzum Allah razı olsun evet biraz rahatladim ama biraz dusuk riski var doktor sürekli dinlen dedi pazartesi kontrolümüz var inss güzel haberlerle gelirim size :)Canım hadi hayırlı olsun, rahatlamışsındır sende. Gercekten değerin cok güzel yükselmiş, hiç bir sıkıntın olmayacak. Sen içini ferah tut
Kuzum yapma ağlama hem adet olmadığın surede ümidin var hemde rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman kavuşuyoruz ve çok şükür umudun var umud edebilmek icin belki önümüzdeki ay güzel haberi alacaksın yıpratma kendini yıpratarak stres yaparak bu süreyi uzatırsın geçecek kuzum geçecek o içindeki acı yeniden umud etmeye basliycsksinİdrar yaptı m cnm malasef degılım cok umıtlenmıstım ağlıyorum tutamıyorum kendımk
İnsallah Cnm inss :)Canım çok sevindimhadi inşallah görürsünüz keseyi
Canim henuz adet olmadin belki gec dollenmedirİdrar yaptı m cnm malasef degılım cok umıtlenmıstım ağlıyorum tutamıyorum kendımk
Hiçbir bilgim Yok Cnm basıma gelmediKızlar acik kahve akintim oluyo olucam heralde ama goguslerimde sis damarlar cikmis bana noluyo bilmiyorum
Göğüslerimin bomba gibi olduğu ve damarlarının müthiş belirginleştiği bi ay prolaktininin yüksek olduğunu öğrenmiştim malesef umarım senin öyle değildirCanim henuz adet olmadin belki gec dollenmedir
Yok canim yuksekti yeni dusurduk ama yuksek oldugu zaman goguslerimde bisey yoktuGöğüslerimin bomba gibi olduğu ve damarlarının müthiş belirginleştiği bi ay prolaktininin yüksek olduğunu öğrenmiştim malesef umarım senin öyle değildir
Klomeni ictin mi canim takipsiz kullanildiginda kist olusturuyo diyolar catlamayip kise donusebiliyormusKimimiz düşük riski için ağlıyo kimimiz test negatif diye kimimiz yine adet oldum diye bende ilk defa klomene başladım ayın 11.inde yumurta takibim var ve eşim ayın 10 unda yurt dışına çıkıcakmış iş için. Belli değildi tam sonra vizenin yetişmeme olayı oldu ama onaylanmış az önce haber aldık gidiyo yani bende buna ağlıyorum boşa gitti koca ayboşuna gitmiyim dimi doktora? Klomeni bidahaki sefer kendim direk eczaneye gidip alabilir miyim acaba