Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah Cnm 3 yumurta ve boyutları büyük bir şans insallah insallah meleğine kavuşursun bu ay sürekli bize yaz olurmu gelişmeleri :)

Oo maşallah 3 yumurta birden. İnşallah sonucu da güzel olur

Hadi inşallah o yumurtalar bebiş olur

Kızlar doktor değerin çok güzel artmış o çok küçük gördüğümüz şey demekki kese herşey yolunda dedi pazartesi tekrar çağırdı ve progestan a başlattı
Canım hadi hayırlı olsun, rahatlamışsındır sende. Gercekten değerin cok güzel yükselmiş, hiç bir sıkıntın olmayacak. Sen içini ferah tut

Canım hadi hayırlı olsun, rahatlamışsındır sende. Gercekten değerin cok güzel yükselmiş, hiç bir sıkıntın olmayacak. Sen içini ferah tut
Sağol kuzum Allah razı olsun evet biraz rahatladim ama biraz dusuk riski var doktor sürekli dinlen dedi pazartesi kontrolümüz var inss güzel haberlerle gelirim size :)

İdrar yaptı m cnm malasef degılım cok umıtlenmıstım ağlıyorum tutamıyorum kendımk
Kuzum yapma ağlama hem adet olmadığın surede ümidin var hemde rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman kavuşuyoruz ve çok şükür umudun var umud edebilmek icin belki önümüzdeki ay güzel haberi alacaksın yıpratma kendini yıpratarak stres yaparak bu süreyi uzatırsın geçecek kuzum geçecek o içindeki acı yeniden umud etmeye basliycsksin

Kızlar acik kahve akintim oluyo olucam heralde ama goguslerimde sis damarlar cikmis bana noluyo bilmiyorum

Kimimiz düşük riski için ağlıyo kimimiz test negatif diye kimimiz yine adet oldum diye bende ilk defa klomene başladım ayın 11.inde yumurta takibim var ve eşim ayın 10 unda yurt dışına çıkıcakmış iş için. Belli değildi tam sonra vizenin yetişmeme olayı oldu ama onaylanmış az önce haber aldık gidiyo yani bende buna ağlıyorum boşa gitti koca ay boşuna gitmiyim dimi doktora? Klomeni bidahaki sefer kendim direk eczaneye gidip alabilir miyim acaba

Klomeni ictin mi canim takipsiz kullanildiginda kist olusturuyo diyolar catlamayip kise donusebiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…