Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şimdi gördüm. İğne gününü saymıyorsun, değil mi? Ben çok şükür iğneden sonraki 11.gün aşırı silik çizgiyle öğrendim. İnşallah sen de güzel haberleri alırsın :)

Aslında galiba hile yapıyorum ve sayıyorum (kimi kandırıyorsam artık )

Normalde çoğu kişinin iğneden 36 saat sonra yumurtası çatlıyor ama benim akşam 19:00 da çatlamıştı (doktorum kontrol etti) eğer tam 2 hafta sonra regl olmazsan test yap dedi. Ama ben çok meraklıyım ve kendimi zor tutuyorum

Kızlar birşey sorcam klomen kullanırken kahverengi akıntı yaşayan oldu mu benim dün akşam üstü kahverengi çamur gibi bir akıntım başladı hala da devam ediyor canım sıkıldı niye olur ki acaba

Canım 10.gün kanda iğnenin etkisi hala devam edebilir. Yalancı pozitif görmemek için bir gün daha bekle istersen. Beklemek çok zor biliyorum ama sabır sabır sabır

Kızlar birşey sorcam klomen kullanırken kahverengi akıntı yaşayan oldu mu benim dün akşam üstü kahverengi çamur gibi bir akıntım başladı hala da devam ediyor canım sıkıldı niye olur ki acaba
Cnm bnm olmadı ama olanları okumuştum korkma yerleşme kanamasıyla da karıştırma hormonların dolayı olabiliyormus yumurtlama gununde

Klomen kullanırken olur tabi, adet bile devem edebilir klomen kullanırken. 10gün süren var dönemi. Sıkma canını yani, normal şeyler.

Bugun bnm adet gunum olmadım kızlar klomenın 16 gunu şöyle anlatayım her zaman şişen sızlayan göğuslerım de tık yok ağırlaştı ama acı ve agrı yok bırde ıkı gundur göğüs uçlarım acıyor ılk defa boyle oldu normalde 3-4 Gun önceden kahverengi akıntım olurdu oda gelmedı adet olacak gibi karnım agrıyor gidiyorum tuvalete akıntım olmus kan degıl aslında benı suphelendıren bu felaket bel agrım var arada batmalarım var haa kızlar bide gecen eşimle lahmacun yemeye gittik zaten normal de sevmem ama zorla yedım yanında ezme turşu getirdiler o benı mahvetti asırı kotu koktu acaba psikolojik mı dedım işallah hamileyımdır 2.5 yıllık özlem sona erer

Bat günün geldiyse kan testi yaptır canım. Varsa da yoksa da çıksın en azından... Psikolojik olarak da adet gecikebiliyor, belirtiler yaşanabiliyor o yüzden net bir yorum yapamıyorum. Hepimiz yaşadık malesef benzer süreçleri. Çok umutlandırmak istemiyorum bu yüzden ama bende de ilk yemekten tiksinme ve mide bulantısını yaşadım. Mutfağa giremedim, yemek yiyemedim filan... İnşallah seninledir mucizen

Ben klomen kullanırken reglim coşmuştu çok tuhaf bir şekilde çoğaldı ve normalde 5 gün süren reglim 7 gün sürdü .

Bat bugun cnm ama korkuyorum işte dediklerin dogru biran once yaptırmalım ben hiç idrarda yapmadım acaba yapsam mı

Ben klomen kullanırken reglim coşmuştu çok tuhaf bir şekilde çoğaldı ve normalde 5 gün süren reglim 7 gün sürdü .
Ondan herhalde ya çünkü ilaca başladım kesildi adetim bir gün bişey yoktu şimdi iki gündür çok afedersiniz kanama gibi değil de çamur gibi kahverengi bir alıntı geliyor

Bat bugun cnm ama korkuyorum işte dediklerin dogru biran once yaptırmalım ben hiç idrarda yapmadım acaba yapsam mı
İnşallah ondandır ya hiç olmamıştı daha önce böyle birşey korktum gerçi devam ederse doktorumu arayacağım.
benimde klomene başlayınca birden coştu adetim 1 gün uzun sürdü ve son gün dediğin şekilde çamur gibi oldu

Canim benimde ignenin 16.gunu adet gunum olmadim ayni bekliyoruz insallah ikimiz hamisizdir

Sen test yapacak mısın canım?
Yarin kan testi yaptircaktim ama saglik ocaginda cuma yapilinca pazartesi cikiyo idrar testi yapsam diyorum bilmiyorum ki canim hic belirtim kalmadi goguslerim aciyodu simdi sis sadece bide adet sancisi cekiyorum ama herkes yerlesme kanamasi yasamis sende oldu mu

Yok canım bende yerleşme kanaması olmadı. Sadece çok kasık ağrısı çektim, o da kistten dolayı o kadar olmuş aslında... Bir de çok bulantı, tiksinme oldu.

İdrar testi yap istersen ya da yakınında tıp merkezi filan varsa 20-30liraya yapıyorlar testi, bir arayıp sor imkanın varsa. 2 saate çıkıyor sonuç o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…