- 6 Nisan 2010
- 988
- 227
- 37
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.741
Masallahh diyelimm :) yumurta arttikca sans okadar katlaniyor canim 3 uz bile olma ihtimali var :)))))Çok teşekkür ederim kızlar inşallah1 ay önce kullandığımda 2 yumurtam vardı ama biri kist olmuştu. Geçmesi için doğum kontrol hapı kullandım 1 ay. Şimdi tekrar başladık 3 yumurta inşallah tutar bu sefer. Hamilelerin duası kabul olurmuş dua eder misiniz bana Allahım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kac cm di seninkii canimmm benim bayagi buyuk 7 cm.. buyuk diye atabilir miyim diye dusunuyorum suanda.. birde sen dogum kontrol hapi kullandinmi. Bana vermedi doktor.Canim benimde vardi adetle attim agrim bile olmadi hic kafana takma bence adetini bekle
Canim ben kizima hamileyken tam adet gunumde o şekilde kan geldi lekemenme gibi... sonrada adet oluyorum diye esimle kapanış iliskiye falan girmistik hatta :) 2 gun gecti tik yokk sonra test yaptımda hamileymisim... yani kimi insanda az az lekelenme kanama oluyo insallah oyledirrrKızlar gunaydin gece kalktigimda regl oldugumu sandim peceteye gelen pembe akintim oldu sonra olucam diye baktim ben ilk gun cok olurum sabah bisey yoktu ama bu seferde kahve peceteye gelen akinti var hala progestani birakali 3 gun oldu korktum
12. Gün negatifse negatif midir yani canım zaten şuan 12. Gün bide en son doktorumu aramak için duruma göre 15. Gün yaparımCanim o ignenin etkisi. Hamile bile olsan negatif cikar 12.gunden once o yuzden bence kafani kurcalama 2 gun daha sabret.. iki cizgi cikarsa hamilesindir, ignenin etkisi kalmaz.
Canım sen umudunu kaybetme ve beklemekten başka çare yok, az kalmış zaten. 15.güne kadar bekle bence öyle yap12. Gün negatifse negatif midir yani canım zaten şuan 12. Gün bide en son doktorumu aramak için duruma göre 15. Gün yaparım
Tamam canım umudum hep varCanım sen umudunu kaybetme ve beklemekten başka çare yok, az kalmış zaten. 15.güne kadar bekle bence öyle yap
Evett canim gecen ay kullandigim klomenden oldu adetimle atamadim bu ayda buyuyo simdi adetimi bekliyorum yinee.... bu sefer atarim insallahhbyyy canım kist klomenden mi oldu ve atamadım off korkmaya başladım iyice
Yok yok 12. Gunde cikabilirde cikmayabilirdee dollenmeye baglii.... demek istedigim 11. Gune kadar igne etkisi cift cizgi cikabiliyor. 12. Gun ve sonrakiler gebelige bagli cikiyo...12. Gün negatifse negatif midir yani canım zaten şuan 12. Gün bide en son doktorumu aramak için duruma göre 15. Gün yaparım
Hım anladım canım 15.günü bekleyeceğim her türlü herşeyin hayırlısı inşallahYok yok 12. Gunde cikabilirde cikmayabilirdee dollenmeye baglii.... demek istedigim 11. Gune kadar igne etkisi cift cizgi cikabiliyor. 12. Gun ve sonrakiler gebelige bagli cikiyo...
doktorunu aradın mi bi kan tahlili yaptırıp gebelik varmi yokmu öğrenip ona göre müdahale etsenKızlar gunaydin gece kalktigimda regl oldugumu sandim peceteye gelen pembe akintim oldu sonra olucam diye baktim ben ilk gun cok olurum sabah bisey yoktu ama bu seferde kahve peceteye gelen akinti var hala progestani birakali 3 gun oldu korktum
Cnm insallah adetinle atarsın üzülme kısmetimizde ne varsa o elden gelen birşey YokKizlar dun doktora gittim kist ne alemde diye... kanamayla attim saniyordum maalesef atamamisimmm 7 cm olmusyapacak birsey yok beklicez adetini dedi ama iyice bakti iyi huyluya benziyor dedi. Birazda psikolojik herhalde dunden beri sag karnimin oralar o kadar sancilaniyorki.... ara kanamam olmustuya adet gibi 6 gun ben kesin kisti attim gibime geliyordu... şok oldum... adetime 2 gun kaldii gecikme olmazsa insallahhhh kurtulurummm
Cnm önceki ay 11 güne kadar silik çıktı benim sonrasında hep negatif geçen ay deneme amaçlı 9 cu gün ve 11 gün test yaptım negatif 12 gün silik ciZgiyi gördüm 13,14 güne kadar net belli oluyor sadece testlerinde takip et ki koyulaşma olursa yada negatif olup tekrar pozitife dönerse en azından gebelikten diyebiliriz :)Kızlar merhaba çatlatma iğnesi nin 8. Ve 10. Günü testlerin git gide iğnenin etkisi geçtiği için siliklesiyor Tabi 15. Günde asıl sonucu göreceğimi düşünüyorum da sizce tekrar 2. Çizgi koyulasmaya başlar mi? Yada sonradan bu şekilde olup koyulasan oldu mu?
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum canım birde pazar sabah i yapayım diyorum ama yarın sabah da yapayım mı ki ?Cnm önceki ay 11 güne kadar silik çıktı benim sonrasında hep negatif geçen ay deneme amaçlı 9 cu gün ve 11 gün test yaptım negatif 12 gün silik ciZgiyi gördüm 13,14 güne kadar net belli oluyor sadece testlerinde takip et ki koyulaşma olursa yada negatif olup tekrar pozitife dönerse en azından gebelikten diyebiliriz :)
Canım bence sabredebildigin kadar sabret öyle yap :)Aynen öyle yapmayı düşünüyorum canım birde pazar sabah i yapayım diyorum ama yarın sabah da yapayım mı ki ?
Aslında sabrederim ben ama neden se varsa yada yoksa o süreci görmek istiyorum elimde toplu test varCanım bence sabredebildigin kadar sabret öyle yap :)
Yarın kaçıncı gününAynen öyle yapmayı düşünüyorum canım birde pazar sabah i yapayım diyorum ama yarın sabah da yapayım mı ki ?
Aminnnnn insallah Cnm aminBu arada bugün ilk defa bu kadar sağ kasigim zonkluyor resmen ve çok sarı akintim var ve çok yiyorum ve biliyorum ki bunlar norm adet belirtisi de olabilirBu cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin
11 canimYarın kaçıncı günün