Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım bende yerleşme kanaması olmadı. Sadece çok kasık ağrısı çektim, o da kistten dolayı o kadar olmuş aslında... Bir de çok bulantı, tiksinme oldu.

İdrar testi yap istersen ya da yakınında tıp merkezi filan varsa 20-30liraya yapıyorlar testi, bir arayıp sor imkanın varsa. 2 saate çıkıyor sonuç o zaman.
Yok canim maalesef en yakin gittigim ozel hastane var orasi insan somuruyo resmen normal 70 acil 130 aldilar yaptirdigimda bi daha gitmeyi dusunmuyorum idrar testi de yok elimde
Evet canim biz konusmustuk sen benden bir gun onceydin adet olcam heralde diyodun ama benim 11.gun silik cizgi cikti 13de negatif olsa daha koyulasirdi

Yok canim maalesef en yakin gittigim ozel hastane var orasi insan somuruyo resmen normal 70 acil 130 aldilar yaptirdigimda bi daha gitmeyi dusunmuyorum idrar testi de yok elimde
Evet canim biz konusmustuk sen benden bir gun onceydin adet olcam heralde diyodun ama benim 11.gun silik cizgi cikti 13de negatif olsa daha koyulasirdi
Özellerde fiyatlar uçuyor malesef... Evet canım biliyorum, hatırlıyorum. Sen de bekle bakalım, kırmızılar gelir belki, boşuna onun stresine de girme canım.

Bugun bnm adet gunum olmadım kızlar klomenın 16 gunu şöyle anlatayım her zaman şişen sızlayan göğuslerım de tık yok ağırlaştı ama acı ve agrı yok bırde ıkı gundur göğüs uçlarım acıyor ılk defa boyle oldu normalde 3-4 Gun önceden kahverengi akıntım olurdu oda gelmedı adet olacak gibi karnım agrıyor gidiyorum tuvalete akıntım olmus kan degıl aslında benı suphelendıren bu felaket bel agrım var arada batmalarım var haa kızlar bide gecen eşimle lahmacun yemeye gittik zaten normal de sevmem ama zorla yedım yanında ezme turşu getirdiler o benı mahvetti asırı kotu koktu acaba psikolojik mı dedım işallah hamileyımdır 2.5 yıllık özlem sona erer
Bu söylediğin belirtileri baz alırsak büyük ihtimal hamilesin Cnm

Canım sıkma canını benim görümcemin iki gebeliğinde de 7. Haftadan önce görünmemişti kese vajinal muayene ile mi baktı

Canım sıkma canını. Her şey yolundadır inşallah. Bir sonraki randevuyu ne zamana verdi doktorun?

kerem34gul kerem34gul canım ne zaman çıkacak kan sonucun?

Bak çok şükür ben karından görülebilmesi için 5000 üzerinde olması gerekiyor diye okumuştum bir yerde. Doktorun ne zamana verdi randevuyu

Canim bak yukselmis bende 5000 diye biliyorum gorulmesi icin canini sıkma bence hic

canım allah yardımcın olsun. 5000 lerde görülüyor diyorlar genelde ama içini ferah tut. 2 3 gün sonra tekrar gidersin.
. Sağolun kızlar iyiki varsiniz birkaç ay önce sorunlu gebelik yaşayıp sonu kötü bitince galiba daha çok korkuyorum :KK43: öğleden sora doktor ile görüşeceğim o zaman soyliycek tekrar ne zaman çağıracağıni :KK43:

Kızlar doktor değerin çok güzel artmış o çok küçük gördüğümüz şey demekki kese herşey yolunda dedi pazartesi tekrar çağırdı ve progestan a başlattı
Gönlünü ferah tut bol bol dua et. Bebeğin iyi sadece daha miniminnacık yavrunu sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah sıkıntı yapıp ikinizide yıpratma canım benim

Bugün çatlatma iğnemi oldum artık geri sayım başladı benim için de :halay: 3 tane yumurtam var ikisi 2 cm biri 2.2 cm miş :halay: ilk klomen kullandığımda kist olmuştu inşallah bu ay olmaz da tutar :anneadayı: Allah tüm isteyenlere nasib etsin inşallah

X