Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dr gittim kese gozukuyomu diye gözüktü ama çok aşağıda dedi dr düşük olabilir dedi ve ben çok korktum ağladım duaya ihtişam var allah bunu kimseye yaratmasın çok zormuş sizden ricam dua edin nolursunuz

Klomeni ictin mi canim takipsiz kullanildiginda kist olusturuyo diyolar catlamayip kise donusebiliyormus
İçtim canım evet o zaman ben bebek için umut olmasada yinede gideyim doktor kontrolüne :KK43: inşallah yumurtalar yeteri kadar gelişmezde tekrar çağırır diye dua etmeye başladım şimdi de

Kızlar dr gittim kese gozukuyomu diye gözüktü ama çok aşağıda dedi dr düşük olabilir dedi ve ben çok korktum ağladım duaya ihtişam var allah bunu kimseye yaratmasın çok zormuş sizden ricam dua edin nolursunuz
Allah korusun bebeğinide senide canım onu sizlere bağışlasın inşallah

Allah korusun canım, ağlama lütfen, olumlu düşün, bol bol dua et... Rabbim ayırmasın, sağlık sıhhatle kavuştursun

İçtim canım evet o zaman ben bebek için umut olmasada yinede gideyim doktor kontrolüne :KK43: inşallah yumurtalar yeteri kadar gelişmezde tekrar çağırır diye dua etmeye başladım şimdi de
Esin kacinci gun gelcek canim ben 15.gun vuruldum ignemi 15.gun gelismisti 22.5mm

Tüh belkide gec gelisir canim zaten ignenin ertesi gunun iliski oneriyolar
Şu an tek dileğim o canım bide tam zamanında yani bu kadar olur. Hayır eşimde de ileri hareket sorunu çıktı benimse ilk klomen denemem değerlendirebilsekte olmazdı belki ama en azından bi umut olurdu şimdi böyle bişey yüzünden hiç umut kalmaması beni çok üzdü :KK43:

Hepinizden Allah razı olsun kızlar iyiki varsınız ve birbirimize umut oluyoruz inan ğlamayı yenı bıraktım ne bileyim ya bu ay cok umıtlenmıstım ılk defa klomen kullanmıştım farklı belirtiler vardı 2.5 yıldır uzun uğraşlar verdım ameliyat oldum tup bebek dediler bebek olur dediler kısır olursun dediler ama en sonunda hersey duzelmıstı ılk defa bu doktor da klomen verince tamam dedım ya olacak belirtiler de degisık olunca cok inanmıştım kızlar hala Bı umudum var cunku ben adet olmadan once 3-4 Gun lekelememolurdu olur bu ay olmadı belki gec dollenmedir dıye kendimi teselli ediyorum neyse cok bunaldım cok konustum

Hepinizden Allah razı olsun kızlar iyiki varsınız ve birbirimize umut oluyoruz inan ğlamayı yenı bıraktım ne bileyim ya bu ay cok umıtlenmıstım ılk defa klomen kullanmıştım farklı belirtiler vardı 2.5 yıldır uzun uğraşlar verdım ameliyat oldum tup bebek dediler bebek olur dediler kısır olursun dediler ama en sonunda hersey duzelmıstı ılk defa bu doktor da klomen verince tamam dedım ya olacak belirtiler de degisık olunca cok inanmıştım kızlar hala Bı umudum var cunku ben adet olmadan once 3-4 Gun lekelememolurdu olur bu ay olmadı belki gec dollenmedir dıye kendimi teselli ediyorum neyse cok bunaldım cok konustum
Ah canım umut hiç bitmiyor. Allah tez zamanda nasip etsin. Bazen diyorum zorla oldurmay çalıştığımız içşn mi olmuyor acaba.

Masallah Cnm 3 yumurta ve boyutları büyük bir şans insallah insallah meleğine kavuşursun bu ay sürekli bize yaz olurmu gelişmeleri :)

Oo maşallah 3 yumurta birden. İnşallah sonucu da güzel olur :KK200:

Hadi inşallah o yumurtalar bebiş olur
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah :anneadayı: 1 ay önce kullandığımda 2 yumurtam vardı ama biri kist olmuştu. Geçmesi için doğum kontrol hapı kullandım 1 ay. Şimdi tekrar başladık 3 yumurta inşallah tutar bu sefer. Hamilelerin duası kabul olurmuş dua eder misiniz bana :anneadayı: Allahım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar gunaydin gece kalktigimda regl oldugumu sandim peceteye gelen pembe akintim oldu sonra olucam diye baktim ben ilk gun cok olurum sabah bisey yoktu ama bu seferde kahve peceteye gelen akinti var hala progestani birakali 3 gun oldu korktum

Kızlar merhaba çatlatma iğnesi nin 8. Ve 10. Günü testlerin git gide iğnenin etkisi geçtiği için siliklesiyor Tabi 15. Günde asıl sonucu göreceğimi düşünüyorum da sizce tekrar 2. Çizgi koyulasmaya başlar mi? Yada sonradan bu şekilde olup koyulasan oldu mu?

Eklentiler

• IMAG0402.jpg
    IMAG0402.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar dun doktora gittim kist ne alemde diye... kanamayla attim saniyordum maalesef atamamisimmm 7 cm olmus :KK43: yapacak birsey yok beklicez adetini dedi ama iyice bakti iyi huyluya benziyor dedi. Birazda psikolojik herhalde dunden beri sag karnimin oralar o kadar sancilaniyorki.... ara kanamam olmustuya adet gibi 6 gun ben kesin kisti attim gibime geliyordu... şok oldum... adetime 2 gun kaldii gecikme olmazsa insallahhhh kurtulurummm :KK43:

Kızlar merhaba çatlatma iğnesi nin 8. Ve 10. Günü testlerin git gide iğnenin etkisi geçtiği için siliklesiyor Tabi 15. Günde asıl sonucu göreceğimi düşünüyorum da sizce tekrar 2. Çizgi koyulasmaya başlar mi? Yada sonradan bu şekilde olup koyulasan oldu mu?
Canim o ignenin etkisi. Hamile bile olsan negatif cikar 12.gunden once o yuzden bence kafani kurcalama 2 gun daha sabret.. iki cizgi cikarsa hamilesindir, ignenin etkisi kalmaz.

Kizlar dun doktora gittim kist ne alemde diye... kanamayla attim saniyordum maalesef atamamisimmm 7 cm olmus :KK43: yapacak birsey yok beklicez adetini dedi ama iyice bakti iyi huyluya benziyor dedi. Birazda psikolojik herhalde dunden beri sag karnimin oralar o kadar sancilaniyorki.... ara kanamam olmustuya adet gibi 6 gun ben kesin kisti attim gibime geliyordu... şok oldum... adetime 2 gun kaldii gecikme olmazsa insallahhhh kurtulurummm :KK43:
Canim benimde vardi adetle attim agrim bile olmadi hic kafana takma bence adetini bekle

X