Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hormon testleri adet kanamasının 3.günü yapılıyordu, değil mi? Doktorum illa 3.günü falan demedi kafam karıştı benim. 3.güne randevu aldım ben ama dogru mu acaba

Haklısın canım :KK200: ilk anın sıcağıyla daha kötüydüm de şimdi dediğin gibi düşünüyorum. Sizin de yorumlarınız iyi geldi çok teşekkür ederim :KK200:
Canim sen kacinci gun klomene baslamistin 3 mu 5 mi... bu arada kisti takma kafana hamilelikle yok oluyor o. Bende de kist vardiya 6 cm doktor bununla hamile kalabilirsin.. kalirsanda o gebelikle kaybolur demisti... kafana takilacak bir sey degil sakin kendini ve bebisini yıpratma bosuna

Canim sen kacinci gun klomene baslamistin 3 mu 5 mi... bu arada kisti takma kafana hamilelikle yok oluyor o. Bende de kist vardiya 6 cm doktor bununla hamile kalabilirsin.. kalirsanda o gebelikle kaybolur demisti... kafana takilacak bir sey degil sakin kendini ve bebisini yıpratma bosuna
Ben klomen kullandığımda 5.gün başlıyordum ama bu ay femara kullanmıştım canım klomen değil. Ayrıca çok teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur...

Kızlar doktor bana pko var dedi ama benim adetim düzenli hiçbir belirtisi Yok tu bende sadece yumurtalıklarım pko görünümlü imiş çok sayıda yumurta varmış ama küçük Muş klomen inofolic combi ve çatlatma iğnesi ise yaradı çok şükür bir tane yumurtam olmustu diğeri küçük tu sağdan oluştu yumurta tabi öncelikle rabbim kısmet edecek

Kızlar doktor bana pko var dedi ama benim adetim düzenli hiçbir belirtisi Yok tu bende sadece yumurtalıklarım pko görünümlü imiş çok sayıda yumurta varmış ama küçük Muş klomen inofolic combi ve çatlatma iğnesi ise yaradı çok şükür bir tane yumurtam olmustu diğeri küçük tu sağdan oluştu yumurta tabi öncelikle rabbim kısmet edecek
Bugun kendini nasıl hissettin canım? Bulantıların ne durumda? Agrılar devam ediyor mu?

Süt maydanoz buharı oturmayı denediniz mi?İlk duyduğumda saçma gelmişti ama sonra nedne olmasın dedim bu ay denicem
Ben denediğim ay reglim gecikti kist oluştu. Herkesde aynı etkiyi yapmıyor yada ben sağlıklı yapamadım.
Annem 25 yil once yapmis onlarinda bir yil cocuklari olmamis doktorada gitmemisler basta bunu denemis enfeksiyon olmus baya bi sure onunla ugrasmis doktor kizmis falan o yuzden bana sakin yapma dedi gordum burdan aslinda denemek istiyodum bende
Bende denedim ama reglim gecikti.
Kızlar hormon testleri adet kanamasının 3.günü yapılıyordu, değil mi? Doktorum illa 3.günü falan demedi kafam karıştı benim. 3.güne randevu aldım ben ama dogru mu acaba
evet canım ya 2. Gün yada 3. Gün. Doğru yapmışsın

Canım bir ay bile olsa bu doktoru denemek istiyorum cok niyetine girdim cunku... esimde diyor 3 5. Gunlerde basladinda sonuc ne olduu...yani allahim nasip ettiyse zaten tutar veya tutmaz... benimde tek korkum erken baslamak tekrar kist yaparmi diye... ama yasayip gorucem... bakalim bir ay deneyecegim... ben kizimdan once bir tup bebek yaptirmistimya... medicana da yaptirmistim tutmamisti... cok yikilmistim o gunden beri medicanaya hic gitmedim bi kotu ani gibi oldu bana o yuzden gitmek istemiyorum canim o hastaneye... kesinlikle sacma dusuncem biliyorum ama o hastane beni cok umutlandirip husrana ugratmisti bir dahada ayak basmadim mecbur kalmadikca tabii gitmem yani...

Saçma olur mu hiç komşum insan üzüntü yaşadığı yere gitmek istemiyor bende Bakırköy ethica hastanesinin önünden geçmek bile istemem başka bir sebepten tabi gönlüne ne yatıyorsa hayırlısı o olsun inşallah birde böyle dene bakalım vardır bir hayrı inşallah

Günaydın kızlar bugün iğnemin 8. Günü :) belirti olarak sadece kasıklarda ağırlık ve yorgunluk var. Geçen seferki gibi sancım hiç yok. Merakla bekliyorum ben galiba dayanamayıp pazartesi günü test yaparım :KK16:
Canım şimdi gördüm. İğne gününü saymıyorsun, değil mi? Ben çok şükür iğneden sonraki 11.gün aşırı silik çizgiyle öğrendim. İnşallah sen de güzel haberleri alırsın :)

Canım sıkma canını benim görümcemin iki gebeliğinde de 7. Haftadan önce görünmemişti kese vajinal muayene ile mi baktı
yok Cnm karnımdan baktı :KK43: beta hcg yi yeniledi :KK43: insallah Cnm :KK43:

Sakın canını sıkma allahın izniyle görcrksin keseyi inş. Ben inanıyorum sen içini ferah tut kafanada takma sakın :KK200:
. Elimde değil çok Cnm sıkıldı :KK43: sağol Cnm .

Canım sıkma canını. Her şey yolundadır inşallah. Bir sonraki randevuyu ne zamana verdi doktorun?
. Kan tahlili verdim sonuca göre gün vericem dedi Cnm :KK43:

X