-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.621
Canım biz 1 bucuk senedir deniyoruz. Rahim filmini de yaklaşık 2 ay önce çektirdim. Aslında belirli bir zaman yok, istedigin an gidip çektirebilirsin. Genelde doktorlar 1 seneden kısa süredir deniyorsan, çok ciddiye almayıp rahim filmi vs istemiyorlar ama sana bağlı. İstiyorum dersen cektirebilirsin.Canim sen ne zamandir istiyosun rahim filmi icin belli bi sure var mi bende cektirmek istiyorum
Ya gecen ay gun asiri iliski oldu olmadi bu ay klomenle buyudu catladi iliski oldu olmadi esimde bi problem yok bende pko var ama cevremde pko olan herkesin cocugu var ya da hamile acaba baska bi problem mi var diyorum bide benim kac aydir hep adet ortasi kanamam oldu bende heveslenip yerlesme kanamasi sandim bi bu ay olmadi progestan kullandim faydasi mi oldu acabaCanım biz 1 bucuk senedir deniyoruz. Rahim filmini de yaklaşık 2 ay önce çektirdim. Aslında belirli bir zaman yok, istedigin an gidip çektirebilirsin. Genelde doktorlar 1 seneden kısa süredir deniyorsan, çok ciddiye almayıp rahim filmi vs istemiyorlar ama sana bağlı. İstiyorum dersen cektirebilirsin.
Siz ne kadardır deniyorsunuz? Umuyorum ki bu ay olur senin, ama olmazsa içini rahatlatmak için rahim filmini çektirebilirsin bence. Aradan çıkmış olurYa gecen ay gun asiri iliski oldu olmadi bu ay klomenle buyudu catladi iliski oldu olmadi esimde bi problem yok bende pko var ama cevremde pko olan herkesin cocugu var ya da hamile acaba baska bi problem mi var diyorum bide benim kac aydir hep adet ortasi kanamam oldu bende heveslenip yerlesme kanamasi sandim bi bu ay olmadi progestan kullandim faydasi mi oldu acaba
8 ay olduSiz ne kadardır deniyorsunuz? Umuyorum ki bu ay olur senin, ama olmazsa içini rahatlatmak için rahim filmini çektirebilirsin bence. Aradan çıkmış olur
Süt maydanoz buharı oturmayı denediniz mi?İlk duyduğumda saçma gelmişti ama sonra nedne olmasın dedim bu ay denicemYa gecen ay gun asiri iliski oldu olmadi bu ay klomenle buyudu catladi iliski oldu olmadi esimde bi problem yok bende pko var ama cevremde pko olan herkesin cocugu var ya da hamile acaba baska bi problem mi var diyorum bide benim kac aydir hep adet ortasi kanamam oldu bende heveslenip yerlesme kanamasi sandim bi bu ay olmadi progestan kullandim faydasi mi oldu acaba
Annem 25 yil once yapmis onlarinda bir yil cocuklari olmamis doktorada gitmemisler basta bunu denemis enfeksiyon olmus baya bi sure onunla ugrasmis doktor kizmis falan o yuzden bana sakin yapma dedi gordum burdan aslinda denemek istiyodum bendeSüt maydanoz buharı oturmayı denediniz mi?İlk duyduğumda saçma gelmişti ama sonra nedne olmasın dedim bu ay denicem
Kızlar birde ben aşırı sıcak rahme zarar verdiğini duymuştum büzüştürdügunu çok yakın temas olmayacak aşırı sıcakSüt maydanoz buharı oturmayı denediniz mi?İlk duyduğumda saçma gelmişti ama sonra nedne olmasın dedim bu ay denicem
Canım pkoda çok görülen bir durum bu ara kanamalar, lekelenmeler. Progestan iyi gelecektir. Ben de çok yaşadım bu durumu, progestanı düzenli kullanmayla, doz ayarlamalarla filan hallettik çok şükür.Ya gecen ay gun asiri iliski oldu olmadi bu ay klomenle buyudu catladi iliski oldu olmadi esimde bi problem yok bende pko var ama cevremde pko olan herkesin cocugu var ya da hamile acaba baska bi problem mi var diyorum bide benim kac aydir hep adet ortasi kanamam oldu bende heveslenip yerlesme kanamasi sandim bi bu ay olmadi progestan kullandim faydasi mi oldu acaba
Rahim filmi deneyimin nasıldı canım ve eşinin ileri hareket durumu ne kadar sürede normalleştiCanım pkoda çok görülen bir durum bu ara kanamalar, lekelenmeler. Progestan iyi gelecektir. Ben de çok yaşadım bu durumu, progestanı düzenli kullanmayla, doz ayarlamalarla filan hallettik çok şükür.
Bir de normalde eşten istenen spermiyogram testiyle rahim filmini bir yıl deneyip doğal yolla çocuk sahibi olamayanlardan istiyorlar. Fakat sen pkoluysan işlemleri hızlandırabilirsin. Biz öyle yapmıştık. 6.ayda rahim filmi ve spermiyogramı yaptırdık. İyi ki yaptırmışız eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu çıktı, onun için de doktor vitamin verdi.
Yaptirdik canim esimede morfoloji 4 olmasi gerekirken 2 cikti doktor takviye ilac verdi kullanabilirsin sadece yoksa normal dedi ben bu ay doktora gidemiycem progestanda dun bitti yumurtlama doneminde tekrar kendim kullanabilir miyim acaba bide inofolic alicam onu gunde kac kere kullaniyosunuzCanım pkoda çok görülen bir durum bu ara kanamalar, lekelenmeler. Progestan iyi gelecektir. Ben de çok yaşadım bu durumu, progestanı düzenli kullanmayla, doz ayarlamalarla filan hallettik çok şükür.
Bir de normalde eşten istenen spermiyogram testiyle rahim filmini bir yıl deneyip doğal yolla çocuk sahibi olamayanlardan istiyorlar. Fakat sen pkoluysan işlemleri hızlandırabilirsin. Biz öyle yapmıştık. 6.ayda rahim filmi ve spermiyogramı yaptırdık. İyi ki yaptırmışız eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu çıktı, onun için de doktor vitamin verdi.
Rahim filmi çektirirken malesef çok zorlandım canım, daha doğrusu çektirirken dayandım da son saniyelerinde şekerim düştü galiba, birkaç saniyelik baygınlık yaşadım. (insülin direnci yüzünden şekerim aç kalınca çok düşüyor) kendime gelince de ağlama krizi tuttu. Şeker düşünce titreme krizi de oldu. Yani biraz zor bir gündü. Hemen bir şeyler yedim, kendime geldim öyle. Ama bende de rahim duvarı iltihabı görüldü, yazmayı unutmuşum ilk mesajımda. O da gebeliğe engelmiş meğer, bir antibiyotik tedavisi ile geçti çok şükür.Rahim filmi deneyimin nasıldı canım ve eşinin ileri hareket durumu ne kadar sürede normalleşti
Canım ne olursa olsun ilaç sonuçta, bence doktor kontrolü olmadan kullanma progestanı. Bir de glifor ya da benzeri bir ilaç kullanıyor musun?Yaptirdik canim esimede morfoloji 4 olmasi gerekirken 2 cikti doktor takviye ilac verdi kullanabilirsin sadece yoksa normal dedi ben bu ay doktora gidemiycem progestanda dun bitti yumurtlama doneminde tekrar kendim kullanabilir miyim acaba bide inofolic alicam onu gunde kac kere kullaniyosunuz
Çok mutluyum senin için. O çift çizginin hayali bile çok güzel kim bilir sen neler hissettin. Rahim filminden çok korkuyorum inşallah gerek kalmaz. Eşimde de ileri hareket problemi ve lökosit çıktı. Ama siz başarmışsınız işte umut kaynağısınRahim filmi çektirirken malesef çok zorlandım canım, daha doğrusu çektirirken dayandım da son saniyelerinde şekerim düştü galiba, birkaç saniyelik baygınlık yaşadım. (insülin direnci yüzünden şekerim aç kalınca çok düşüyor) kendime gelince de ağlama krizi tuttu. Şeker düşünce titreme krizi de oldu. Yani biraz zor bir gündü. Hemen bir şeyler yedim, kendime geldim öyle. Ama bende de rahim duvarı iltihabı görüldü, yazmayı unutmuşum ilk mesajımda. O da gebeliğe engelmiş meğer, bir antibiyotik tedavisi ile geçti çok şükür.
Eşim de promotil m forte içti canım, 6 ay sonra test yaptırdık, aşırı bir fark yoktu ama doktorumuz olumlu gördüğünü söyledi, promotile devam dedi. Çok şükür şimdi çift çizgiyi gördük
Hiç umutsuzluğa kapılma. İleri hareket sorunu da çözülür Allah'ın izniyle. Yeter ki Rabbim ol desin...Çok mutluyum senin için. O çift çizginin hayali bile çok güzel kim bilir sen neler hissettin. Rahim filminden çok korkuyorum inşallah gerek kalmaz. Eşimde de ileri hareket problemi ve lökosit çıktı. Ama siz başarmışsınız işte umut kaynağısın
Canım rahim filminden o kadar korkuyordum ki doktorum rahim filmi deyince bildiğin tansiyonum düştü dedim eğer çok gerekli değilse çektirmeyelim ben korkuyorum saçmalama ben seni bir yere yönlendircem benim ettiğim muayeneden farkı olmayacak dedi ben korka korka randevu İçin aradım anestezili istiyorum dedim direk orada randevu alan arkadaş biz yüzde yüz sıfır acı garantisi veriyoruz o önceden di dedi güvenmekten başka çarem yoktu dizlerim titreyerek girdim içeriye ama İnan vajinal muayeneden hiç bir farkı yok ne acı ne kanama hiçbirşey olmadı sakın yorumları okuyup önyargılı olma hiç korkulduğu gibi değil.Çok mutluyum senin için. O çift çizginin hayali bile çok güzel kim bilir sen neler hissettin. Rahim filminden çok korkuyorum inşallah gerek kalmaz. Eşimde de ileri hareket problemi ve lökosit çıktı. Ama siz başarmışsınız işte umut kaynağısın
İnsulin direncim olmadigi icin vermedi doktor ama inofolic almak istiyorum doktora gitmiyorum en azindan onu iciyim bu ay olmazsa diger ay artik 10.ayimiz olur rahim filmi cektiririm ona gore hareket ederiz gerci bugun igneden sonraki 15.gunum hala adet olmadim iki gundur adet sancisi cekiyorumCanım ne olursa olsun ilaç sonuçta, bence doktor kontrolü olmadan kullanma progestanı. Bir de glifor ya da benzeri bir ilaç kullanıyor musun?
İnofolic combi içtim ben 19ay, hala içiyorum. Günde 2 tane hap olarak kullanıyorsun. Biraz pahalı ama haberin olsun, kutusu 40 küsür lira ve bir kutu 10gün yetiyor. İkinci kutuda hamile kalan pkolular olabiliyormuş.. Benim doktoruma göre çok faydalı bir ilaç. Zaten prospektüsünde de özellikle pkolular için diye belirtilmiş.
Benim eşimde 4 olması gereken morfoloji 0 çıktı canım. İki testte de 0 çıktı hem de. Hiç normal hücre yoktu yani... Fakat sorun olmayacağını söyledi doktor. Promotil m forte verdi, günde bir tane suya döküp içilen bir vitamin. O da biraz pahalıydı ama yapacak bir şey yok. Her şey pahalı zaten. Maddi manevi yıpratıcı malesef..
Merhabalar, hayırlı uğurlu olsun. Doğal yolla mı gebe kaldınız? Benim eşimde %2 morfoloji. 10 ay oldu. BekliyoruzBenim eşimde 4 olması gereken morfoloji 0 çıktı canım. İki testte de 0 çıktı hem de. Hiç normal hücre yoktu yani... Fakat sorun olmayacağını söyledi doktor. Promotil m forte verdi, günde bir tane suya döküp içilen bir vitamin. O da biraz pahalıydı ama yapacak bir şey yok. Her şey pahalı zaten. Maddi manevi yıpratıcı malesef..
İnşallah seninledir bebişin canım, kırmızıları görene kadar umut etmeye devam. İnofolic e başlaman sorun olmaz herhalde. Zaten folik asit kullanıyoruz.İnsulin direncim olmadigi icin vermedi doktor ama inofolic almak istiyorum doktora gitmiyorum en azindan onu iciyim bu ay olmazsa diger ay artik 10.ayimiz olur rahim filmi cektiririm ona gore hareket ederiz gerci bugun igneden sonraki 15.gunum hala adet olmadim iki gundur adet sancisi cekiyorum
Çok teşekkür ederim :) aşılama veya tüp bebek olmadı çok şükür ama ben femara, çatlatma iğnesi, progestan, inofolic kullandım. Eşim de promotil kullandı. 19.ayımızda gördük çift çizgiyi ilk defa. Çok şükür, Rabbim size de nasip etsin inşallah :)Merhabalar, hayırlı uğurlu olsun. Doğal yolla mı gebe kaldınız? Benim eşimde %2 morfoloji. 10 ay oldu. Bekliyoruz
Hiç umutsuzluğa kapılma. İleri hareket sorunu da çözülür Allah'ın izniyle. Yeter ki Rabbim ol desin...
Rahim filmini anesteziyle yapan yerler var, öyle bir yere git imkanın varsa. Film çektirmek o kadar da zor değil aslında, sonuçta bir dakika bile sürmüyor ama benim sonrasında yaşadığım biraz sıkıntı oldu işte.
Kendime şey dedim, bunu yapamazsam doğumu hiç yapamam, denemem lazımbu rahim filmi için yolları açıyor, gebeliğe yardımcı oluyor diyorlar.
İnsulin direncim olmadigi icin vermedi doktor ama inofolic almak istiyorum doktora gitmiyorum en azindan onu iciyim bu ay olmazsa diger ay artik 10.ayimiz olur rahim filmi cektiririm ona gore hareket ederiz gerci bugun igneden sonraki 15.gunum hala adet olmadim iki gundur adet sancisi cekiyorum