Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çok çok teşekkür ederim canım. Ben de aynı hisler içindeyim. Eşime kalsa hiçbir şey yok testte ama gerçeğinde pembe bir çizgi görünüyor bence
Cnm benim eşim de ayni kadın erkek farkı bu demekki ikinci ciZginin renk koyu kırmızı olana kadar onlar görmüyor kızım bile gördü eşim görmedi

Peki ilk iliski o 36 saat sonra olan yogun akintidan sonra mi oldu canim yani tam 36. Saatmi girdiniz iliskiye... yaa bide sunu sorucam belinin altina yastik falan koydunmuu... bacaklarini falan dikerek... kimisi yap diyor kimisi o ilk anda kapiyor gerek yok falan diyor... kizima hamile kaldigimda ben koymustum yastikk bacaklarimi dikmistim ama gerek yok diyende var, bazen diyorum amann koymaa dön arkani uyuu :)))

Canim vakti degilmiss pes etmek yokkk.... bu ayy klomenle dene insallah vesile olurrr...
Aynen canım kısmet değilmiş ilk ayımdı zaten kontrole gittiğimde söyleyeceğim doktoruma da klomenle deneyelim bu ay diye birde bu ay bal çörek otu tarçın yapmayı planlıyorum bakalım. Bu ay da seninle birlikte sayarız

Evett canımm insallahh... ama benim adetimm belli degil normal sartta 9 gunum var ama adet gibi 6 gun ara kanamam oldugu icin gecikme olabilir gibime geliyor.... sen yine benden once gideceksin bu ayy :))) sen benim yolumu acacaksin insallahhh bu ayyy arka arkaya veririzz mujdeyii :))) sen nerdeyse yarin falan baslarsin klomene 3. Gun baslatirsa...

Bu arda kizlar benim bu gittigim doktor klomeni ben 1. Gun veriyorum dedii cok sasirdimmm normalde 3 ile 5 gun arasi oldu gecen senelerdede yaptırdığımda... bu doktor oyle deyince degisik geldi 1. Gun baslatiyorum saglam adimlarla giderim ben dedi... ee o zaman catlatma da erken olacak kesin... bilemedim iyi mi kotu mu ama merak ettim birde ilk gun baslayim bakalim vardir herseyde bir hayir... tabii adet olayimdaa ilk once :))

Yaa 6 gün ara kanama ilk defa duydum adet olmuş olmayasın doktorun bir baksamıydı acaba ? Ayy inşallah 2019 yılının ilk annelerinden oluruz

Anlatamadım dur ozelden yazayım :)))) ama yastık koymadim en az yarım saat yattık kalkmadım hic

Yaa 6 gün ara kanama ilk defa duydum adet olmuş olmayasın doktorun bir baksamıydı acaba ? Ayy inşallah 2019 yılının ilk annelerinden oluruz
Kist yapmisti geçen ay kullandigim klomenn... bende sogan kuru yapinca tam adetime 15 gun kala ara kanamam oldu 6 gun surdu insallah kisti atmisimdir o kanamamla... sali gunu falan doktora gidicem bakalim kist gitmismi diye... birde adetimi zamaninda olurmuyum acaba diyee.... doktora telefonda sordugumda adet degil o ara kanama demisti... insallah adetimi etkilemezde olurum gunumde canimm... senin arkandan gelicem benn )

gunaydın canım, birebir aynı belirtiler bende de var. bugun de benim 10.gün.
gaz sancısıyla regl sancısı arası agrılar var ve akıntım var. aynı adet olacak gibiyim.

tüm umudumu kestim artık, regl olmayı bekliyorum şu anda

Akıntın nasıl rengi kıvamı

Günaydın hanımlar

Uyanır uyanmaz test yaptım. İğne olduğum günü saymazsak 11.günüm bugün. Fotoğraflara bi bakabilir misiniz?

canım sanki var bir şeyler, ama umut vermek de istemiyorum. başka testin var değil mi evde? yarın sabah ilk idrarla yeniden tekrarla, bence yarın daha net belli olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…