Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar catlatma ignesinin 11.gunu test yaptim negatif ignenin etkisi bile yok erken mi sizce

İnşallah içim içimi yiyor ama negatifi görmek korkutuyor beni birde herhangi bir gebelik belirtisi yok ya o yüzden gerçekle yüzleşmeye korkuyorum sanırım. Ama cesaretimi topladım yarın sabah yapacağım hadi bakalım hayırlı haberi birlikte alırız inşallah :anneadayı:
İnşallah canım, en azından yoksa da bir sonraki ayın tedavisine erkenden başlarız diyorum ben de...

Canım son 4testim kaldı evde. 3normal 1erken. Yenisini almak istemiyorum çünkü her halükarda Pazartesi günü doktora gideceğim. Benim bat da yarın adet de olabilirim yani. Yarından itibaren her gün bir normal test yaparım, Cumartesi ekstradan erken gebelik testini de yaparım eşim de evde olacak, sonucu beraber görürüz diye planladım.
Benim de 4 tane testim kalmıştı bu ay :)))) 9,11,12,13 günlerde yaptım hadi insallahhhhhhh çift çizgiyi görücez

N11 den almıştım Cnm labuguick Cnm baksana bir gün önce silik çıktı ertesi günü biraz daha belirgin ama ilk 5 dk sonra ikinci 5 dk belirginleşti kızlar ve 26.8 olmasına rağmen test gayet iyi adetimden önce öğrendim :)
Ben de oradan alıyorum testlerimi, laboquick. 50lik kutusundan aldığım bile oldu :-)

X