- 6 Nisan 2010
- 988
- 227
- 37
- Konu Sahibi kerem34gul
Hicc sormaa belirtiler belirtileerrr.... bende de cok kasik agrisi varr belirtiler bitmiyor hicc... bu arada sende ikinci cocuk icin mi deniyorsun ilk mi... hamileyken yazmissinya merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alemsin valla benim zulada 1 tane var ama aklimda eczane onunden gecerken alirim diye dusundum 2 tane daha bence sali gunu basla sende yapmaya.. ben ilk testimi cuma gunu yapmayi dusunuyorum
Hicc sormaa belirtiler belirtileerrr.... bende de cok kasik agrisi varr belirtiler bitmiyor hicc... bu arada sende ikinci cocuk icin mi deniyorsun ilk mi... hamileyken yazmissinya merak ettim
Aynenn oyleee :))))))) birbirimizi haberdar edelimm yaptikca testlerii ))Yani en azından ilacın etkisi geçti mi geçmedi mi onu anlarız arkadaşım
Aynenn oyleee :))))))) birbirimizi haberdar edelimm yaptikca testlerii ))
Ooo masallah bayagi arayi acmissin allah bagislasin. Yok yaa yasla ilgisi yok benim yengem 40 yasinda asilama yaptı ikincisi icin ilkinde tuttu. Insallah sende bu ay kalirsin ilk ayinmi yumurta takibi olarak.. bir de 14 sene bekledin mi hic aralarda denemedin mi kii biseyler tedavi amacliBenim 14 yaşında bir kızım var bir kaç ay evvel de düşük yaptım yaşımda 38 bu yaştan sonra bu işlere kalkışıyorum
Ben 30 yasindayim. Yok benimde 6 yasinda bir kizim var.. 3.5 sene oncede dis gebelik gecirdim. Bir daha da olmadi.. ara ara 2 3 kere gecmis senelerde takibe gittim negatif oldu hep. Uzun zamandir ilk kez bu kadar niyetine girdim takibe basladim bu ay yine insallah allahim aratmasin, beni de tummmm isteyenleride..Sen kaç yaşındasın ilk bebek mi olacak inşallah
Ooo masallah bayagi arayi acmissin allah bagislasin. Yok yaa yasla ilgisi yok benim yengem 40 yasinda asilama yaptı ikincisi icin ilkinde tuttu. Insallah sende bu ay kalirsin ilk ayinmi yumurta takibi olarak.. bir de 14 sene bekledin mi hic aralarda denemedin mi kii biseyler tedavi amacli
Bencede yas faktounde var biraz maddi durumun el veriyorsa direk tüp bebek yaptir her gecen yasin biraz daha etkili olacak cunku ... ben de dusunuyorum olmazsa bir iki ay yine takibe gidicem, o da olmazsa bir kez asilama yaptiricam, o da olmazsa asilamayla bosa kurek cekmicem cunku normalle arasinda cok sans yok, seneye tüp bebek artikArtık olmadı tüp bebek yaparım direk çünkü benim iş çetrefilli biraz
Ben 30 yasindayim. Yok benimde 6 yasinda bir kizim var.. 3.5 sene oncede dis gebelik gecirdim. Bir daha da olmadi.. ara ara 2 3 kere gecmis senelerde takibe gittim negatif oldu hep. Uzun zamandir ilk kez bu kadar niyetine girdim takibe basladim bu ay yine insallah allahim aratmasin, beni de tummmm isteyenleride..
Bencede yas faktounde var biraz maddi durumun el veriyorsa direk tüp bebek yaptir her gecen yasin biraz daha etkili olacak cunku ... ben de dusunuyorum olmazsa bir iki ay yine takibe gidicem, o da olmazsa bir kez asilama yaptiricam, o da olmazsa asilamayla bosa kurek cekmicem cunku normalle arasinda cok sans yok, seneye tüp bebek artik
Ben ilk kizimdada 2 yil ugrastim 2 asilama ve 1 tup bebek yaptırdım hepsi negatif oldu. Tuo bebekten sonra ikinci ay dogal yolla.hamile kaldim. Cok şok olmustuk o kadar tedaviden sonra... esimde varikosel var benim. Ama kürlerle falan sperm sayisi ve hareketliligi normal cikti en son.. kim ne derse desin allah ol derse oluyor..Benim de ilk defa böyle takipler iğneler falan ama zor iş 24 yaşında doğurduğumda bu kadar zor bir iş olduğunu anlamamıştım tabi doğal olarak amin inşallah allah mutlu mutlu haberler nasip etsin bebek isteyen herkese inşallah
Ben ilk kizimdada 2 yil ugrastim 2 asilama ve 1 tup bebek yaptırdım hepsi negatif oldu. Tuo bebekten sonra ikinci ay dogal yolla.hamile kaldim. Cok şok olmustuk o kadar tedaviden sonra... esimde varikosel var benim. Ama kürlerle falan sperm sayisi ve hareketliligi normal cikti en son.. kim ne derse desin allah ol derse oluyor..
Bu arada kizin cok duygulu konusmus hakli tabiii... benim kizim 6 yasinda olmasina ragmen kardes lafi agzindan dusmuyor. Sirf onlar icin zaten... kardes olsun diye... yoksa cok sukur evlat sevgimizi yasadik.
Evet dogruu soylemis asilamanin bu yumurta takibinden cok farki yokk basari orani normal yolda yuzde 5 10 fazla.. ama tup bebekte tabi buoran cok cok fazla... insallahhhh gerek kalmazzzz bu ayyy ikimizde hamileyizdirrrrrAslında eşim doktora aşılama oluyormuş falan dedi eşim 46 ben 38 doktor paranıza yazık zaten tüp bebeğin 3/1 i fiyatı ya olur ya olmaz dedi ama sanırım benim ilk önce bu çikolata kistinden ameliyatla kurtulmam şart yoksa tüp bebek bile tutmayabilir ve yeterli yumurta elde edilemeyebilir
Evet dogruu soylemis asilamanin bu yumurta takibinden cok farki yokk basari orani normal yolda yuzde 5 10 fazla.. ama tup bebekte tabi buoran cok cok fazla... insallahhhh gerek kalmazzzz bu ayyy ikimizde hamileyizdirrrrr
Aaaa ayniymis eslerimiz demekk benim esimin ameliyatlik degilmis o da bi sure klomen kullandi spermler icin eskiden... simdide ara ara keciboynuzu kuru yapiyorum ama gercektende o kür mucizevi birseyyy pekmezden daha cok ise yariyor aklinda olsunAaayyyyyy benim eşimde de var ama bende ki cesaret onda yok ameliyat olmam diye tutturdu zaten gıcık oluyorum o yüzden eşimde keçi boynuzu pekmezi yiyor sabah akşam