Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiç bir şey hissetmiyorum valla :KK43: :KK43: biraz akıntım var sadece. Sende?
Bende pko ve insülin direnci, eşimde de ileri hareket ve morfoloji sıkıntısı var canım. 1,5yılı geçkindir aynı doktora geliyorum o yüzden bize özel bir takvim ayarladı. O ne dediyse de uyduk, hayırlısı artık...

Progestan kullanıyorum günde 600mg, baş dönmesi filan yapıyor devamlı uyutuyor. O yüzden pek belirti takip edemiyorum canım. Sadece dün akşam yemeğimi tek yiyecektim kendime ton balıklı salçalı makarna yaptım. Pişerken mis gibi kokuyordu, canım da çekiyordu ama yarısını yedim ve birden yemekten tiksindim. Önce üstünü seraladım dolaba kaldıracaktım ama öyle tiksindim ki serayı açıp çöpe döktüm :confused: belirti sayılır mı bilmiyorum, ilk defa böyle bir şey yaşadım hayatımda.
Bir de bel ağrısı ve batmalar oluyor.. Adet sancısı gibi sancım da oluyor.
Bana o hapdan vermedi cnm bide kasık agrısı normalmiş iğneden dolayi Ma adet içinde cok erken degil mi

Ayın 20 sinde de iğne vuruldum doktor ertesi günü ilişki daha sonra da Gun asırı dedi 3 kere oldu cnm sizin
Ben de 20sinde iğne vuruldum. Salıya denk geliyordu, perşembe kesin olsun ilişki dedi. Çarşamba, perşembe ve cumartesi oldu bizim de. İğneden de 2 gün önce olmustu. Ayyy ne karışık ya :KK43:

Arkadaşlar benim adetimde düzensilik vardı 5 yaşında oğlum var oda .atlatma iğnesi tedavisi ile oldu 5 şubatt benim son adetin tarihi hasta olmayınca doktora kontle gittim doktor da yumurtan var 1 tene dedi büyümüş dedi çatlatma iğnesi vereyim dedi 12 de gittim doktora 15 de vuruldum çatlatma iğnesini aslında ben pazartesiye kadar tahlil yapmıcaktım kerem34gul test yapınca hadi bende yapayım dedim iş yerinde yaptım 1 tane yaptım çift çizgi çıktı dedim test bozuk herhalde 2 tane yaptım sonra dayanamayıp doktora gittim keseyi görünce doktor kan tahlili istemedi bakalım bundan sonrası allaha kalmış.... allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallhhh.....allah isteyen herkese nasip etsin güzel hayırlı haberleriniz alırız inşallh
MASALLAH KUZUM COK GÜZEL RABBİM BİZEDE NASİP ETSİN İNŞ.

Bende pko ve insülin direnci, eşimde de ileri hareket ve morfoloji sıkıntısı var canım. 1,5yılı geçkindir aynı doktora geliyorum o yüzden bize özel bir takvim ayarladı. O ne dediyse de uyduk, hayırlısı artık...
Doğru doktoru bulmak en önemlisi. Hep aynı doktora gitmen de bence çok büyük avantaj. İnsallah hepimiz için en hayırlı olan zamanda olacak :)

Ben de 20sinde iğne vuruldum. Salıya denk geliyordu, perşembe kesin olsun ilişki dedi. Çarşamba, perşembe ve cumartesi oldu bizim de. İğneden de 2 gün önce olmustu. Ayyy ne karışık ya :KK43:
Evet kuuzm ama meleklerımız için katlanacağız zaten Gun hesaplaması sıkıntı herkes faklı diyor biri iğneden 36 saat sonra biri 24 biri iğne olduğun Gun kafam karıstı

Doktordan memnun olmak belki en önemli şey bu süreçte. Şimdiye kadar yaşadıklarımdan bunu söyleyebiliyorum :)
Aynen cnm doktor cok onemlı devletine de gittim özelinede ama ilgilenen Bı doktor olmadı hep ben sorarsam cvb verdiler hatta ozel gırıyım doktor bana hiç bir sorunun yok ama gel cok ıstıyorsan tup bebek yapayım. Demistı o kadar cok uzulmustum kı zaten durumum olsa yaptırırdım. Niye bi klomen ve asılma degılde tup bebek dedi dıye

Aynen cnm doktor cok onemlı devletine de gittim özelinede ama ilgilenen Bı doktor olmadı hep ben sorarsam cvb verdiler hatta ozel gırıyım doktor bana hiç bir sorunun yok ama gel cok ıstıyorsan tup bebek yapayım. Demistı o kadar cok uzulmustum kı zaten durumum olsa yaptırırdım. Niye bi klomen ve asılma degılde tup bebek dedi dıye
Ben de 1 bucuk senede 4 5 farklı doktora gittim. Kendi doktorumu buldugum zaman bile, iş yerime yakın oldugu için yumurta takibine gittigim baska doktorlar da oldu. Bana “senin cocugun olmaz” diyen mi istersin, “iyiki hamile kalmamışsın, polip var, hamile kalsan da düşürürsün zaten” diyen mi istersin... öyle saçma sapan, öyle suratsız, öyle olumsuz doktorlar varki..

Gerçekten içine sinen doktoru bulunca insanın asla vazgecmemesi gerekiyor bence

Kızlar şimdı bi yazı okudum çatlatma iğnesi den 4- 5 Gun sonra agrı hafıf hafıf gidermiş gitmeyenlerde döllenme olabilirmiş Yad kist olusmus demekmiş off aklım ıyıce karıstı Yaa bnm 7. Gunum kasık agrısı var arada işllah kist degıldır

Rabbim tez zamanda hepimize versin dualarımdasınız kızlar olacak işallah
İNS. CANIM BENİM KLOMENDE 2. AYIM GECEN AY 4 YUM OLUSMUSTU TABİ İKİSİ DAHA İYİYDİ OVİTRAL KULLANDIM AMA OLMADI BU AY TEKRAR KLOMEN İÇTİM YANLIZ BU SEFER BÜYÜYEN İŞE YARAR 1 TANE YUM VARDI 15. GÜNDE GİTTİM 16 MM FALANDI 2 GÜN SNRA TEKRAR GEL DEMİŞTİ GİTTİM ÇATLAMA KENDİLİĞİNDEN GERCEKLEŞMİŞ OGUNLERİ DEGERLENDİRMEYE CALISTIK AMA BELKİDE SAATLERLE KACIRDIK HAYRLISI

SİZDEKİ SORUNLAR NEDİR ACABA BENİM HORMON TAHLİLLERİMDE NORMAL HERSEY BÜTÜN DEĞERLER REGL DÜZENSİZLİĞİDE YOK 30-31 DE BİR OLURUM Bİ KAC AYDA BİR 2 GÜN ATAR İLERİ SADECE YUM OLUSUYOR, BUYUYOR ,CATLIYOR SADECE NORMALDEN 1-2 GÜN GEC BÜYÜYÜP ÇATLIYOR AMA YUMURTALIKLARDA PCO VAR DEMİŞTİ AMA TAHLİLLERDE BİŞİ YOK ADET GECİKMESİ VS YOK SADECE BİRZ KILLANMA VAR AMA TESTOSTEROL HORMONLARIMDA DÜZGÜN CIKTI

VAKTİ ZAMNI VAR HERALDE NELER OKUDUM BURDA OKURKEN DUYGULANDIM RABBİM BANADA NASİP ETSİN İNŞ.

İNS. CANIM BENİM KLOMENDE 2. AYIM GECEN AY 4 YUM OLUSMUSTU TABİ İKİSİ DAHA İYİYDİ OVİTRAL KULLANDIM AMA OLMADI BU AY TEKRAR KLOMEN İÇTİM YANLIZ BU SEFER BÜYÜYEN İŞE YARAR 1 TANE YUM VARDI 15. GÜNDE GİTTİM 16 MM FALANDI 2 GÜN SNRA TEKRAR GEL DEMİŞTİ GİTTİM ÇATLAMA KENDİLİĞİNDEN GERCEKLEŞMİŞ OGUNLERİ DEGERLENDİRMEYE CALISTIK AMA BELKİDE SAATLERLE KACIRDIK HAYRLISI

SİZDEKİ SORUNLAR NEDİR ACABA BENİM HORMON TAHLİLLERİMDE NORMAL HERSEY BÜTÜN DEĞERLER REGL DÜZENSİZLİĞİDE YOK 30-31 DE BİR OLURUM Bİ KAC AYDA BİR 2 GÜN ATAR İLERİ SADECE YUM OLUSUYOR, BUYUYOR ,CATLIYOR SADECE NORMALDEN 1-2 GÜN GEC BÜYÜYÜP ÇATLIYOR AMA YUMURTALIKLARDA PCO VAR DEMİŞTİ AMA TAHLİLLERDE BİŞİ YOK ADET GECİKMESİ VS YOK SADECE BİRZ KILLANMA VAR AMA TESTOSTEROL HORMONLARIMDA DÜZGÜN CIKTI

VAKTİ ZAMNI VAR HERALDE NELER OKUDUM BURDA OKURKEN DUYGULANDIM RABBİM BANADA NASİP ETSİN İNŞ.
Cnm ben genç kızken apandis ameliyatı olmustum parçaları tuplerıme yapışmıs ve 3 cm çikolata kisti vardı ameliyat oldum rahim filmi cekındım hersey normal ama olmuyor

X