Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HAMİŞ ARKADASLAR BİR SORUNUNUZ VARMIYDI SÜRECLERİNİZİ ANLARTIRSANIZ BİZLEREDE UMUT OLUR

Arkadaşlar benim adetimde düzensilik vardı 5 yaşında oğlum var oda .atlatma iğnesi tedavisi ile oldu 5 şubatt benim son adetin tarihi hasta olmayınca doktora kontle gittim doktor da yumurtan var 1 tene dedi büyümüş dedi çatlatma iğnesi vereyim dedi 12 de gittim doktora 15 de vuruldum çatlatma iğnesini aslında ben pazartesiye kadar tahlil yapmıcaktım kerem34gul test yapınca hadi bende yapayım dedim iş yerinde yaptım 1 tane yaptım çift çizgi çıktı dedim test bozuk herhalde 2 tane yaptım sonra dayanamayıp doktora gittim keseyi görünce doktor kan tahlili istemedi bakalım bundan sonrası allaha kalmış.... allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallhhh.....allah isteyen herkese nasip etsin güzel hayırlı haberleriniz alırız inşallh

Cnm sende var mı belirti ne hissediyorsun
Progestan kullanıyorum günde 600mg, baş dönmesi filan yapıyor devamlı uyutuyor. O yüzden pek belirti takip edemiyorum canım. Sadece dün akşam yemeğimi tek yiyecektim kendime ton balıklı salçalı makarna yaptım. Pişerken mis gibi kokuyordu, canım da çekiyordu ama yarısını yedim ve birden yemekten tiksindim. Önce üstünü seraladım dolaba kaldıracaktım ama öyle tiksindim ki serayı açıp çöpe döktüm :confused: belirti sayılır mı bilmiyorum, ilk defa böyle bir şey yaşadım hayatımda.
Bir de bel ağrısı ve batmalar oluyor.. Adet sancısı gibi sancım da oluyor.

Arkadaşlar benim adetimde düzensilik vardı 5 yaşında oğlum var oda .atlatma iğnesi tedavisi ile oldu 5 şubatt benim son adetin tarihi hasta olmayınca doktora kontle gittim doktor da yumurtan var 1 tene dedi büyümüş dedi çatlatma iğnesi vereyim dedi 12 de gittim doktora 15 de vuruldum çatlatma iğnesini aslında ben pazartesiye kadar tahlil yapmıcaktım kerem34gul test yapınca hadi bende yapayım dedim iş yerinde yaptım 1 tane yaptım çift çizgi çıktı dedim test bozuk herhalde 2 tane yaptım sonra dayanamayıp doktora gittim keseyi görünce doktor kan tahlili istemedi bakalım bundan sonrası allaha kalmış.... allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallhhh.....allah isteyen herkese nasip etsin güzel hayırlı haberleriniz alırız inşallh
Okurken çok duygulandım nasibi varmış bebişin ne güzel denk getirmiş Rabbim. Kardeş geliyor demek beş yaşındaki oğluna canım :-)

X