- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
Kızlar ben o hatayı yaptım çok ümitlendim tepe takla düştüm en az 13 cu güne kadar test yapmayın en az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin canim acele etmemek lazim ama insan merak ediyor isteKızlar ben o hatayı yaptım çok ümitlendim tepe takla düştüm en az 13 cu güne kadar test yapmayın en az
Hayirlisi canim burdan takip edelim ozaman insallah ikimizde guzel haberler aliriz :)Aynı zamanda vurulmuşuz, hadi hayırlısı
Cnm merak ediyor insan ama diğer turlu daha çok zarar görüyorsunHaklisin canim acele etmemek lazim ama insan merak ediyor iste
Insallah canim bakarsin bidaha ki ayda senin ki olurİnsallah hepinizden güzel haber alırız kızlar benim olmadı insallah sizin olur :)
Acaba bir umud değer yukselir mi diyorum iğnenin 12 ci günü 2.0 çıktı değer genelde negatif ise 0.100 çıkardıInsallah canim bakarsin bidaha ki ayda senin ki olur
Kizlar benimde bu gun igne vurulmamin2. Gunu hayirlisiyla bizde bekliyoruz insallah Allah hepimize nasip etsin
Ben sadece 36. Saat iliski yapabildim. Kizim var 6 yasinda ertesi aksam uyumadida uyumadi esimle ben uyuyakalmisiz onu uyutalim derken ama cokta uzuldm sansim yariya dustu diye. Bi yandanda diyorumki nasipte varsa tek iliskiylede olur. Hepimiz icin hayirlisi olsun.. ama bu karin sancim siskinligim hala gecmedi benim oturup kalkarken falan cok rahatsiz ediyo insallah kist olmamistir yada karinda sivi birikmesi falan
Pazatesi gunu oldum igneyi bugun 5.gunum olacak canim. Sen kaçıncı gündesinn. Nasil gidiyor belirti olarak suanda seninİğne olalı kaç gün oldu canım ilk günler o şikayetler oluyor
Pazatesi gunu oldum igneyi bugun 5.gunum olacak canim. Sen kaçıncı gündesinn. Nasil gidiyor belirti olarak suanda senin
Pazatesi gunu oldum igneyi bugun 5.gunum olacak canim. Sen kaçıncı gündesinn. Nasil gidiyor belirti olarak suanda senin
Ben 19 unda pazartesi oldum sat 5 subat. Sen 3 gun ondesin benden hadi hayirli sonuclarla insallah gidisata gore haberleselim insallah sevincli haberlerle... bu arada bende eger vucudumu dinlersem bi yerlerin agrisi belirti oluyo mutlaka ama bugun hep disardaydim aklimi dağıttım o zaman insan takmiyor belirti aramiyor ve olmuyor daa... ama gun yaklasikca malesef hep belirti ariyoruz olmayincada yikiliyo insan...Sen iğne gününü de sayıyorsun sanırım ben cuma 16 şubatta oldum iğne mi
Ben 19 unda pazartesi oldum sat 5 subat. Sen 3 gun ondesin benden hadi hayirli sonuclarla insallah gidisata gore haberleselim insallah sevincli haberlerle... bu arada bende eger vucudumu dinlersem bi yerlerin agrisi belirti oluyo mutlaka ama bugun hep disardaydim aklimi dağıttım o zaman insan takmiyor belirti aramiyor ve olmuyor daa... ama gun yaklasikca malesef hep belirti ariyoruz olmayincada yikiliyo insan...
Ben 19 unda pazartesi oldum sat 5 subat. Sen 3 gun ondesin benden hadi hayirli sonuclarla insallah gidisata gore haberleselim insallah sevincli haberlerle... bu arada bende eger vucudumu dinlersem bi yerlerin agrisi belirti oluyo mutlaka ama bugun hep disardaydim aklimi dağıttım o zaman insan takmiyor belirti aramiyor ve olmuyor daa... ama gun yaklasikca malesef hep belirti ariyoruz olmayincada yikiliyo insan...
Insallah canimmm mutlaka haber verelim bu arada ben 12. Gun idrarda test yapcam 11 gunden sonra igne etkisini kaybediyo varsa cikar gibime gelioİnşallah mutlu haberleri veririz birbirimize canım allah dileyen herkese nasip etsin umarım 15 gün durabilirim
Gecmisten tecrubelerime gore 10. Gune kadar silik cizgi cikiyo igne etkisiyle. 10. Gunden sonra tek cikti hep
alemsin valla benim zulada 1 tane var ama aklimda eczane onunden gecerken alirim diye dusundum 2 tane daha bence sali gunu basla sende yapmaya.. ben ilk testimi cuma gunu yapmayi dusunuyorumVar ya bu iğne beni öldürdü canım ne iğneymiş arkadaş mide bulantısı baş dönmesi koku hassaslığı hamileyken bu kadar çekmedim bu eziyete bir de negatif görmeyiz inşallah sanırım bende erkenden bakmaya başlarım 8. Gün ama 4 test alıp koydum bile eve