Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çok sık wc çıkıyorum psikolojik yada üşütmüş olabilirmiyim cunku olsa bile bu kadar erken belirti olurmu ki

Tamam sabah testi yapıp sonucu atalım buraya :) insallah sonuç güzel olur
Kizlarrrr hadii ikinizdendee insallah guzel haberleri duyarizz burdaa..oyle bir sey ki bu durumm hani o ay kendinin olmasada baska bu yolda olanlarin haberlerini duyunca insan kendi gibi seviniyor... takipteyimm guzel haberlerlee olsunnn :))))

Benim kanamam devam bu arada bildiginiz adetim.. dun doktorumu aradim ara kanama olmus dedi... sogan suyu etki yapmis olabilir dedi. Ben iyi birsey oldugunu dusundum kisti atiyorum galiba dedim. Izleyecegiz iyide olabilir kotude dedi... hemen gelme 4 5 gun gecsin kanama duracak mi devam mi edecek ona gore ara yine gidisata gore konusalim dedi... sogan suyunu kestim bu arada kanamam var nasıl olsa bide ters tepki yaptiysa diyede korktum.

Kizlarrrr hadii ikinizdendee insallah guzel haberleri duyarizz burdaa..oyle bir sey ki bu durumm hani o ay kendinin olmasada baska bu yolda olanlarin haberlerini duyunca insan kendi gibi seviniyor... takipteyimm guzel haberlerlee olsunnn :))))
Allah razı olsun canim insallahhhhh aynen burada hamilelik haberi alınca bile insan mutlu oluyor :) ama sanki umudum yok gibi

Alalah çok garip Cnm ya insallah iyi yöndedir temizleniyordur kistten ama doktor Keske hemen bir baksaydı doktorlar bekle takip edelim dedik ce bana birşeyler oluyor

Canım inşallah bu ay biz hayırlı haberler veririz bir daha ki ay senin için bekleriz. Umarım kist temizleniyordur daha önce de demiştim ya ben soğan suyu kullanırken kanama yaşayan duymuştum.

Bende çok sık wc çıkıyorum psikolojik yada üşütmüş olabilirmiyim cunku olsa bile bu kadar erken belirti olurmu ki
WC sık çıkmak İçin erken canım ya onun İçin kesenin biraz büyümesi gerekiyor diye biliyorum. Benimde akıntım devam ama bugün Rengi sarıya döndü üşüttüm sanırım öyle düşünüyorum

Cnm geçen ay ama ben iğneyi erken vurulmuştum 20 günü geçmişti adet olmustum genelde iğneden 14,15 gün sonra adet olunuyor
Bgn 16.günüm cnm ptsye kadar olmzsam hastenye gitsemmi acaba diyorum gebelik yok eminimde kiste falan dönmüştür belki diye gerek varmı bilmiyorum da.kaç yıldır her ay aynı hüsranı yaşamaktan çok yoruldum artk hastane köşelerinde perişan olduk ya

Geçen ay ben böyle oldum doktoru aradığım gün adet oldum adetinin kaçıncı gününde iğneyi vuruldun

Az önce dayanamadım test yaptım ama sık wc geçtiğim icin ve çok sıvı tükettiğim icin mi bilmiyorum ama sonuç negatif üzülsem mi ne hissetsem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…