Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımın ici hosbuldum sağol bacım bilmiyorum inşallah ama sabredecem başka çarem yok şuan yoldayım memleketime gidiyorm:) ama çok umutluyum hep mucize bekliyorm rabbimden inşallah isteyen herkese verir rabbim

Kizlarrr ben kist icin sogan kurune baslamistimya 2 gundur dun aksam kanamam basladi az az... daha adetime 15 gun var... acaba iyi bir seymi bu kanama iyi degil miii doktora gitmelimiyimm sizcee... yoksa kistmi temizleniyo sogan kuru etkisiyle anlamadim... ama cok cok yogun degil cok cok az da değil... boyle birsey yasayan oldumu sogan kuru icip kanama yapan

Hic yaşamadım Cnm bilemedim yorum yapamiycam ama doktorunu telefonla ara anlat istersen durumu

canım ben daha önce faklı bir yerde temizlendiği için yaşanabileceğini okumuştum. ama farklı bir şeyde olabilir bilemiyorum. doktoru bir sor istersen.

Yok Cnm bekliyorum hiçbir belirti Yok test te tapmadim yapsam da erken galiba olmadı bu ay da ama çok sinirliyim elimde değil
test için erken daha bize benimde ağrım sızım geçti ama iki gündür akıntım var sanırım sürekli bir ıslaklık var. çok merak ediyorum. haftaya yaparız artık testi adet olmazsak.
canım doktorum bana hareketlerine dikkat et ne olur ne olmaz ağır falan kaldırma demişti. sende dikkat et.

Merhaba;

Benimde 5cmlik kistim vardı ilaç kullandıgım ay adetle gitmedi sonraki ay 15 gün soğan kürü içtim kontrole gittiğimde tertemizsin demişti.Bilgin olsun korkutma kendini
Canim sende sogan kuru kullanırken kanaman oldumu... yukarda yazdim ben dun aksamdan hafif hafif kanamam basladi benim. Adetime daha 15 gun var
canım ben daha önce faklı bir yerde temizlendiği için yaşanabileceğini okumuştum. ama farklı bir şeyde olabilir bilemiyorum. doktoru bir sor istersen.
Ayyy insallah temizleniyordurr kotu dusunmek istemiyorum canimm aradim doktoru cevap vermedi ya sonra doner yada bi daha ararim aksam ustu bakalimm... bir de acaba bu adet mi sayilacak yoksa yine adet dongumde adet olucammi... ayyy kadinlik ne zorr yaaaaa allah buyuk dert vermesinn ama insan yoruluyor bazen

Hic yaşamadım Cnm bilemedim yorum yapamiycam ama doktorunu telefonla ara anlat istersen durumu
Aradim canimm acmadi doner herhalde bakalim ne diyecek muhtemelen kanama durunca gel der bence bakar kiste gitmismi diye... bu arada senin kaçıncı gunun bugun test yapmadinmi dahaa gecen ay erken baslamistin yapmaya diye hatırlıyorum bu ay beklicenmi 14. Gunu

dikkat edemiyorum ki ev kalabalık akıntın nasıl rengi falan

Evet geçen ay 8 gün. Başlamıştım test yapmaya hayal kırıklığına uğradım çok üzüldüm bu ay en azindan13,14 günü bekleyeceğim test icin diyorum ama bilmiyorum ki

Yok canım benim hiç ara kanamam olmadı hep düzenli aynı tarihlerde adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…