- 22 Mart 2018
- 68
- 36
- 28
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Amin insallah mucizen su an seninle yoldadır :)Canımın ici hosbuldum sağol bacım bilmiyorum inşallah ama sabredecem başka çarem yok şuan yoldayım memleketime gidiyorm:) ama çok umutluyum hep mucize bekliyorm rabbimden inşallah isteyen herkese verir rabbim
Az once biraz pembe kan geldi adet oldum sandm devani yok umudum kalmadi sonraki aya aetk insEmin olamadim kan vermye de korkuyorum yarins tekrar etcem artik:)
Aaaa test iğnenin etkisi mi yanı belki yerleşme kanaması dir stres yapma bekle bakalımAz once biraz pembe kan geldi adet oldum sandm devani yok umudum kalmadi sonraki aya aetk ins
Canım tamamen regl olana kadar umut vardır bekle bakalım olmazsa da bir daha ki ay olur inşallahAz once biraz pembe kan geldi adet oldum sandm devani yok umudum kalmadi sonraki aya aetk ins
Canım günaydın var mı bir değişiklikAaaa test iğnenin etkisi mi yanı belki yerleşme kanaması dir stres yapma bekle bakalım
Yok Cnm bekliyorum hiçbir belirti Yok test te tapmadim yapsam da erken galiba olmadı bu ay da ama çok sinirliyim elimde değilCanım günaydın var mı bir değişiklik
Hic yaşamadım Cnm bilemedim yorum yapamiycam ama doktorunu telefonla ara anlat istersen durumuKizlarrr ben kist icin sogan kurune baslamistimya 2 gundur dun aksam kanamam basladi az az... daha adetime 15 gun var... acaba iyi bir seymi bu kanama iyi degil miii doktora gitmelimiyimm sizcee... yoksa kistmi temizleniyo sogan kuru etkisiyle anlamadim... ama cok cok yogun degil cok cok az da değil... boyle birsey yasayan oldumu sogan kuru icip kanama yapan
canım ben daha önce faklı bir yerde temizlendiği için yaşanabileceğini okumuştum. ama farklı bir şeyde olabilir bilemiyorum. doktoru bir sor istersen.Kizlarrr ben kist icin sogan kurune baslamistimya 2 gundur dun aksam kanamam basladi az az... daha adetime 15 gun var... acaba iyi bir seymi bu kanama iyi degil miii doktora gitmelimiyimm sizcee... yoksa kistmi temizleniyo sogan kuru etkisiyle anlamadim... ama cok cok yogun degil cok cok az da değil... boyle birsey yasayan oldumu sogan kuru icip kanama yapan
test için erken daha bize benimde ağrım sızım geçti ama iki gündür akıntım var sanırım sürekli bir ıslaklık var. çok merak ediyorum. haftaya yaparız artık testi adet olmazsak.Yok Cnm bekliyorum hiçbir belirti Yok test te tapmadim yapsam da erken galiba olmadı bu ay da ama çok sinirliyim elimde değil
Canim sende sogan kuru kullanırken kanaman oldumu... yukarda yazdim ben dun aksamdan hafif hafif kanamam basladi benim. Adetime daha 15 gun varMerhaba;
Benimde 5cmlik kistim vardı ilaç kullandıgım ay adetle gitmedi sonraki ay 15 gün soğan kürü içtim kontrole gittiğimde tertemizsin demişti.Bilgin olsun korkutma kendini
Ayyy insallah temizleniyordurr kotu dusunmek istemiyorum canimm aradim doktoru cevap vermedi ya sonra doner yada bi daha ararim aksam ustu bakalimm... bir de acaba bu adet mi sayilacak yoksa yine adet dongumde adet olucammi... ayyy kadinlik ne zorr yaaaaa allah buyuk dert vermesinn ama insan yoruluyor bazencanım ben daha önce faklı bir yerde temizlendiği için yaşanabileceğini okumuştum. ama farklı bir şeyde olabilir bilemiyorum. doktoru bir sor istersen.
Aradim canimm acmadi doner herhalde bakalim ne diyecek muhtemelen kanama durunca gel der bence bakar kiste gitmismi diye... bu arada senin kaçıncı gunun bugun test yapmadinmi dahaa gecen ay erken baslamistin yapmaya diye hatırlıyorum bu ay beklicenmi 14. GunuHic yaşamadım Cnm bilemedim yorum yapamiycam ama doktorunu telefonla ara anlat istersen durumu
test için erken daha bize benimde ağrım sızım geçti ama iki gündür akıntım var sanırım sürekli bir ıslaklık var. çok merak ediyorum. haftaya yaparız artık testi adet olmazsak.
canım doktorum bana hareketlerine dikkat et ne olur ne olmaz ağır falan kaldırma demişti. sende dikkat et.
Evet geçen ay 8 gün. Başlamıştım test yapmaya hayal kırıklığına uğradım çok üzüldüm bu ay en azindan13,14 günü bekleyeceğim test icin diyorum ama bilmiyorum kiAradim canimm acmadi doner herhalde bakalim ne diyecek muhtemelen kanama durunca gel der bence bakar kiste gitmismi diye... bu arada senin kaçıncı gunun bugun test yapmadinmi dahaa gecen ay erken baslamistin yapmaya diye hatırlıyorum bu ay beklicenmi 14. Gunu
Yok canım benim hiç ara kanamam olmadı hep düzenli aynı tarihlerde adet oldumCanim sende sogan kuru kullanırken kanaman oldumu... yukarda yazdim ben dun aksamdan hafif hafif kanamam basladi benim. Adetime daha 15 gun var
Ayyy insallah temizleniyordurr kotu dusunmek istemiyorum canimm aradim doktoru cevap vermedi ya sonra doner yada bi daha ararim aksam ustu bakalimm... bir de acaba bu adet mi sayilacak yoksa yine adet dongumde adet olucammi... ayyy kadinlik ne zorr yaaaaa allah buyuk dert vermesinn ama insan yoruluyor bazen
Bir bahane uydur evdekilere belim tutulmuş çok ağrıyor felan de birilerinden yardım iste ağır iş yaparkendikkat edemiyorum ki ev kalabalık akıntın nasıl rengi falan
Benimki az ama koyu sut rengi akıntı katiBir bahane uydur evdekilere belim tutulmuş çok ağrıyor felan de birilerinden yardım iste ağır iş yaparkencanım şeffaf renksiz kokusuz bir akıntı sürekli ıslak bir his yaşıyorum.