-
- Konu Sahibi kerem34gul
Ins cnm benm rabbim nasip eder ins hepimize benle beraber bi arkadasmda asilama oldu onunda tutmamis beraber agladik vala zor is rabbm kimsenin kucagini bos birakmasnHakkında hayırlısı Cnmelimizde değil iste sonucu farklı beklesek te dua et bana nolur hamile olayım
Hayır Cnm başkası ile mi karıştırdın acabaCnm senin sonuç belli olmamışmıydı
İnsanın cani çok yanıyor ağlamaz mi insanIns cnm benm rabbim nasip eder ins hepimize benle beraber bi arkadasmda asilama oldu onunda tutmamis beraber agladik vala zor is rabbm kimsenin kucagini bos birakmasn
olabilir cnm k.bkma heryerw yazdığmz için karışıyor:) iyi bari 11.gününmüş yarın ben 11.gün test yapmştm kanda baktrmştm negatif di ama hala adet olmadımHayır Cnm başkası ile mi karıştırdın acaba
Canım testim yok evde huyumu bildiğim için evde test bulundurmuyorum. Bence bekleyelim yarında sende yapmaYarın 11 ci günüm daha iğnenin offfff içim daralıyor agresifim
Hayırlısı olsun canım. Bende bu ay olmazsa tarçın bal çörek otu yapcam. Pco mu var sende deAdet oldim cnm bu ay bitkisel kurler denicem bal corek otu tarcin karsimlari var ve sogun kuru denicem vala
İnşallah canım Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallahMerhaba kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum ama yazma fırsatım olmadı başımdan gecenleri şöyle anlatayım evlenmeden önce apandis ameliyatı olmuştum rahim filminde tuplerım de parca kaldığı soylendi ameliyatla alındı ve 1 yıla kadar normal yollarla anne olabilirsin dedi doktor fakat olmadım 2.5 yıldır evliyim gebe kalamadım ılkndefa bu ay doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi ayın 20 sinde iğnemi vuruldum ve beklemedeyim işallah hepimiz bebe işlerimizi alırız kucağımıza
Çok üzülüyorum kafama takıyorum birbirimize destek olalım canlarİnşallah canım Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Test yapmayın bnce kızlar diyene bak deseniz haklısınz :) ama test yapnca insanın umudu kırılıyor negatif çıknca inş pozitifi bizlerede gösterir Allah’ım...Canım testim yok evde huyumu bildiğim için evde test bulundurmuyorum. Bence bekleyelim yarında sende yapma
11 gününde idrar testi yaptınmi Cnmolabilir cnm k.bkma heryerw yazdığmz için karışıyor:) iyi bari 11.gününmüş yarın ben 11.gün test yapmştm kanda baktrmştm negatif di ama hala adet olmadım
Aminnnn Cnm insallah o çift çizgiyi görürüzTest yapmayın bnce kızlar diyene bak deseniz haklısınz :) ama test yapnca insanın umudu kırılıyor negatif çıknca inş pozitifi bizlerede gösterir Allah’ım...
Üşütmüş olabilirmisin acaba Cnm hadi insallah sende hamilesindir hep birlikte burada güzel haberi veririz :) aramızda 5 gün varYa kızlar ben iğneyi ayın 20 sinde vuruldum ama ıkı gundur idrarımı yaparken baskı oluyor cıkaxak gibi hissediyorum ve menopoza girmiş gibi ateş basıyor böyle olan var mı
Ayy kuzum bilmiyorum ama bi baskı var allahım herkese versin bebişlerımızın haberlerini veririz işallah ilk sen sonra ben mutlu haberı alalım işallahÜşütmüş olabilirmisin acaba Cnm hadi insallah sende hamilesindir hep birlikte burada güzel haberi veririz :) aramızda 5 gün var
İnş Allah’ım duy sesimizi güldür yüZümüzü çok yıprandık çok zorluklar çektik inş kimsenin emeği boşa çıkmasın ya11 gününde idrar testi yaptınmi Cnminsallah sende hamilesindir Cnm geç döllenme olmustur
Daha cok erken kuuzm bozma moralini 15. Gunde sonra dogru cıkıyormusBenim geçen aydan evde 4 tane testim vardı ondan dayanamadım yaptım
Anlaşılan yine hüsran değil mi bak 11.günümde sen bana yaZmştın erken daha çıkmaz demiştin şimdi ben sana diyorum cnm umutsuzluğa kapılmak yok belkide vardır testi erken yaptğn için çıkmamıştırBenim geçen aydan evde 4 tane testim vardı ondan dayanamadım yaptım