Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkında hayırlısı Cnm elimizde değil iste sonucu farklı beklesek te dua et bana nolur hamile olayım
Ins cnm benm rabbim nasip eder ins hepimize benle beraber bi arkadasmda asilama oldu onunda tutmamis beraber agladik vala zor is rabbm kimsenin kucagini bos birakmasn

Ins cnm benm rabbim nasip eder ins hepimize benle beraber bi arkadasmda asilama oldu onunda tutmamis beraber agladik vala zor is rabbm kimsenin kucagini bos birakmasn
İnsanın cani çok yanıyor ağlamaz mi insan kasım ayında kürtaj oldum kalp atışı durdu çok ihtiyacım var bu bebeğe kızım çok istiyor bir kardeş olmuyor diye üzülüyor

Merhaba kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum ama yazma fırsatım olmadı başımdan gecenleri şöyle anlatayım evlenmeden önce apandis ameliyatı olmuştum rahim filminde tuplerım de parca kaldığı soylendi ameliyatla alındı ve 1 yıla kadar normal yollarla anne olabilirsin dedi doktor fakat olmadım 2.5 yıldır evliyim gebe kalamadım ılkndefa bu ay doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi ayın 20 sinde iğnemi vuruldum ve beklemedeyim işallah hepimiz bebe işlerimizi alırız kucağımıza

İnşallah canım Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah

Ya kızlar ben iğneyi ayın 20 sinde vuruldum ama ıkı gundur idrarımı yaparken baskı oluyor cıkaxak gibi hissediyorum ve menopoza girmiş gibi ateş basıyor böyle olan var mı

Ya kızlar ben iğneyi ayın 20 sinde vuruldum ama ıkı gundur idrarımı yaparken baskı oluyor cıkaxak gibi hissediyorum ve menopoza girmiş gibi ateş basıyor böyle olan var mı
Üşütmüş olabilirmisin acaba Cnm hadi insallah sende hamilesindir hep birlikte burada güzel haberi veririz :) aramızda 5 gün var

11 gününde idrar testi yaptınmi Cnm insallah sende hamilesindir Cnm geç döllenme olmustur
İnş Allah’ım duy sesimizi güldür yüZümüzü çok yıprandık çok zorluklar çektik inş kimsenin emeği boşa çıkmasın ya idrar testi erken gebelik testi falan yaptım 12.13.14. Gün hep negatif hani o bi silik çizgiye o kadar ihtiyacımz vardı... inş cnm ya hepimizde vardır inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…