- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Bir gün belirleyelim ayni gün test yapalım yada kan verelim olur mu birlikte güzel haberi alırız insallah ama nedense benim umudumBir bahane uydur evdekilere belim tutulmuş çok ağrıyor felan de birilerinden yardım iste ağır iş yaparkencanım şeffaf renksiz kokusuz bir akıntı sürekli ıslak bir his yaşıyorum.
Olur birlikte yapalım testi bir gün var zaten aramızda. Benimde nedense içimde olmadı gibi bir his var bugün tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım nedense iki ay daha yumurta takibine devam edeceğim olmazsa eşimle konuşup uğraşmayalım direk tüp bebek tedavisine başlayalım diyeceğimBir gün belirleyelim ayni gün test yapalım yada kan verelim olur mu birlikte güzel haberi alırız insallah ama nedense benim umudum
Kalmadi
Bende bu ay olmazsa ara vereceğim çok yıprandık eşim leOlur birlikte yapalım testi bir gün var zaten aramızda. Benimde nedense içimde olmadı gibi bir his var bugün tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım nedense iki ay daha yumurta takibine devam edeceğim olmazsa eşimle konuşup uğraşmayalım direk tüp bebek tedavisine başlayalım diyeceğim
İnşallaj 1 senedir kendimiz uğraşıyoruz 2 aydır da doktor takibindeyiz eşim bu konuda gayet iyimser ama ben psikolojik olarak yıpranmaya başladım artık bir kere bile çift çizgiyi göremedim şu testlerde inşallah rabbim bizi daha fazla bekletmez bir an önce tüm isteyenlere hayırlısı ile anne olmayı nasip etsinBende bu ay olmazsa ara vereceğim çok yıprandık eşim lebekleyelim biraz diyo insallah bebeklerimiz bizimledir ikimizin de çok ihtiyacı var
Amin canim amin insallahİnşallaj 1 senedir kendimiz uğraşıyoruz 2 aydır da doktor takibindeyiz eşim bu konuda gayet iyimser ama ben psikolojik olarak yıpranmaya başladım artık bir kere bile çift çizgiyi göremedim şu testlerde inşallah rabbim bizi daha fazla bekletmez bir an önce tüm isteyenlere hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin
haftaya bugün geç mi olur?Amin canim amin insallaheee testi hangi gün yapalım
Evet geç olur o kadar dayanamam :)))))haftaya bugün geç mi olur?
15. gün ne zaman oluyor ki ?Evet geç olur o kadar dayanamam :)))))
Haftaya bu gün oluyo ama 10 cu gün bi test yapıp denesek mi ki :) tmm sen seç günü15. gün ne zaman oluyor ki ?
10. gün çok erken benimn 10. gün yarınoluyo ama 10 cu gün bi test yapıp denesek mi ki
Tamam sabah testi yapıp sonucu atalım buraya :) insallah sonuç güzel olur10. gün çok erken benimn 10. gün yarın12. gün yapalım ilacın etkisi geçmiş olsun salı günü yapalım yani senin 12 gün benim 13. gün olsun
Bende o yüzden tarihi ileriye atmaya çalışıyorumTabi testi yapmaya cesaret edebilirsem çok garip bir duygu hem bir an önce test yapmak istiyorum hemde yapmaktan korkuyorum negatifi göreceğim diye
Ama bekleyemiyorum da Keske bir çözümü olsa hemen öğrensekBende o yüzden tarihi ileriye atmaya çalışıyorum
Daha cok var benim, iğne yapıldıktan sonraki 3.günümdeyim. Günler geçmiyor13,14 günde genelde çıkıyor 12 güne kadar çıkan sonuç bazen doğru ama çoğunlukla yanıltıcı oluyor kaçıncı günündesin iğnenin
Bizim de 1 bucuk sene oldu..İnşallaj 1 senedir kendimiz uğraşıyoruz 2 aydır da doktor takibindeyiz eşim bu konuda gayet iyimser ama ben psikolojik olarak yıpranmaya başladım artık bir kere bile çift çizgiyi göremedim şu testlerde inşallah rabbim bizi daha fazla bekletmez bir an önce tüm isteyenlere hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin
Aynen gün sayıyoruz zaman geçmiyor ama korku galiba sabırsızlığımızın sebebi gene negatifi görmekDaha cok var benim, iğne yapıldıktan sonraki 3.günümdeyim. Günler geçmiyor
Benim 8 günüm :) geçen ay 8 günü test yapmaya başlamıştımDaha cok var benim, iğne yapıldıktan sonraki 3.günümdeyim. Günler geçmiyor
İnanıyorum ki bu ay güzel haberler alacağız. Ama bekleyelim biraz, siz de bekleyin en az 11 12 güne kadar. Biz erkenden test yapmaya başlayınca da sonuc değişmiyor, anca kendimizi üzüyoruzBenim 8 günüm :) geçen ay 8 günü test yapmaya başlamıştım
Aynen geçen ay çok umutlanmıştım sonu çok kötü oldu çok mutsuz oldumİnanıyorum ki bu ay güzel haberler alacağız. Ama bekleyelim biraz, siz de bekleyin en az 11 12 güne kadar. Biz erkenden test yapmaya başlayınca da sonuc değişmiyor, anca kendimizi üzüyoruz