Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir bahane uydur evdekilere belim tutulmuş çok ağrıyor felan de birilerinden yardım iste ağır iş yaparken canım şeffaf renksiz kokusuz bir akıntı sürekli ıslak bir his yaşıyorum.
Bir gün belirleyelim ayni gün test yapalım yada kan verelim olur mu birlikte güzel haberi alırız insallah ama nedense benim umudum
Kalmadi

Bir gün belirleyelim ayni gün test yapalım yada kan verelim olur mu birlikte güzel haberi alırız insallah ama nedense benim umudum
Kalmadi
Olur birlikte yapalım testi bir gün var zaten aramızda. Benimde nedense içimde olmadı gibi bir his var bugün tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım nedense iki ay daha yumurta takibine devam edeceğim olmazsa eşimle konuşup uğraşmayalım direk tüp bebek tedavisine başlayalım diyeceğim

Bende bu ay olmazsa ara vereceğim çok yıprandık eşim le bekleyelim biraz diyo insallah bebeklerimiz bizimledir ikimizin de çok ihtiyacı var

Bende bu ay olmazsa ara vereceğim çok yıprandık eşim le bekleyelim biraz diyo insallah bebeklerimiz bizimledir ikimizin de çok ihtiyacı var
İnşallaj 1 senedir kendimiz uğraşıyoruz 2 aydır da doktor takibindeyiz eşim bu konuda gayet iyimser ama ben psikolojik olarak yıpranmaya başladım artık bir kere bile çift çizgiyi göremedim şu testlerde inşallah rabbim bizi daha fazla bekletmez bir an önce tüm isteyenlere hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin

Amin canim amin insallah eee testi hangi gün yapalım

Tabi testi yapmaya cesaret edebilirsem çok garip bir duygu hem bir an önce test yapmak istiyorum hemde yapmaktan korkuyorum negatifi göreceğim diye

Bizim de 1 bucuk sene oldu..

Benim 8 günüm :) geçen ay 8 günü test yapmaya başlamıştım
İnanıyorum ki bu ay güzel haberler alacağız. Ama bekleyelim biraz, siz de bekleyin en az 11 12 güne kadar. Biz erkenden test yapmaya başlayınca da sonuc değişmiyor, anca kendimizi üzüyoruz

İnanıyorum ki bu ay güzel haberler alacağız. Ama bekleyelim biraz, siz de bekleyin en az 11 12 güne kadar. Biz erkenden test yapmaya başlayınca da sonuc değişmiyor, anca kendimizi üzüyoruz
Aynen geçen ay çok umutlanmıştım sonu çok kötü oldu çok mutsuz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…