- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
İğnenin etkisi neden bu ay çok erken geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki canım ama heryerde 12. Günden önce yapmayın diyorlar batın ne zamanEvet 9 cu gündü ama iğnenin etkisi ile bile silik çıkmadı geçen ay 12 güne kadar silik çıkmıştı bu iyi birşey mi kötü birşey mi negatif çıkması
6 gün var batimaBilmiyorum ki canım ama heryerde 12. Günden önce yapmayın diyorlar batın ne zaman
Daha erken canım iki üç gün sonra tekrar yaparsın şimdiden takma kafana6 gün var batima
Canım benim doktorum reçeteye yazmıştı ben aldım dediği gün şirket doktorumuza vurdutmuştum ama kendi vuranda var. Eczanede de vurdurabilirsin.Kızlar çatlatma iğnesini doktorunuz mu yapıyor yoksa reçete yazıp siz alıp eczanede mi vurduruyosunuz
Teşekkür ederim canım bu ay ilk kez klomen kullanıcam inşallah işe yararCanım benim doktorum reçeteye yazmıştı ben aldım dediği gün şirket doktorumuza vurdutmuştum ama kendi vuranda var. Eczanede de vurdurabilirsin.
Doktor reçete ile yazıyor dediği saattte biz yapıyoruz evdeKızlar çatlatma iğnesini doktorunuz mu yapıyor yoksa reçete yazıp siz alıp eczanede mi vurduruyosunuz
Doktor reçete ile yazıyor dediği saattte biz yapıyoruz evde
Ben evde yaptım zaten insülin iğnesi gibi birşey tercih meselesi diyelim ama doktor evde yapılabilirsin dediHastaneye gidip acilde vurduruyorum ben iki aydır.
Göbekten ve koldan yapılabilirmiş ama çok araştırdım göbekten vurulan daha etkiliymiş ben de polistik over var klomen + çatlatma iğnesi kullandım bekliyorumİğne göbekten mi yapılıyor adeti aşırı düzensiz olan ve klomenle iğneye başlayan var mı aranızda
Canım üzme bu kadar kendini bu işte en önemli etken moral biliyorsun. Hem bu ay olmazsa bir daha ki ay olur bozma moraliniKızlar nerdesiniz mutsuzum bir umud bir belirti arıyorum galiba olmadı
Elimde değil İnan çok ihtiyacım var bu ay olmazsa ara vereceğim Eşimle öyle karar aldıkCanım üzme bu kadar kendini bu işte en önemli etken moral biliyorsun. Hem bu ay olmazsa bir daha ki ay olur bozma moralini
Evde testin varmi varsa kaç tane yarın sabah başlasak mi test yapmaya :)Canım üzme bu kadar kendini bu işte en önemli etken moral biliyorsun. Hem bu ay olmazsa bir daha ki ay olur bozma moralini
Adet oldim cnm bu ay bitkisel kurler denicem bal corek otu tarcin karsimlari var ve sogun kuru denicem valaCanım tamamen regl olana kadar umut vardır bekle bakalım olmazsa da bir daha ki ay olur inşallah
Yok cnm adet olduk bitkisel kur yapcam bu ayAaaa test iğnenin etkisi mi yanı belki yerleşme kanaması dir stres yapma bekle bakalım
Hakkında hayırlısı Cnm elimizde değil iste sonucu farklı beklesek te dua et bana nolur hamile olayımYok cnm adet olduk bitkisel kur yapcam bu ay
Cnm senin sonuç belli olmamışmıydıHakkında hayırlısı Cnm elimizde değil iste sonucu farklı beklesek te dua et bana nolur hamile olayım