- 6 Nisan 2010
- 988
- 227
- 37
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Allahim kizina uzun omur versin canimm... iyi ki o var. allah korusun benim nice tanidiklarim var 40 yaş hic cocugu olmayan deneyen ugrasan hala hazirda... halimize binlerce sukur.... insallah ummadigin anda supriz olur dedigim gibi tup bebekten sonra normal hamile kalmak cok olasilikli bir durum... imkansiz gorme kesinlikle rabbim ol der olur...Bir Kızım var 14 yaşında allah hepimizin evlatlarına hayırlı ömür versin ama yaşım yumurta rezervim ve kistimden dolayı benim için artık 2. Çocuk hayal hayırlısı böyleymiş ilk önce allah hiç evladı olmayana nasip etsin sizler için dua edicem artık :)
Canim herkeste olacak diye birsey yokk... benimde kizimda hic olmamistii bel agrim vardi mesela asiri derecede adetime birkac gun kala baslamisti... herkeste farkli oluyor belirti arama hicte olmayabilir...Kasığındaki batmalar ne zaman başladı bende daha Yok
Canim bende goruyorum ikici cizgi cok silik :))) kii 15. Gune igne etkiside kalmaz artik... hamile olabilirsin.asilamadan sonraki 15.gunum bugun yaptim testi sence cizgi var mi ben mi uykusuzlktan hayal goruyorum
Bi umud arıyor insan iste bi belirti sacma evet ama çok erken daha biliyorum Cnm ama iste bi umudCanim herkeste olacak diye birsey yokk... benimde kizimda hic olmamistii bel agrim vardi mesela asiri derecede adetime birkac gun kala baslamisti... herkeste farkli oluyor belirti arama hicte olmayabilir...
Emin olamadim kan vermye de korkuyorum yarins tekrar etcem artik:)Eki Görüntüle 2126953 Bak bu senin testin resmî az oynama yaptım ama pek beceremedim az daha belli sanki burda ciZgi :)
Ins cnm ya su mubarek gunde ins hepimizin olurVar ciZgi Cnm tekrar tekrar baktık var hayal değil insallah rabbim kısmet etmiştir bebeğin seninledir
Aminnnn Cnm insallahIns cnm ya su mubarek gunde ins hepimizin olur
Hakkında hayırlısı Cnm kaçıncı gününTest yapym negatif bnmki
Erken gebelik testi yaptım cnm çatlatma iğnemin 14.günüHakkında hayırlısı Cnm kaçıncı günün
Anladım Cnm hayırlısı kelimeler anlamsız böyle bir anda rabbim gönlüne göre versinErken gebelik testi yaptım cnm çatlatma iğnemin 14.günü
Amin cnm Allah razı olsun inş rabbim seninnde gönlüne göre versinAnladım Cnm hayırlısı kelimeler anlamsız böyle bir anda rabbim gönlüne göre versin
Hadiyaaaa komşummm(( bu mubarek gunde vardir muhakkak bir hayir... o bir tanesi önde giden vardi bolunmesi iyiydi 4 gun oldu diyordun acaba dondursalarmiydi onu o gun... transfer ettiklerinde belki rahimde devam ederdi bolunmesi sağlıklı olarak... tabii ama doktor bunu daha iyi bilir... nasipte yokmus arkadasim ben kizimda tup bebekten 2 ay sonra normal yolla hamile kaldim insallah seninde oyle olur ignelerin falan etkisi birkac ay devam edior cunku vucutta...
Aleyküm selam öncelikle hoş geldin :) söylediğin seyler hamilelik belirtileri test yap istersen belki çıkar ama çıkmazsa umutsuzluğa kapılma cunku bile bile erken yapacaksın zaten testi hadi mübarek günde yap testi bize güzel haberi ver mutlu olalım :)Selamın aleykum kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ben daha yeniyim burda öncelikle iyisinizdir umarım ben 2 senelik EVLIYIM 8 AYDIR korunuyoruz çocuğumuz olmuyo doktora gittim gayet normal yumurtaların dedi kan testi istedi daha çıkmadı kan testi sonucum folik asit verdi onu kullaniyorm subat ayının 28 i de hasta olmuştum en son bekliyorum bakalım son zamanlarda çok uykum var yataktan kalkamıyorum bacaklarım omzum belim çok ağrıyo geçenler de koltuğa oturunca birden sol kasigima bicak saplanir gibi bi ağrı girdi aniden sonra midemde ekşime oluyo ama çok değil anca af edersiniz ama geğermek istiyorm arada bacaklarım çok agrio özellikle sol belim sol kâsigim ve sol bacagim sag trafta onun biraz iyimser agrisi diyim sizce test yapayım mı yoksa bekliğimi
13,14 günde genelde çıkıyor 12 güne kadar çıkan sonuç bazen doğru ama çoğunlukla yanıltıcı oluyor kaçıncı günündesin iğneninKızlar, doktorum iğneden sonraki 15.günde test yapmamı söyledi bana. Daha erken yaparsam da cıkar mı acaba?
Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaslarDualarım sizlerle canlarım allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah amin ecmain