Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kızınıza uzun ömür versin inşallah o iş hiç belli olmaz benim bir arkadaşım normal yollarla bebeği olmayacağı söylendiği için tüp bebek tedavisine başlayacağı ay kendiliğinden hamile kaldı eğer kısmetinizde varsa hiç beklemediğiniz zamanda gelir umut her zaman var. Allah büyük hayırlısı ile kucaklarımızı doldursun inşallah :dua:
Cnm sende akıntı varmi yada göğüs hassasiyeti

Bende birşey Yok :KK43: zaman geçse de sonucu öğrensem diyorum
Canım öyle bariz bir akıntı yok. Göğüs ağrım başladı ama o adet öncesi de olur bende ara ara özellikle sabahları adet sancım var bir kaçgündür. Farklı olarak sadece iki gündür ara ara sol kasığımda böyle ince sızı gibi içten birşey oluyor. Galiba benim olmadı bu ay öyle hissediyorum :bicak:

Canım öyle bariz bir akıntı yok. Göğüs ağrım başladı ama o adet öncesi de olur bende ara ara özellikle sabahları adet sancım var bir kaçgündür. Farklı olarak sadece iki gündür ara ara sol kasığımda böyle ince sızı gibi içten birşey oluyor. Galiba benim olmadı bu ay öyle hissediyorum :bicak:
Bende hiçbiri Yok :KK43: akıntı çok az sut gibi :KK43:

adet sancısı da ayni ama hamile kaldığında öyle sanci olur önce bi sancı vurur sonra ıslaklık hissedersen tamam dersin bu kes adet oldum gidip bakarsın birşey Yok gebelikte böyle oluyor birde kaşıklarda batma kramp gibi. İnsallah ikimizde de olmustur bu ay çok ihtiyacım var :KK43:

adet sancısı da ayni ama hamile kaldığında öyle sanci olur önce bi sancı vurur sonra ıslaklık hissedersen tamam dersin bu kes adet oldum gidip bakarsın birşey Yok gebelikte böyle oluyor birde kaşıklarda batma kramp gibi. İnsallah ikimizde de olmustur bu ay çok ihtiyacım var :KK43:
son bir hafta inşallah güzel haberler alırız ikimizde :dua:

Eklentiler

• 20180322_075506.jpg
    20180322_075506.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 61
Artık çatlamış mı çatlamamış mı derdi yok bende canım bugün itibariyle 4 embriyonun hiç biri tam gelişmediği için tüp bebek maceram bitti hayırlısı buymuş allah herkese hakkında hayırlı olanı versin
Hadiyaaaa komşummm :KK43:(( bu mubarek gunde vardir muhakkak bir hayir... o bir tanesi önde giden vardi bolunmesi iyiydi 4 gun oldu diyordun acaba dondursalarmiydi onu o gun... transfer ettiklerinde belki rahimde devam ederdi bolunmesi sağlıklı olarak... tabii ama doktor bunu daha iyi bilir... nasipte yokmus arkadasim ben kizimda tup bebekten 2 ay sonra normal yolla hamile kaldim insallah seninde oyle olur ignelerin falan etkisi birkac ay devam edior cunku vucutta...

X