- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- Konu Sahibi kerem34gul
Kanda baktrmştm 11.gün negatif ti yarın 14.gün olcakMerhaba yaptiniz mi testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda baktrmştm 11.gün negatif ti yarın 14.gün olcakMerhaba yaptiniz mi testi
Başka test yapmşmydnz o vakte kadarKasık batmalarının dışında olmadı oda iğnedendir sanıyodum
Cnm sende akıntı varmi yada göğüs hassasiyetiAllah kızınıza uzun ömür versin inşallah o iş hiç belli olmaz benim bir arkadaşım normal yollarla bebeği olmayacağı söylendiği için tüp bebek tedavisine başlayacağı ay kendiliğinden hamile kaldı eğer kısmetinizde varsa hiç beklemediğiniz zamanda gelir umut her zaman var. Allah büyük hayırlısı ile kucaklarımızı doldursun inşallah
Bende birşey Yok zaman geçse de sonucu öğrensem diyorumCnm sende akıntı varmi yada göğüs hassasiyeti
Canım öyle bariz bir akıntı yok. Göğüs ağrım başladı ama o adet öncesi de olur bende ara ara özellikle sabahları adet sancım var bir kaçgündür. Farklı olarak sadece iki gündür ara ara sol kasığımda böyle ince sızı gibi içten birşey oluyor. Galiba benim olmadı bu ay öyle hissediyorumBende birşey Yok zaman geçse de sonucu öğrensem diyorum
Bende hiçbiri Yok akıntı çok az sut gibiCanım öyle bariz bir akıntı yok. Göğüs ağrım başladı ama o adet öncesi de olur bende ara ara özellikle sabahları adet sancım var bir kaçgündür. Farklı olarak sadece iki gündür ara ara sol kasığımda böyle ince sızı gibi içten birşey oluyor. Galiba benim olmadı bu ay öyle hissediyorum
adet sancısı da ayni ama hamile kaldığında öyle sanci olur önce bi sancı vurur sonra ıslaklık hissedersen tamam dersin bu kes adet oldum gidip bakarsın birşey Yok gebelikte böyle oluyor birde kaşıklarda batma kramp gibi. İnsallah ikimizde de olmustur bu ay çok ihtiyacım varCanım öyle bariz bir akıntı yok. Göğüs ağrım başladı ama o adet öncesi de olur bende ara ara özellikle sabahları adet sancım var bir kaçgündür. Farklı olarak sadece iki gündür ara ara sol kasığımda böyle ince sızı gibi içten birşey oluyor. Galiba benim olmadı bu ay öyle hissediyorum
Ya ne kadar zormuş böyle gün saymak bir buçuk senedir uğraşıyorum ama böyle gün saymamıştım hiç geçmiyor zamanBende hiçbiri Yok akıntı çok az sut gibi
Aynen sanki zaman geçmiyor takvime bakıp duruyorumYa ne kadar zormuş böyle gün saymak bir buçuk senedir uğraşıyorum ama böyle gün saymamıştım hiç geçmiyor zaman
son bir hafta inşallah güzel haberler alırız ikimizdeadet sancısı da ayni ama hamile kaldığında öyle sanci olur önce bi sancı vurur sonra ıslaklık hissedersen tamam dersin bu kes adet oldum gidip bakarsın birşey Yok gebelikte böyle oluyor birde kaşıklarda batma kramp gibi. İnsallah ikimizde de olmustur bu ay çok ihtiyacım var
Allahtan ki evde değilim yoksa düşünmekten sıyırırdım herhaldeAynen sanki zaman geçmiyor takvime bakıp duruyorum
Ben evdeyim yoğun geviyor ama genede zor geciyor kafayı yemek üzereyim bu kez oldu mu olmadı mi diye düşünmektenAllahtan ki evde değilim yoksa düşünmekten sıyırırdım herhalde
Amin insallah insallah çok ihtiyacım varson bir hafta inşallah güzel haberler alırız ikimizde
Bnmde 15. Gunum asilamada bekliyorum hala bugun kandil Rabbim ins nasip ederKanda baktrmştm 11.gün negatif ti yarın 14.gün olcak
asilamadan sonraki 15.gunum bugun yaptim testi sence cizgi var mi ben mi uykusuzlktan hayal goruyorumHadi hayırlısı test yapınca haber ver :)
Hayırlı kandiller Cnm rabbim bu Mübarek Kandil’in yüzü suyu hürmetine insallah dualarımızı kabul ederBnmde 15. Gunum asilamada bekliyorum hala bugun kandil Rabbim ins nasip eder
Cnm insallah hamilesin hadi hayırlısı var gibi ciZgi :) kan versene gidipasilamadan sonraki 15.gunum bugun yaptim testi sence cizgi var mi ben mi uykusuzlktan hayal goruyorum
Var ciZgi Cnm tekrar tekrar baktık var hayal değil insallah rabbim kısmet etmiştir bebeğin seninledirasilamadan sonraki 15.gunum bugun yaptim testi sence cizgi var mi ben mi uykusuzlktan hayal goruyorum
Hadiyaaaa komşummm (( bu mubarek gunde vardir muhakkak bir hayir... o bir tanesi önde giden vardi bolunmesi iyiydi 4 gun oldu diyordun acaba dondursalarmiydi onu o gun... transfer ettiklerinde belki rahimde devam ederdi bolunmesi sağlıklı olarak... tabii ama doktor bunu daha iyi bilir... nasipte yokmus arkadasim ben kizimda tup bebekten 2 ay sonra normal yolla hamile kaldim insallah seninde oyle olur ignelerin falan etkisi birkac ay devam edior cunku vucutta...Artık çatlamış mı çatlamamış mı derdi yok bende canım bugün itibariyle 4 embriyonun hiç biri tam gelişmediği için tüp bebek maceram bitti hayırlısı buymuş allah herkese hakkında hayırlı olanı versin