Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahim kucaginiza almayi nasip etsin cok sevindim sizi adiniza... buarada pes pese iliski derken catlatma ignesinden sonraki gun basladiniz kac gun daha iliski oldu

Bende bu sabah ilk kez basladim sogan kurune... insallah fayda eder... sabah aksam 1 bardak 15 gun mu yaptin sende canim.... ayy icime su serptin cok tesekkurler :)
Evet cnm 15 gün içtim hatta ben çalıştıgım için akşam yemeklerinden önce içtim bide yatarken
Ama makbulü sabah aç karnına akşam aç karnına diye biliyorum ona rağmen bende etkili oldu umarım sende de etkili olur

Belirti icin çok erken degilmi kan versem erken beklemek çok zor
Offf ya sorma sürekli belirti arıyorum kendime belki birşey vardır diye ama iki gündür sabahları bildiğin Adet sancısı ile uyanıyorum. Olmadı sanırım bu ay bir daha ki ay olmazsa klomen kullanmak istediğimi söyleyeceğim doktoruma

Ya ben geçen ay klomen kullanmadım daha erken büyüdü yumurtalarım bu ay klomen ile geç büyüdü geçen aya göre

Ya ben geçen ay klomen kullanmadım daha erken büyüdü yumurtalarım bu ay klomen ile geç büyüdü geçen aya göre
Ya benim yumurtalarım kendiliğin büyüdüğü İçin ve bir problem olmadığı İçin gerek duymadı doktor ama klomen ile birden fazla yumurta oluştuğu İçin gebe kalma oranı yükseliyor ya onun İçin istiyorum. Benim bütün iğnenin üstünden tam bir hafta geçti doktora sordum ne zaman test yapayım diye sakın adetin 3 gün geçmeden yapma dedi ben haftaya yapacaktım normalde

Allahim kucaginiza almayi nasip etsin cok sevindim sizi adiniza... buarada pes pese iliski derken catlatma ignesinden sonraki gun basladiniz kac gun daha iliski oldu
Allah razı olsun inşallah sizdende en kusa zamanda güzel haberler gelir
İlişki 2 gün üst üste oldu bidaha olmadı

Bana doktorum 13. Gün dedi biçok topikte de 12. Günden sonra demişler

Üzülmeyin inanın o kadar dert ediyoruz oldu mu olmadı mı iğneler, tedaviler aslında hepsi işin bahanesi onun vakti zamanı var. Demek ki sizin için hayırlı zaman bu değilmiş doğru zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ..

Cnm üzülme vs demem anlamsız biliyorum canın çok yanıyor dua etmekten başka elimden birşey gelmez rabbim gönlüne göre verir inss hayırlısı ile bebeğin seninle olur

Bir Kızım var 14 yaşında allah hepimizin evlatlarına hayırlı ömür versin ama yaşım yumurta rezervim ve kistimden dolayı benim için artık 2. Çocuk hayal hayırlısı böyleymiş ilk önce allah hiç evladı olmayana nasip etsin sizler için dua edicem artık :)

Allah kızınıza uzun ömür versin inşallah o iş hiç belli olmaz benim bir arkadaşım normal yollarla bebeği olmayacağı söylendiği için tüp bebek tedavisine başlayacağı ay kendiliğinden hamile kaldı eğer kısmetinizde varsa hiç beklemediğiniz zamanda gelir umut her zaman var. Allah büyük hayırlısı ile kucaklarımızı doldursun inşallah

Amin canım benim allahtan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…