- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Aaaa çok sevindim hadi hayırlı olsun çok sevindim darısı basımıza insallah bizede dua etMerhaba çatlatmanın 13. Günü kan testim 36.57 şuan gebelik çıkıyor
Tabi kese görünene kadar kesinlik yok malum
Teşekkür ederimAaaa çok sevindim hadi hayırlı olsun çok sevindim darısı basımıza insallah bizede dua et
Bende beylikduzu medilife ta bi doktora gidiyorum hem yakin hemde tanidik vasitasiyla guvendim.. kendindende elektrik aldim iyi bir adam bakalim insallah iyi gelir banada sansli gelir... esimle soyle dusunduk ne ünlü ne bilindik doktorlar var ki sonuc negatif oluyor hic ummadik taş baş yarar derler... ben tup bebegide medicanada selman lacine yaptirmistim ne olduu sonuc husran allah nasip ettiyse oluyor doktor vesile sadece cani.m...
Ya bnm 11.günüm 2çıktı hayrlı olsn sizeMerhaba çatlatmanın 13. Günü kan testim 36.57 şuan gebelik çıkıyor
Merhaba çatlatmanın 13. Günü kan testim 36.57 şuan gebelik çıkıyor
Gozunuz aydinn cok sevindimm.... bize biraz ipucu verseniz:))) catlatma ignesinden sonra hangi gunler iliski oldu... kac yumurta olusmustu ve kac mm de catlatma ignesi vuruldunuz... bizimle tecrubenizi paylasirsaniz bi fikir olur onumuzdeki aylar icinde belki :))))Merhaba çatlatmanın 13. Günü kan testim 36.57 şuan gebelik çıkıyor
Olabilir... zaten bu olisan kist sanirim yumurta catlamayip kist oluyo diye biliyorum... en azindan orda hala catlamayan yumurta gorurse kist olacak demektir... mantikli cagirmalari aslinda vardir bi bildikleri muhakkak... neyse ben bir dahaki ay takibe baslayinca dra soyleyim, bakin gecen ay kist olustu.. catlatma ignesinden sonrada baksinBenim doktorumda sanırım kist oluşma riskine karşın çağırdı anlamadım ki
Aynen öyle bugün sordum doktoruma kontrolüm vardı. Bazen yumurta çatlamıyor büyüyor. Onun İçin bakılması gerekiyor öyle birşey olması durumunda müdahale edip büyümesini engellemek amacı ile çağırıyorum ben dedi.Olabilir... zaten bu olisan kist sanirim yumurta catlamayip kist oluyo diye biliyorum... en azindan orda hala catlamayan yumurta gorurse kist olacak demektir... mantikli cagirmalari aslinda vardir bi bildikleri muhakkak... neyse ben bir dahaki ay takibe baslayinca dra soyleyim, bakin gecen ay kist olustu.. catlatma ignesinden sonrada baksin
BaKızlar içim daralıyor zaman geçmiyor bazen oldu diyorum içime sevinç doluyor sonra ya gene negatif olursa sonuç diyorum gel git yasıyorum
çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı bizim başımızaMerhaba çatlatmanın 13. Günü kan testim 36.57 şuan gebelik çıkıyor
Kızlar içim daralıyor zaman geçmiyor bazen oldu diyorum içime sevinç doluyor sonra ya gene negatif olursa sonuç diyorum gel git yasıyorum
Doktor ne dedi yumurtan catlamis miBende öyle oluyordum hatta deliyim diyordum ama genel psikoloji demek ki şimdi tüp bebekte aynı şeyleri yaşıyorum olucak yok yok olmayacak demekten kendimden sıkıldım
Merhaba yaptiniz mi testiYok ben sadece çatlatma iğnesi kullandım bu ay aşılamanın tutma yüzdesi çok düşük diye biz direk tp bebek yaptırmıştık geçen yıl ama düşük oldu benm yatın 11.günüm idrar testi için erkenmi sizce
Adet olmadim ama umudum yok malesef test yapmayida biraktim artikYok ben klomen +çatlatma iğnesi yapıldım sadece insallah güzel haberi alirsin :)
Canım benim normal yoldan olan iki kızım var bu üçüncü gebeliğim inşallah.ikinci gebeliğimde hiç korunmamama rağmen 6 ay upraşmıştık şimdi uğraşmayalım yumurta takibi yapalım planlı olsun dedik doktorum 5 gün klomen kullandırdı adetin 12. Günü çağırdı solda 2 yumurtan oluşmuş boyyutları hemen hemen aydı dedi 18.5 gibiymiş ogün çatlatma iğnesi oldum ertesi gün ilişki verdi peş peşe ve 13 gün sonra gel dedi sonuç pozitifGozunuz aydinn cok sevindimm.... bize biraz ipucu verseniz:))) catlatma ignesinden sonra hangi gunler iliski oldu... kac yumurta olusmustu ve kac mm de catlatma ignesi vuruldunuz... bizimle tecrubenizi paylasirsaniz bi fikir olur onumuzdeki aylar icinde belki :))))
Merhaba;Selammm arkadaşlar... doktora gittim bugun kist 6 cm olmuss(( yuzde 80 adetinle atarsin dedi..eger ki atamazsan emar verecekmiş allah korusun iyi huylu mu kotu huylu mu diye...ama gecen ay klomen kullandiysan cok yuksek ihtimal ondan oldu dedi... ayyy dahada adetime 18 gun var bu kist 10 cm i gececek o zamana kadar tahminimm... internetten bakiyorim iyice korktum 5 6 cm uzeri kistler zor yok oluyomuş adetle buyuk olduklari icin ameliyata gerek oluyormus...ayyyyy insallah oyleeee birsey yasamammm nolur dua edin yok olsunnnn adetleeee ((((( adetinin 5. Gunu gel bir dahaki aya bakalim gitmis mi diye dedi...
Bende bu sabah ilk kez basladim sogan kurune... insallah fayda eder... sabah aksam 1 bardak 15 gun mu yaptin sende canim.... ayy icime su serptin cok tesekkurler :)Merhaba;
Benimde 5cmlik kistim vardı ilaç kullandıgım ay adetle gitmedi sonraki ay 15 gün soğan kürü içtim kontrole gittiğimde tertemizsin demişti.Bilgin olsun korkutma kendini