Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sen ne yaptın arkadaşım içine sinen bir doktor bulabildin inşallah

Yarın kontrolüm var çatlamış mı diye doktora sorayım bakayım nasıl olacak günü . Benim doktorum 15 gün yap demişti testi
Benim doktorum catlamis mi diye kontrole hic çağırmadı adetin gecikirse gel dedi zaten çatlamadiysa da yapacak birşey Yok eşim şehir dışına çıktı

Benim doktorum catlamis mi diye kontrole hic çağırmadı adetin gecikirse gel dedi zaten çatlamadiysa da yapacak birşey Yok eşim şehir dışına çıktı
Benim ki çağırdı bakalım bir diye sağolsun sürekli kontrol halinde tutuyor beni umarım biran önce tedavi kısmını atlatıp gebelik takibi için giderim

Ben 2 kere klomen+çatlama iğnesi, 1 kere femara+ çatlama iğnesi, 1 kere adını hatırlamadığım yumurtlama iğnesi+çatlama iğnesi denedim olmadı en son puregon yumurta geliştirici iğneler ve çatlama iğnesi denedim hamile kaldım ama 7+6 haftalıkken kalbi durdu malesef. Doktorum beklemeye gerek yok dedi ama eşim 3 ay ara verelim dedi

Bilmiyorum ki belki önce düşüp sonra kana karışıp yükselir ama erken yaptırmışsın bekle birkaç gün daha

Canım sadece kendimiz için düşünüyoruz ama aslında bu süreci çok belli etmeselerde onlarda bizimle yaşıyor belki psikolojik olarak yorulmuştur o da konuşarak birlikte karar verin bence

Canım sadece kendimiz için düşünüyoruz ama aslında bu süreci çok belli etmeselerde onlarda bizimle yaşıyor belki psikolojik olarak yorulmuştur o da konuşarak birlikte karar verin bence
Buna da şükür aslında. Daha evvel 2011 de 21 haftalik kaybımiz var normal doğum yaptım yaşamadı. Bebeği eşim defnettiği için cok etkilendi ondan sonra hiç çocuk istemez oldu nasıl olduysa geçen sene mart ayında fikri değişti ve epey uğraştan sonra hamile kaldim ama olmadı. Yaşım 40 genç olsam beklerim 3 ay 6 ay 1 sene farketmez ama geçen her dakika benim aleyhime

Bugün 4. Gün 1 tanesi normal bölünmede 2 tanesi geriden geliyor 5. veya 6. günden sonra dondurulacak hayırlısıyla
Iyi iyi cok sukur ki bir tanesi normal bolunmede... ben neler duydum kii hic dollenmeyip iptal olann... masallah o bir tanesi yeter... belki geriden gelenide transfer ederler ikisini de koyarlar insallah... bir anda ikiz olur :)

Sen ne yaptın arkadaşım içine sinen bir doktor bulabildin inşallah
Bende beylikduzu medilife ta bi doktora gidiyorum hem yakin hemde tanidik vasitasiyla guvendim.. kendindende elektrik aldim iyi bir adam bakalim insallah iyi gelir banada sansli gelir... esimle soyle dusunduk ne ünlü ne bilindik doktorlar var ki sonuc negatif oluyor hic ummadik taş baş yarar derler... ben tup bebegide medicanada selman lacine yaptirmistim ne olduu sonuc husran allah nasip ettiyse oluyor doktor vesile sadece cani.m...

Buna da şükür aslında. Daha evvel
Benide hic bi doktor cagirmadi... bu son gittigim doktora sordum o konuyu catlatma ignesinden sonra çağırıyormusunuz beni hic cagirmadilar dedim... yani soyle soyleyim cagirmaya gerek yok... zaten yumurtalar catlasada catlamasada dagilmis oluyo igneden sonra dedi... bilmiyorum artik cagiranlar neden cagiriyor onlar mi hakli benim bunca gittigim doktormu oyle cagirmadi denk gelmedi bilemiyorum

Benim doktorumda sanırım kist oluşma riskine karşın çağırdı anlamadım ki

Merhaba çatlatmanın 13. Günü kan testim 36.57 şuan gebelik çıkıyor
Tabi kese görünene kadar kesinlik yok malum

Güvenmekten başka çaremiz Yok galiba kısmette neyse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…