Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninde üçüncü günün ise bu sabah yumurtanın çatlaması lazim di şeffaf akıntın oldu mu

12-14 gün önce yapılan test yanıltıcı olabiliyor çünkü çatlatma iğnesi bhcg hormonu içeriyormuş cnm inş hayırlı sonuçlar alırız bnde bekliyorum 6gün kaldı
Bugun 11. Gunum benimde 7. Gun 7.83 9. Gunde 2.89 cikti beta hcg benim umudum kalmadi zaten adet olcam agrim var hayirlisi bidakine artik sizde mi asilama yaotrdnz

Bugun 11. Gunum benimde 7. Gun 7.83 9. Gunde 2.89 cikti beta hcg benim umudum kalmadi zaten adet olcam agrim var hayirlisi bidakine artik sizde mi asilama yaotrdnz
Yok ben sadece çatlatma iğnesi kullandım bu ay aşılamanın tutma yüzdesi çok düşük diye biz direk tp bebek yaptırmıştık geçen yıl ama düşük oldu benm yatın 11.günüm idrar testi için erkenmi sizce

Erken yapma yanıltıcı sonuç olur 12 güne kadar pozitif çıktı geçen ay benim

Merhabalar bende 3 Mart’ta çatlatma iğnesi vuruldum ben iğneden İki gün sonra aşırı derece de kaşık agrım bel agrım oldu ve dört gün devam etti doktorum da yumurtaların catlıyodur ondan olmuştur agrı telaş yapma dedi adetime iki gün kaldı bilmiyorum psikolojik mi ama kendimi hamile gibi hissediyorum göğüs uçlarım da aşırı hassasiyet var sırtım çok fazla agrıyo sanki meme uçlarım da biraz koyulaşma var kan testi yaptırsam çıkar mı acaba daha fazla bekleyemicem meraktan uyuyamıyorum

Varsa kesin çıkar artık bence ve dediklerine göre hamilesin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…