Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrar testi varsa yapsana hemen evde 15 ci günün :)

Olsunn canimm yaaa umudunu hemen kaybetmeee zatenn 1 tanesini koyacaklarrr digerleri olusmasada takilma... onemli olan 1 tanesi a kalite olsunn o yeter... insallah tutunacak canim bebegin sana sansin cok yüksek sakın psikolojik bozma kendini

Arkadaslarrr hepinizdenn bu ayy guzel haberlerr duyalim insallahhh... benim bu ay boş malesefff bana yol açın mujdeyi verinn... obur gun dra gidicem bende kiste bi baksin bakalim cok rahatsiz ediyo beni hissediyorum varligini... bir de sunu merak ediyorum 37 mm demistiya doktor acaba dahada buyuyecekmi ki adet olana kadar.... oyleyse kocaman olmuştur dahada.... bakalim ne diyecek doktor...

Yu
yumurtalık kisti iste adetle yok oluyor bende de tüp bebek yaptrdğm dönem olmştu fazla yumurta olulumndan dolayı ilaç verdi ama almadım adetle yok oldu geçmiş olsn

Olsunn canimm yaaa umudunu hemen kaybetmeee zatenn 1 tanesini koyacaklarrr digerleri olusmasada takilma... onemli olan 1 tanesi a kalite olsunn o yeter... insallah tutunacak canim bebegin sana sansin cok yüksek sakın psikolojik bozma kendini

İnşallah be arkadaşım iğnelerden mi ne kendimi psikolojik olarak zaten hiç iyi hissetmiyorum birde bu bekleyiş iyice yaralıyor insanı kendimi tek başıma dışarı vurup saatlerce yürüyesim var

İnsallah Cnm aminnn . Cnm bence kist o kadar hızlı büyümez korkma inss adettte atılır sen bir doktora git bakalım ne diyecek bizede haber ver olurmu

Slm benimde kostüm var catlamayan. 2 yumurtadan oldu ikinci çocuğu istiyoruz ilki çatlatmak iğnesi ile oldu bu ay duphaston kullandım bekliyorum adetin 3.günü yumurta takibi yapıcaz Allah herkese hayırlı evlat versin

İnşallah be arkadaşım iğnelerden mi ne kendimi psikolojik olarak zaten hiç iyi hissetmiyorum birde bu bekleyiş iyice yaralıyor insanı kendimi tek başıma dışarı vurup saatlerce yürüyesim var
Hayirr yapmaa oylee bakk biliyorsun tedavilerde moral psikoloji cok onemlii.... tabii bazen hepimiz yasiyoruz bunu bile bile ama senin tedavin su anda en yuksek ihtimalli tedavii... sadece buna odaklan... bir daha aradilar mi dondurdular mi kacinci gun embriyosu olacak simdi donan veya donanlar

Slm benimde kostüm var catlamayan. 2 yumurtadan oldu ikinci çocuğu istiyoruz ilki çatlatmak iğnesi ile oldu bu ay duphaston kullandım bekliyorum adetin 3.günü yumurta takibi yapıcaz Allah herkese hayırlı evlat versin
Duphaston ne ilaci canimm bana ilac falan vermedi doktor... ama bence verir yarin gittigimde cunku ciddi sancim oldu dun gecede iliskiden sonra mahfoldum sancidan.... yada bu adetimide beklicek kendi atarmi diye herhalde amaa ben nasil beklicem bilmiyorum bu dahada buyuyecek ve daha adetime 19 gun varr... aynen benimde 2 yumurtam vardi gecen ay catlatmadan sonra boyle oldu ((

İnsallah Cnm aminnn . Cnm bence kist o kadar hızlı büyümez korkma inss adettte atılır sen bir doktora git bakalım ne diyecek bizede haber ver olurmu
Insallah canimm yaaa ama dedigim gibi kendini belli ediyo kistt sancilariyla mahfetti beni... tabii haber vericem canim :*

Kızlar günaydın ben 14 martta çatlatma iğnesi vuruldum. Normalde regl tarihim 23 mart ama iğneden dolayı gecikir değil mi çünkü bu sabah olacakmışım gibi regl sancısı ile uyandım
Cnm iğneden sonra genelde 14,15 günü adet oluyorsun gecikecegini düşünmüyorum ama tabi her bünye farklı

Cnm iğneden sonra genelde 14,15 günü adet oluyorsun gecikecegini düşünmüyorum ama tabi her bünye farklı
Benim yumurtam 21. Gün oluştu normalde geçen ay 23ünde olmuştum bu ay da 23ünde olmam lazım ama iğnenin 14 günü 28 i oluyor o yüzden arada kaldım bugünde bildiğin adet sancım var.

Benim yumurtam 21. Gün oluştu normalde geçen ay 23ünde olmuştum bu ay da 23ünde olmam lazım ama iğnenin 14 günü 28 i oluyor o yüzden arada kaldım bugünde bildiğin adet sancım var.
Benim 16 ci gün catladi galiba tam iğneden 36 saat sonra cunku sadece o sabah baya beyaz uzayan sıvı geldi . Adet sancısı ile hamilelik oluşurken ki sancı ayni ona takılma ama tarih konusunda Benimde kafam karıştı :)

Bugün 4. Gün 1 tanesi normal bölünmede 2 tanesi geriden geliyor 5. veya 6. günden sonra dondurulacak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…