Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa tabii her doktordan memnun olanda var olmayanda.. birazda goreceli elektrik meselesi canimm bilemedim sadece yumurta takip amacli gidebilirim... zaten hamile kalsam allahin izniyle benim kendi doktorum var evlendigimden beri gittigim ve dogumundan inanilmaz memnun kaldığım avcilar hospital nil hanim duymussundur onuda mutlaka..

Süper yaa emin olarak gitmen harika içinin rahat olmasi guvenmen harika birşeyy.. sen bir git bakalim eger tup bebege karar verirsem ilerde giderim bende arkadaşım.. biliyorsun bu isler tavsiyeyle daha emin oluyor... en azindan senden olan olumlu haberlerle hemen hamile kalırsan daha emin giderim anlatabildimmi insana guven geliyor o sekilde... sen baskalarindan duymussun bende senden duyarim insallahh iyi haberleri

Vallahi orada Doğum yaptım ama duymadım canım ya ben burada Tolga bey vardı ona gidiyordum sonra lemi beye gittim bir ara ondan sonra Sedat kadanalı’ya gittim Beylikdüzü’nde bir doktor bulmuştum en son onu pek beğenmedim bebeğin kesesi için şurada kese benzeri bir şey var dedi kistim için kesin konuşamadı tam yerini bile anlayamadı mr çektirdim bir arkadaşa göstereyim dedi e dedim artık yeter yani sonra Mehmet beyi buldum şükür memnunum allah insanı kötü doktora düşürmesin sonrası daha dert oluyor insana sende Deniz beyi bir dene bakalım zarar gelmez tabi ben gitmedim onu kendim tanımadığım için iyi veya kötü diyemem ama olayı da aktarmak gereksinimi hissettim

İnşallah arkadaşım haklısın tabi tavsiye önemli sen denemeni yap bende o arada ameliyat falan anca sonuçlanır zaten benim tutarsa herkesin tutar sonra karar verirsen tüpe gidersin hayırlısıyla sonuçta bildiğin yer bir de yumurtaları o hastanede toplamıyormuş nasıl sevindim anlatamam :))))) içim kaldırmadı orayı kolan international da yumurta toplama işlemi yapılacak

Merhaba bende femara kullandim sali gecesi catlatma ignesi vurulcam yalniz ben asilama yaptiricam persembe ogleden sonra ama netten bakiyorum igneden 36 saat sonra islem yapilmasi gerekiyor yaziyo bizim 40 saati geccek bilgisi olan var mi☹

Aynen canim denicem muhtemelen bu ayda deniz beyi. Senden iyi haberler beklicem kii banada umut olur belki en son care yaptiririm senin dra tup bebek... ama o en sonn acele etmicem tup bebek icin

Aynen canim denicem muhtemelen bu ayda deniz beyi. Senden iyi haberler beklicem kii banada umut olur belki en son care yaptiririm senin dra tup bebek... ama o en sonn acele etmicem tup bebek icin

Etme canım ben tecrübe etmeden bir şey diyemem hem daha var senin vaktin en son bakarsın dediğin gibi inşallah gerek kalmaz da Deniz bey iyi gelir haberleşiriz komşum hepimize bol şans

Allah tez vakitte yavruna kavuştursun sen ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonra tüp bebek mi
Aslına ben artık beklemek istemiyorum 28 yaşım dolcak 3 yıldır bi kere bile hamile kalamadım ama doktorum erken aşılama ve tüp için dedi 3 aydır klomen kullanıyom şimdi nolcak bilmiyomm istemiyom gitmek hastaneye

Canim yaa pess etme bisey yapmak istemiyorum demissinde 3 sene diyorsun olsa zaten olurdu birseyler vesile olur insallah beklemekle zaman gecirme... en kotu ihtimal takibe devam et.. maddi imkanin varsa tüp bebek yaptir.. malesef bu da bizim sinavimiz cabucak hamile kalamiyoruz durmak sadece zamani gecirtiyor bende en son dis gebelikten sonra 3 sene durdum hicbir sey olmadi...

Etme canım ben tecrübe etmeden bir şey diyemem hem daha var senin vaktin en son bakarsın dediğin gibi inşallah gerek kalmaz da Deniz bey iyi gelir haberleşiriz komşum hepimize bol şans
Yanii tup bebek icin cok cok acelem yok canim biraz takip denemeyi dusunuyorum ama tabii belli de olmaz zaman neyi gosterirse... aynen haberlesiriz komsummm bu arada bende artik yuzde yuz adetimi beklemedetim bugunku testte kocaman negatif... bari adet olayimda hemen surundurmesin....... sali gunu normal gunummm insallah gecikmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…