Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğneden sonra 18 gün oldu az önce tuvalettydim zeytin kadar şeffaf bi akıntı geldi silikon gibi aynı bilen varmı neyin nesi yoğun akıntım vardı zatende böylegelmemişti hiç

Cnm nasıl oluyo bu süreç devlet destek verilomu ilaçları almaya ne kadar tuttu bende acaba tüplü yaptırsam beklemek zor oluyo

Benim 14 yaşında bir sıpam olduğu için devlet desteği Yok canım yaşımdan ve kistimden dolayı doktor çatlatma iğnesiyle oyalanmak istemiyor o yüzden hemen yumurta toplayalım donduralım sonra kisti alalım dedi allah razı olsun tanıdığım en tecrübeli işini bilen doktor 7500 civarı toplam tutarı ilaçlar 2400 civarı tuttu sende doktorunla bir görüş tüp bebeğe gerek var mı devlet hastanesine bir görün aşılama ile başlarlar sanırım

Kızlar iğneden sonra 18 gün oldu az önce tuvalettydim zeytin kadar şeffaf bi akıntı geldi silikon gibi aynı bilen varmı neyin nesi yoğun akıntım vardı zatende böylegelmemişti hiç

Bence doktoruna git bir muayene ol neden bekliyorsunuz böyle anlamıyorum belki bebek var veya bir terslik var

Canım benim üzülmekten korkup sevincini erteleme bence ama tabi yine son karar senin
Trst aldım şimdi cnm bi test yapcam yarında gelmezse bu arada esttofem kullnıyom ben o geviktirir yzmışlar ama eczacıma sordum herseye inanma aylar boyunca kullanıp adet olanlar var aksine düzene sokar geciktirmez dedi

Trst aldım şimdi cnm bi test yapcam yarında gelmezse bu arada esttofem kullnıyom ben o geviktirir yzmışlar ama eczacıma sordum herseye inanma aylar boyunca kullanıp adet olanlar var aksine düzene sokar geciktirmez dedi
Ben progestan kullandım onun içinde aynı şey söylüyorlar ama 1 gün evvel hastalandım eczacının dediği doğru

Canim sanki bendede öyle birsey olmustu bir kere sen söyleyince anımsadım hatta internette bakmistim ama hamilelik falan yoktu normal adetimi olmustum... nedenini anlamadim ama.dedigin gibi koyu silikon uhu topağı gibiydi...

Buaradaa benimm testte yine negatif artik umut sifirr zaten... olsaydi cikardi kesinnn 12. Gun

Benim 14 yaşında bir sıpam olduğu için devlet desteği Yok canım yaşımdan ve kistimden dolayı doktor çatlatma iğnesiyle oyalanmak istemiyor o yüzden hemen yumurta toplayalım donduralım sonra kisti alalım dedi allah razı olsun tanıdığım en tecrübeli işini bilen doktor 7500 civarı toplam tutarı ilaçlar 2400 civarı tuttu sende doktorunla bir görüş tüp bebeğe gerek var mı devlet hastanesine bir görün aşılama ile başlarlar sanırım
Canim ilaclar igneler hepsi toplamda mi 7500 tutacak... gonal f mi aldiniz igne

Birde asilama fiyati sordun mu doktoruna canim.. asagi yukari onun maliyetini biliyor musun senin doktor yapıyordur mutlaka sordun mu hic asilama fiyatinida

Birde asilama fiyati sordun mu doktoruna canim.. asagi yukari onun maliyetini biliyor musun senin doktor yapıyordur mutlaka sordun mu hic asilama fiyatinida

Evet arkadaşım gonal f ve daha bir sürü ilaç aşılama fiyatı için hiç tavsiye etmem tüp bebeğin üçte biri fiyat falan demişti bana çok şans vermedi o konuda o yüzden üstünkörü konuşma oldu bu arada doktor sanırım toplam fiyat için 7500 dedi çünkü ilaçlar 2400 tuttu aldık başladım kullanmaya sende şu Mehmet beye bir görünsene fikir alırsın bari

Canim sanki bendede öyle birsey olmustu bir kere sen söyleyince anımsadım hatta internette bakmistim ama hamilelik falan yoktu normal adetimi olmustum... nedenini anlamadim ama.dedigin gibi koyu silikon uhu topağı gibiydi...
Ben ilk iğnemdede yaşadım wcye gittim baktım peceteme geldi tekrar aildm ardından leke geldi beklemeden bakalım şimdi me zamn gelecek sbh beri sdece akıntım var normal akıntı

Evet arkadaşım gonal f ve daha bir sürü ilaç aşılama fiyatı için hiç tavsiye etmem tüp bebeğin üçte biri fiyat falan demişti bana çok şans vermedi o konuda o yüzden üstünkörü konuşma oldu bu arada doktor sanırım toplam fiyat için 7500 dedi çünkü ilaçlar 2400 tuttu aldık başladım kullanmaya sende şu Mehmet beye bir görünsene fikir alırsın bari
Ben bir iki ay daha yumurta takibi yaptirmayi dusunuyorum canim.. ust uste olsun bi bakalim... belki kolondaki deniz beye giderim bu ay takip icin... onu da cok duydum sende duymussundur mutlaka... cok iyi bilgili dr diyorlar onada...

Ben bir iki ay daha yumurta takibi yaptirmayi dusunuyorum canim.. ust uste olsun bi bakalim... belki kolondaki deniz beye giderim bu ay takip icin... onu da cok duydum sende duymussundur mutlaka... cok iyi bilgili dr diyorlar onada...

Duydum onu arkadaşım onda Doğum yaptı ondan çok memnun olan da varmış çok dertli olan da içini bulandırmış olmayayım şimdi arkadaşımın bebeğinin problemi varmış devlet hastanesi doktoru söylemiş arkadaşa ama Deniz bey hiç bir şeyi yok deyince duymak istediğini duyunca ona inanırsın ya o da inanmış ama pek hoş olmadı bil de ona göre ben hamile kaldığımda bir süre doktor bulamadım o yüzden

E
Eee sen simdi iğneye basladin, yumurtalarin toplanip dondurulacak mi... transferim bu ay degil o zaman.. bekleyecek dondurulmuslar anladigim kadariyla...

Dondurulacak dedi doktor zaten ben hemen transfer yapmam dondurunca daha iyi oluyor dedi bakalım hem o arada ameliyatımı da olurum çünkü kapalı ameliyat olacakmış ameliyattan 1 ay sonra da transfer yapılabilir dedi doktoruma güvendiğim için hatta burada da pek övgü vardı onun için internette videolarını izledim nerede eğitim görmüş nerede çalışmış adamın sicil temiz yani:-)

X