- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Bende bayadir düşünüyorum. Ama bu ay da ilaç la deniycem insallah birlikte güzel haberi alırız bu ay :)İnşallah bu ay güzel haberler alırız canım bal tarcın çörek otu yumurta oluşumunu sağlıyormuş onu denicem
Ben ilk hamileliğimde klomen ve hayıt otu içmiştim incir yemiştim bol bol :)Bende bayadir düşünüyorum. Ama bu ay da ilaç la deniycem insallah birlikte güzel haberi alırız bu ay :)
Sağol komşummm hepimiz kavusalim insallahhh... tabii veririm dunden beri inanilmaz adet sancim var sokemiyorum. Bu arada sen ignelerini oluyorsun degil mi dra gittin mi bi daha kac yumurtan olusmaya basladi ignelerle
Günaydınnn hanımlar
Selam kızlar bende dün catlatma iğnesı oldum ikitane yumurtam oldu ikisde aynı boyut 2cm ama nedense hiç ümidm yok fazla yumurtam oldugu için büyüyüp gelişemiyormus cok yıprandım tükendim bitanede dusugum var 1.5 senelk evliyım
Sagol allah en kısa zamanda her isteyene versin insallah
inş rabbim hepimize nasip eder. Biraz rahat olmakta fayda var:)AYnen kafayı sıyırmadan gelselerddi hayırlısıylan
benimde 15.günüm , test yaptın mı? belki hamilesindirKizlarrr yaaaa 15. Gun bugun catlatmadan sonra adet olmadim halaa nedenkiii.... gec olan arkadaslar neden gec olmustunuz siz dr ne dedi kist olmus olabilir mii kiii
Kan testi verdin mi?Kızlar benim de klomende 2. ayım bu ay gecikme yaptı 6.günüm bugün
Canım doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış herhangi bir kist yok dedi büyük ihtimalle gebelik olabilir dedi ama kanda negatif çıktıKan testi verdin mi?
Biraz daha bekle inşallah hamilesindir cnmCanım doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış herhangi bir kist yok dedi büyük ihtimalle gebelik olabilir dedi ama kanda negatif çıktı
Pek umudum yok ama inşallah diyelim canım benimBiraz daha bekle inşallah hamilesindir cnm