Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen hala test yapmadin mi canim yaaa

Harbiden yaptınız mı testi ne oldu acaba bı de benim sol tarafim ara ara ağrıyor sağ tarafım da ki. Kiste çevirebilir demişti doktor yumurta catlamamis o yüzden o tarafın ağrısına heveslenmiyorum

Yanii tup bebek icin cok cok acelem yok canim biraz takip denemeyi dusunuyorum ama tabii belli de olmaz zaman neyi gosterirse... aynen haberlesiriz komsummm bu arada bende artik yuzde yuz adetimi beklemedetim bugunku testte kocaman negatif... bari adet olayimda hemen surundurmesin....... sali gunu normal gunummm insallah gecikmez

İnşallah canım bari hemen yumurta takibi başlar allah hepimizin gönlündekini hayırlı etsin de bir an evvel bu çile bitsin ilaç içmekten tiksinti geldi vallahi gerçi büyük dert vermesin allah en azından sonu keyifli bir şey için uğraşıyoruz ama insanın uzadıkça hevesi kaçıyor

Sakarya cnm özele gidiyorum

O zaman direk devlete git bence devlet hastanesi en azından aşılamaya falan başlar iyi bir doktor bulmayınca hele küçük yerlerde bulma şansın daha az oyalanıp duruyor insan yaş 28 olmuş 3 sene geçmiş daha neyi bekliyor doktor 30 olmanı mı o zaman da yumurta kaliten ve rezervin azalmış derler sonra çıldır boşver arkadaşım sen özeli

İnşallah canım bari hemen yumurta takibi başlar allah hepimizin gönlündekini hayırlı etsin de bir an evvel bu çile bitsin ilaç içmekten tiksinti geldi vallahi gerçi büyük dert vermesin allah en azından sonu keyifli bir şey için uğraşıyoruz ama insanın uzadıkça hevesi kaçıyor
Ayy aminn komsummm... allahin gucune gitmesin cok cok sukur hersey icin ama gercektende zor surecler. Insallah hepimiz sabirla basaracagiz bir gün

Bu arada kızlar malum 25 adet test almistim bol bol var diye bu sabahta bile bile yaptim bir daha yapmicam ama yazik bos yeree :) bitince cok ararim :))))) bu son yapışımdı artik oyalanmak istemiyorum testle sinir bozuyo... o degil göğüslerim falanda acimaya baslamadi herr adette acirdi bir hafta onceden nerdeyse... kesin surundurecek bu ay adet benii gec olucam

Canim yaa bir sey sorucam sana cekmecedesin duymussundur belki bi fikir sorayim dedim arkadas tavsiye ettide... erdal arık varmis ozel muaynehanesi cekmecede... duydun mu hic o doktoru ona mi gitsem acaba var mi bir fikrin

Canim yaa bir sey sorucam sana cekmecedesin duymussundur belki bi fikir sorayim dedim arkadas tavsiye ettide... erdal arık varmis ozel muaynehanesi cekmecede... duydun mu hic o doktoru ona mi gitsem acaba var mi bir fikrin
Ona benim kuzenim gidiyor o da bana tavsiye etmişti ama ben direk tüp bebek istediğim için ona gitmedim bu arada kuzenim çok zor doktor beğenir o yüzden bir git derim aklıma o hiç gelmemişti gelse sana söylerdim bak iyi ki hatırlattın :)

Ona benim kuzenim gidiyor o da bana tavsiye etmişti ama ben direk tüp bebek istediğim için ona gitmedim bu arada kuzenim çok zor doktor beğenir o yüzden bir git derim aklıma o hiç gelmemişti gelse sana söylerdim bak iyi ki hatırlattın :)
Aaa cok sevindim boyle duyduguma :)) banada bugun cekmeceden arkadasim soyledi bir de sana sorayim dedim... peki kuzenin yumurta takibi icin mi gidiyor... yapar yani dimi takip...

Aaa cok sevindim boyle duyduguma :)) banada bugun cekmeceden arkadasim soyledi bir de sana sorayim dedim... peki kuzenin yumurta takibi icin mi gidiyor... yapar yani dimi takip...

Onda polikistik over var bekar daha burada yaşarken ona gidiyordu şimdi işi nedeniyle Ortaköy’de yaşıyor o yüzden oralarda bir doktoru var yani yumurta takibi değil canım ama onunki de ayrı bir problem

Onda polikistik over var bekar daha burada yaşarken ona gidiyordu şimdi işi nedeniyle Ortaköy’de yaşıyor o yüzden oralarda bir doktoru var yani yumurta takibi değil canım ama onunki de ayrı bir problem
Anladim canim cok sağol o zaman muhtemelen ona giderim.. deniz beyi saatlerce hastanede bekliyomussun zaten.. bu ozel muaynehane beklemem en azindan

Anladim canim cok sağol o zaman muhtemelen ona giderim.. deniz beyi saatlerce hastanede bekliyomussun zaten.. bu ozel muaynehane beklemem en azindan

Ay hadi inşallah memnun kalırsın vallahi İnan böyle olması daha içime sindi allahım hayırlısıyla ballı kurabiyene kavuştursun seni komşum gidince bir haber ver bana :KK66:

Ay hadi inşallah memnun kalırsın vallahi İnan böyle olması daha içime sindi allahım hayırlısıyla ballı kurabiyene kavuştursun seni komşum gidince bir haber ver bana :KK66:
Sağol komşummm hepimiz kavusalim insallahhh... tabii veririm dunden beri inanilmaz adet sancim var sokemiyorum. Bu arada sen ignelerini oluyorsun degil mi dra gittin mi bi daha kac yumurtan olusmaya basladi ignelerle

Sağol komşummm hepimiz kavusalim insallahhh... tabii veririm dunden beri inanilmaz adet sancim var sokemiyorum. Bu arada sen ignelerini oluyorsun degil mi dra gittin mi bi daha kac yumurtan olusmaya basladi ignelerle
Ben menogon kullandım 1 tanecik oluştu oda tutmadı zaten bu ay doğal kürler yapıcam hayıt otu ve bal tarcın. Çörekotu hormon ala ala şiştim

Ben klomen e başladım kızlar bu ay birkez daha denemek istiyorum sağ taraftan gelişmeye başlamış yumurtan dedi doktor iyi mi bakalım sonuç ne olucak :KK43:

Ben klomen e başladım kızlar bu ay birkez daha denemek istiyorum sağ taraftan gelişmeye başlamış yumurtan dedi doktor iyi mi bakalım sonuç ne olucak :KK43:
İnşallah bu ay güzel haberler alırız canım bal tarcın çörek otu yumurta oluşumunu sağlıyormuş onu denicem

X