Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim tesekkur ederim bugun 10.gunum pazar gunu kan vermeyi dusunuyorum.
Ben marttan beri tedavi goruyorum 3kere klomen catlatma ignesi bi ay klomensiz sadece catlatma ignesi denedim rahim filminden sonrada 3 ay bekledim bu ay da doktor asilama yapalim dedi oyle yani hic canin acimiyor canim hissetmiyosun bile emin ol bende korka korka gitmistim ama hissetmedim bide 2 dk suruyo yani biseyi yok hic merak etme
Cnm ne yaptın kan verdin mi bu gün hadi güzel haberler ile gel buraya :)

kerem34gul kerem34gul LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet kızlar nasılsınız doğum yapan var mı çok az kaldı dualarım sizinle:nazar::KK200:
Biz de artık her gün bugün mü yarın mı diye bekliyoruz canım :KK48:

En geç 30 kasımda (39.haftasını doldurunca) tansiyon, kalp vs yüzünden daha fazla beklemeyecekmişiz. Önce suni sancı, olmazsa sezeryanla kavuşacağız. İnşallah 30una kadar kendisi gelmeye karar verir... Ara ara sancılarım oluyor, her seferinde acaba bu sefer gelir mi diye düşünüyorum :KK48:

İnşallah bu sefer olacak canım, dualarım seninle:KK200: aşılama tarihin ne zaman?

Yok cnm gün sayıyorum ayin 27 Sine gün aldık sezeryan icin . Sen nasılsın napıyorsun :)
Maşallah canım, sizin de bitmiş bir şey kalmamış :KK36: Allah sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin :KK200:

En geç 30 kasımda (39.haftasını doldurunca) tansiyon, kalp vs yüzünden daha fazla beklemeyecekmişiz. Önce suni sancı, olmazsa sezeryanla kavuşacağız. İnşallah 30una kadar kendisi gelmeye karar verir... Ara ara sancılarım oluyor, her seferinde acaba bu sefer gelir mi diye düşünüyorum :KK48:

İnşallah bu sefer olacak canım, dualarım seninle:KK200: aşılama tarihin ne zaman?

Maşallah canım, sizin de bitmiş bir şey kalmamış :KK36: Allah sağlıkla kucağına almanızı nasip etsin :KK200:
Ayy bitmis valla sizin ne kalmış ama son gunler simdi daha zor gelir size 15 gune kalmadan minikler sizinle olcak maşallah ya :emir_bebek:
Benim aşılamam yarın banada dua edin

Ayy bitmis valla sizin ne kalmış ama son gunler simdi daha zor gelir size 15 gune kalmadan minikler sizinle olcak maşallah ya :emir_bebek:
Benim aşılamam yarın banada dua edin
Hadi hayırlısıyla en güzel şekilde geçsin canım aşılaman :KK200: vakti saati denk gelsin, Rabbim El Halik ismiyle yavrunuzu size bağışlasın inşallah :KK200:

Yaaa 10 gun mu kaldii cok heyecanliii :)
Bende yarın ikinci aşılamamı olucam bakalım kandil arefesi inşallah dualarımız kabul olur :dua:
Ever cnm korku sardı heyecan sardı :) hadi insallah bu kez güzel haberi alırsın cnm ikinci uygulamada sansın daha yüksek oluyor degilmi .

Amin sağol cnm :) rabbim senide bir nefeste hayirlisi ile kurtarır insallah bebeğine kavuşursun :)

X