Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım, bugün nasılsın ? sen ne zaman öğrenmiştin ilk ?
Evim bana hiç iyi gelmiyor..
Sabah uyandıktan sonra çok kötüydüm yine öğüre öğüre oğlumu hazırladım hazırlandım.
Evden çıkınca bi tık daha iyiyim.
İşe geldim en azından yarım poğaça ve peynir yedim biraz..
Ben bata 4 gün kala kan testi yaptırmıştım. İğne de olmuştum tabi ona göre de bakarsan iğnenin 14. günü kan testiyle kesinleştirmiştim :)

Evim bana hiç iyi gelmiyor..
Sabah uyandıktan sonra çok kötüydüm yine öğüre öğüre oğlumu hazırladım hazırlandım.
Evden çıkınca bi tık daha iyiyim.
İşe geldim en azından yarım poğaça ve peynir yedim biraz..
Ben bata 4 gün kala kan testi yaptırmıştım. İğne de olmuştum tabi ona göre de bakarsan iğnenin 14. günü kan testiyle kesinleştirmiştim :)
ahh keşke 14. günü bekleyebilsem :)
senin zor geçiyor canım ya allah yardımcın olsun. sanırım 3. ayında falan kurtulursun, allah bağışlasın bak bir evladın varmış.

ahh keşke 14. günü bekleyebilsem :)
senin zor geçiyor canım ya allah yardımcın olsun. sanırım 3. ayında falan kurtulursun, allah bağışlasın bak bir evladın varmış.
Sen kaçıncı günündesin?
Ben 11. gün hayalet çizgi görmüştüm.
14. güne kadar her gün koyulaşınca gidip kan vermiştim :)
Çok şükür canım evet bi oğlum var..
Benim oğlumda da böyleydi ama bu kadar kötü değildi ve 20. haftaya kadar sürmüştü umarım bu kısa olur.

Sen kaçıncı günündesin?
Ben 11. gün hayalet çizgi görmüştüm.
14. güne kadar her gün koyulaşınca gidip kan vermiştim :)
Çok şükür canım evet bi oğlum var..
Benim oğlumda da böyleydi ama bu kadar kötü değildi ve 20. haftaya kadar sürmüştü umarım bu kısa olur.
Canım iğne gününü de sayarsak 4. gün bügün.
11. gün idrarda çıkmış ne güzel, bende denerim belki. bu ay daha çok umutşuyum sanırım 4 yumurtadan dolayı. birden hem sağ hem sol da ara ara kasık batmaları oluyor, aşırı değil ama bir hareketlilik var.
allah bağışlasın oluşunu ikincisiylede sağlıkla büyüsünler canım. belki bu da kızdır :)

Canım iğne gününü de sayarsak 4. gün bügün.
11. gün idrarda çıkmış ne güzel, bende denerim belki. bu ay daha çok umutşuyum sanırım 4 yumurtadan dolayı. birden hem sağ hem sol da ara ara kasık batmaları oluyor, aşırı değil ama bir hareketlilik var.
allah bağışlasın oluşunu ikincisiylede sağlıkla büyüsünler canım. belki bu da kızdır :)
İğne gününü saymadan devam et canım öyle sayılıyormuş.
Daha var ama zaman su gibi geçiyor inan ki.
Ben de diyorum en azından biri kız olsun inşallah diye:))))

Merhaba kızlar, ben ocak ayında çikolata kisti ameliyatı oldum, ameliyat sırasında hsg çekildi sol tüpüm yani kistin alındığı yumurtalığın tüpü yapışıkmış açılmamış ondan hiçbir umut yok dedi doktorum, sağ tüpüm de tıkalıymış aama basınçla açılmış. girişi çok dar tekrar tıkanabilir demişti. ameliyat sonrası ilaç tedavisi vs bitti. geçen ay doktorum klomene başlayalım 3 ay kullan eğer bi sonuç alamazsak birdaha hsg çekeriz dedi. bu ay 2 ayım. adetimin 5. günü klomene başlayıp yumurta takibi yapıldı yeterli büyüklüğe ulaşınca otrivelle vuruldu. otrivelleden 6 gün sonra ben ilascın testi etkileyeceğini unutup gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. doktor kan ver emin olalım dedi. beta hcg 9,93 çıktı. çok arada bir rakam 2 gün sonra tekrar ver dedi, bu sefer 3,26 çıktı. şimdi bu kimyasal gebelik mi oluyor. eğer kimyasal gebelik olduysa demekki sağ tüpüm tıkanmamıştır değil mi?
Öncelikle rabbim gönlüne göre versin arkadasim . Ama kimyasal gebelik daha farklı vücutta döllenme oluyor sağlıksız olduğu icin hızlı bir şekilde adet ile birlikte atılıyor vücuttan ama bu iğnenin etkisi çok farklı hcg ye benzeyen bir hormon var iğnede o vücuttan atılıyor ama su an bekle negatif sayma erken test yapmışsın

Öncelikle rabbim gönlüne göre versin arkadasim . Ama kimyasal gebelik daha farklı vücutta döllenme oluyor sağlıksız olduğu icin hızlı bir şekilde adet ile birlikte atılıyor vücuttan ama bu iğnenin etkisi çok farklı hcg ye benzeyen bir hormon var iğnede o vücuttan atılıyor ama su an bekle negatif sayma erken test yapmışsın
amin arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre versin.. evet ben çok sabırsız davrandım ama tövbe ettim birdaha adetim geçmeden test falan yapmam.. bugün adet olmam gerek henüz bir belirti yok bakalım bekliyorum sabırla.. doktorumun dediğine göre iğne idrar testini etkilermiş ama kan testini etkilemezmiş.progestan kullanıyorum o etkiler mi dedim doktoruma o da etkilemez dedi.. ozaman benim beta hcg yi 9,93 e yükselten şey ne acaba..

Ay burdasın..
:)
Doktordan geliyorum.
Karından kalp atışı için çağırmıştı beni rahat duyalım diye bugün.
Vee iki kese gördü. :rolleyes:
Birinin kesesi biraz bozuk ama ikisinin de kalp atışı var dedi kadın da afalladı bi ona bakıyor bi ona bakıyor..
Bu yüzden çok kötüymüşüm demek ki.
Hcg değerlerim de 4 er kat artıyordu ya..
İnşallah bizi bırakmaz minnoş iki bebişimle devam ederim :)
Sen nasılsın?
Yaaa kuzum senin birden fazla yumurtan vardi demii cok sevindim maşallahh

İğne gününü saymadan devam et canım öyle sayılıyormuş.
Daha var ama zaman su gibi geçiyor inan ki.
Ben de diyorum en azından biri kız olsun inşallah diye:))))
Aynen canım iğne gününü saymıyorum normalde. bir gün sonrasından başlıyorum, inşallah çabuk geçer beklemek zulum geliyor. kendimi oyalamaya çalışıyorum. inşallah hayırlısıyla bir kız evladın olur :)

Aynen canım iğne gününü saymıyorum normalde. bir gün sonrasından başlıyorum, inşallah çabuk geçer beklemek zulum geliyor. kendimi oyalamaya çalışıyorum. inşallah hayırlısıyla bir kız evladın olur :)
belkide iki tane kız olur ? benimde 4 yumurta ya acaba ikiz olur mu ? benim eşimde ikiz :) perikanadi perikanadi

Evet kuzum belkide digeri gec dollenmistir gozukmediyse basta masallah Darisi isteyen herkese bizide unutma dualarinda
Amin amin..
Daima duacıyım canım..
Geçer geçer..
Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Ben de çok istiyorum bi kızım olsun nasip tabi:)

İki tane erkek olma ihtimalini düşünüyorum daaaaa :)))))
En azından biri kız olsun Rabbim nasip etsin bana :))
Sabırla sen gününü bi bekle bakalım :)
Allah gönlüne göre versin canım, benim eşimde 2 erkek. inşallah hayırlısıyla bir erkek bir kız haberini alırsın, sağlıkla kucağına al. bana destek olduğun için teşekkür ederim.
bu arada ikiz seni yoracak haliyle, var mı destekçin? annen, kayınvaliden falan. yakınındalar mı ?

amin arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre versin.. evet ben çok sabırsız davrandım ama tövbe ettim birdaha adetim geçmeden test falan yapmam.. bugün adet olmam gerek henüz bir belirti yok bakalım bekliyorum sabırla.. doktorumun dediğine göre iğne idrar testini etkilermiş ama kan testini etkilemezmiş.progestan kullanıyorum o etkiler mi dedim doktoruma o da etkilemez dedi.. ozaman benim beta hcg yi 9,93 e yükselten şey ne acaba..
Hayır Cnm olurmu kanda da yüksek çıkıp sonrA düşüyor burada takip icin kac kişide okuduk beta da iğnenin etkisi ile yükselip sonrA düşüş olduğunu . İğneden sonra kaçıncı günün bu gün

Allah gönlüne göre versin canım, benim eşimde 2 erkek. inşallah hayırlısıyla bir erkek bir kız haberini alırsın, sağlıkla kucağına al. bana destek olduğun için teşekkür ederim.
bu arada ikiz seni yoracak haliyle, var mı destekçin? annen, kayınvaliden falan. yakınındalar mı ?
Amin Rabbim herkesin gönlüne gör versin inşallah..
Tam da o konuda zaten çok tedirginim..
Gurbetteyiz kimsemiz yok kv çok yaşlı bakamaz, yanımda kalsa da bana hayrı olmaz.
Annem çalışıyor kariyerinin zirvesinde emekli olmaz sanmıyorum.
Ben çalışıyorum.
Ne yaparım hiç bilmiyorum..

Amin Rabbim herkesin gönlüne gör versin inşallah..
Tam da o konuda zaten çok tedirginim..
Gurbetteyiz kimsemiz yok kv çok yaşlı bakamaz, yanımda kalsa da bana hayrı olmaz.
Annem çalışıyor kariyerinin zirvesinde emekli olmaz sanmıyorum.
Ben çalışıyorum.
Ne yaparım hiç bilmiyorum..
Canım eve birini alırsın en azından yükünü hafifletir. bir çocuğun daha var onunda bakıma ihtiyacı var hepsi senin için zor olur. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al da rabbim verir hafifliğini, içini ferah tut stres yapma kendine.

Hayır Cnm olurmu kanda da yüksek çıkıp sonrA düşüyor burada takip icin kac kişide okuduk beta da iğnenin etkisi ile yükselip sonrA düşüş olduğunu . İğneden sonra kaçıncı günün bu gün
ay benim doktor mu yanlış söyledi acaba yaa walla ameliyatımı yapan doktor olmasa değiştiricem.. canımı sıkıyor ilgisiz.. iğneden sonra 6. gün 9,93 - 8. gün 3,26.. bugün iğneden sonra 12. gün

ay benim doktor mu yanlış söyledi acaba yaa walla ameliyatımı yapan doktor olmasa değiştiricem.. canımı sıkıyor ilgisiz.. iğneden sonra 6. gün 9,93 - 8. gün 3,26.. bugün iğneden sonra 12. gün
Benimde geçen ay iğneden sonra 12. günüm testimde 4,99 çıkmıştı sonra adet oldum. sen 14. günün geçince yaptır bence.

X