- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 36
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.941
Canımmm okurken heyecanlandım :)) maşallah allah utandırmasın allah analı babalı büyütsün. benimde bu ay 4 yumurtam oldu en küçüğü 20 en büyüğü 24 akşamına çatlatma iğnesi oldum. bekliyorum şimdi. bir şey daha sorucam canım , iğneden sonra ki sürecin nasıldı ? ağrın oldumu başka belirtin vs oldumu ? inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım :))))Canım benim endometriozis var diye deri altıydı ama çok sancım oluyordu regl dönemlerimde. Dedi ki biran önce gebelik oluşturalım gebelik süreci eritebilir dedi ve hiçbi sorunum yoktu hemen gebelik olsun diye bu tedaviyi başlatmıştı. Klomen kullandım bittikten sonra 3. gün gittim 5 yumurtam vardı. Ama doktor ona bile "az ama kaliteli" dedi şok geçirmiştim. 3 tanesi çok minikti yani 10-14-15 mm idi diğer ikisi 18 ve 20 idi. İki gün sonra iğne vurduracaksın dedi. Klasik işte 36 saat sonra ilişki. Ve o hafta 10 gün boyunca değerlendir dedi ama bir iğneden sonra 36. saat ve iki gün sonra bi kere daha oldu saonra bayamdı vs hiçbişi yapamamıştık. İşte hcg baktırayım dedim testlerim 11. gündne itibaren koyulaşmaya başladınca iğnenin 14. günü 100.7 çıktı. İki gün sonra 416,7 çıktı. 4 kat artmasıyla ben kendimi zaten ikiz psikolojisine sokmuştum ama mide bulantılarından dolay sürekli acillik olduğum için çok sık bakılıyordu hep tek keseydi artık ümidi kesmiştim.
Bugün sürpriz oldu bize :)
Senin de baya yumurtan olmuş ve hepsi güzel boyutta maşallah..Canımmm okurken heyecanlandım :)) maşallah allah utandırmasın allah analı babalı büyütsün. benimde bu ay 4 yumurtam oldu en küçüğü 20 en büyüğü 24 akşamına çatlatma iğnesi oldum. bekliyorum şimdi. bir şey daha sorucam canım , iğneden sonra ki sürecin nasıldı ? ağrın oldumu başka belirtin vs oldumu ? inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım :))))
Maşallah canım , inşallah bende güzel haberler alırım. İnşallah sende ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın :)))Senin de baya yumurtan olmuş ve hepsi güzel boyutta maşallah..
Benim iğneden sonra evet kasıklarımda ağrı ve dolgunluk hissini çok yaşadım.
Bir de iğneden sonra sürekli hala devam eden yoğun beyaz akıntım var.
Bir hafta on gün sonrasında da kasıklarıma ani batmalar giriyordu mesela yataktan kalkarken bi anda iki büklüm oluyordum adım atamıyordum.
İğnenin 10. günü idrar testim negatifti. O günden beri de bel ve kasık ağrılarım 10 gün boyunca sürdü.
11. günü hayalet gibiydi.
12. - 13. 14. derken koyulaşınca işte kan vermiştim.
Maşallah canım allah nazarlardan saklasın :)Ay burdasın..
:)
Doktordan geliyorum.
Karından kalp atışı için çağırmıştı beni rahat duyalım diye bugün.
Vee iki kese gördü.
Birinin kesesi biraz bozuk ama ikisinin de kalp atışı var dedi kadın da afalladı bi ona bakıyor bi ona bakıyor..
Bu yüzden çok kötüymüşüm demek ki.
Hcg değerlerim de 4 er kat artıyordu ya..
İnşallah bizi bırakmaz minnoş iki bebişimle devam ederim :)
Sen nasılsın?
AMin Allah razı olsun..Maşallah canım , inşallah bende güzel haberler alırım. İnşallah sende ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın :)))
Amin sağolasın canım. Ya ben mide bulantıları için 10 gündür sürekli acillere gittiğim için ilk kalp atışını alttan 6+0 ken gördük.Maşallah canım allah nazarlardan saklasın :)
Benimde üç günlük gecikmeyle değerim 1500 çıktı daha doktora gitmedim eşimde ikiz olabilir psikolojisinde :)
Kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah canım muhteşem bir haberAy burdasın..
Doktordan geliyorum.
Vee iki kese gördü.
Birinin kesesi biraz bozuk ama ikisinin de kalp atışı var dedi kadın da afalladı bi ona bakıyor bi ona bakıyor..
Sen nasılsın?
Aaaa ciddimisin Cnm çok sevindim hadi hakkında hayırlısı sağ salım kucağına alirsin inss minikleri :))))Ay burdasın..
Doktordan geliyorum.
Vee iki kese gördü.
Sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım :) heyecanla bende o pıt pıtları bekliyorum :)AMin Allah razı olsun..
Senden de bekliyoruz güzel haberler o zaman..
İnşallah gönlüne göresi olur..
Amin sağolasın canım. Ya ben mide bulantıları için 10 gündür sürekli acillere gittiğim için ilk kalp atışını alttan 6+0 ken gördük.
Sonra bi de bugün karından iki tane pıt pıt gördük işte biri 6+6 biri 7+1 :)
Senin de gebelik hayırlı olsuun :)
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah canım muhteşem bir haber
Doktor da başta inanamadı sanki.Aaaa ciddimisin Cnm çok sevindim hadi hakkında hayırlısı sağ salım kucağına alirsin inss minikleri :))))
Birdaha ki kontrolün ne zaman . Çok sevindim Cnm güzel haberlerini bekliyoruz her kontrol de bizede yaz durumu olur mu :)Allah razı olsun canım..
Amin inşallah..
Doktor da başta inanamadı sanki.
Hatta bi ara birinin içi boş ama dedi.
Sonra ona da dikkatli bakınca aa yok yok bunda da bebek var ve kalp atışı pozitif dedi :)
Amin inşallah canım hepimiz sağ salim alalım inşallah..
20 gün sonra çağırdı canım..Birdaha ki kontrolün ne zaman . Çok sevindim Cnm güzel haberlerini bekliyoruz her kontrol de bizede yaz durumu olur mu :)
Dikkat et Cnm yazık artık kalpleri de atmaya başladı sen kendini yorma dugunde Emin’im ailen de anlar zaten . Az önce bunu düşündüm hatta aralık anneleri topigine yaZdim keseyi gorecekmiuiz kalp atışı vs daha dün gibi :)20 gün sonra çağırdı canım..
Ben de tam 22 gün sonra felan kardeşimin kınadır düğündür hep uçak yolcuğu 3 kere felan.
Kötü denk geldi ama yapacak bişi yok..
Yazarım tabi canım..
Dünkü durumumuz bu bak çok seçilmiyor ama :)
Eki Görüntüle 2170071
Zaten sordum uçak yolculuğuna pek bişi demedi ama kesinlikle gittiğin yerlerde kendini yoracak hiçbişi yapma dedi.Dikkat et Cnm yazık artık kalpleri de atmaya başladı sen kendini yorma dugunde Emin’im ailen de anlar zaten . Az önce bunu düşündüm hatta aralık anneleri topigine yaZdim keseyi gorecekmiuiz kalp atışı vs daha dün gibi :)
Ay burdasın..
Doktordan geliyorum.
Vee iki kese gördü.
Sen nasılsın?
Bpl bol dua et bizim tüm isteyenler içindee
Her zaman aklımdasınız zaten.Bpl bol dua et bizim tüm isteyenler içindee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHer zaman aklımdasınız zaten.
Allah bu güzel duyguyu isteyen hiçbir kadından mahrum bırakmasın..
Günaydın canım, bugün nasılsın ? sen ne zaman öğrenmiştin ilk ?Her zaman aklımdasınız zaten.
Allah bu güzel duyguyu isteyen hiçbir kadından mahrum bırakmasın..