- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.921
Canım yaşın benden bile genç, ben 25 eşim 29 yaşında. Ya yanlış anlama ama bazı doktorlar insanın umutlarını kırıp hemen daha fazla para kazanma yoluna gidebiliyor malesef... Lütfen umutsuzluğa kapılma ve başka doktor da dene... Eşin vitamin içiyor muydu, benim eşim 9ay promotil m forte içti destek olsun diye vitamin olarak verdi doktorum.22,24 canim yaslar ankaradayiz film cektirelim tatile gidelim eylul gibi baska doktor arayisina gircem canim bende sasirdim aşılama diyince ustelik asilamada iki yil evli kalma sarti araniyormus rapor icin baska hir topikte rapor bile olsa igneler 500 bu gittigim merkezde asilama 1.200 bide bunlarin muayene ucreti var cok zorlar bizi ya insallah filmden sonra kendiliginden olur
Evet canim o da bu ay promotil basladi beraber bende iciyorum insallah filmden bisey cikmaz yaCanım yaşın benden bile genç, ben 25 eşim 29 yaşında. Ya yanlış anlama ama bazı doktorlar insanın umutlarını kırıp hemen daha fazla para kazanma yoluna gidebiliyor malesef... Lütfen umutsuzluğa kapılma ve başka doktor da dene... Eşin vitamin içiyor muydu, benim eşim 9ay promotil m forte içti destek olsun diye vitamin olarak verdi doktorum.
İnşallah canım... Hadi hayırlısıyla inşallahEvet canim o da bu ay promotil basladi beraber bende iciyorum insallah filmden bisey cikmaz ya
Birde canim doktor kist olusmus dedi ama benim igne oldugumda sag tarafimda 17.19 mm yumurta vardi solda yumurta yoktu kist solda olusmus rahim filmini etkilemez dedi umursamadi pekİnşallah canım... Hadi hayırlısıyla inşallah
Doğum kontrol hapı veriyorlar diye duymuştum ama kendiliğinden de yok oluyorsa ilaca gerek yok tabiBirde canim doktor kist olusmus dedi ama benim igne oldugumda sag tarafimda 17.19 mm yumurta vardi solda yumurta yoktu kist solda olusmus rahim filmini etkilemez dedi umursamadi pek
Hic oyle bisey demedi ya dedi igneyle buyuturuz catlatma ignesi olursun 36saat sonra iliski dedi ama senin yumurtalar iki tane buyumus iki ay da da catlamis ama olmamis ya rahim filminde sıkıntı var ya da esinden dolayi dedi esinin morfolojisi dusuk hazir bunlari yapmisken 36 saat sonra aşılama yaparız dedi yasin gencken yumurtalarin guzel buyuyup gelisirken hizlandirmamiz lazim dedi o aslinda agustosta basliycakti ben tatile gidicem bayram falan eylul dedim esimde eger o daha kesin bi yontemse ayni seyleri tekrarlamayalim asilama yaptiralim diyoDoğum kontrol hapı veriyorlar diye duymuştum ama kendiliğinden de yok oluyorsa ilaca gerek yok tabi
Keşke hazır rahim filmi çekiliyorken bir sonraki ayda femara denese doktorun. Rahim filmi zaten şansı arttırıyor. Femarayla faha etkili olurdu belki..
Canım aşılama öyle kesin bir yöntem filan değil... Yani normal yolla olma ihtimali %6-8se aşılama %10lara filan çıkarıyor en fazla şansı. Yaşınız daha çok çok çok genç. Hazır gençken hızlandırmak gerekiyor ne demek ya, tam tersi esas 35-38yaşında olsan hemen müdahale etmesi gerekir. Morfolojisi mi düşüktü sadece eşinin, aklımda tam kalmamış ama bak bizde hem sayı alt sınıra yakın sayılırdı, hem ileri hareketimiz %10lardaydı ve ölü hücre sayısı %55ti en az ayrıca morfoloji 0dı. Yine de doğal yolla oldu. Sırf morfoloji düşük biraz diye bu kadar aceleye ne gerek var.Hic oyle bisey demedi ya dedi igneyle buyuturuz catlatma ignesi olursun 36saat sonra iliski dedi ama senin yumurtalar iki tane buyumus iki ay da da catlamis ama olmamis ya rahim filminde sıkıntı var ya da esinden dolayi dedi esinin morfolojisi dusuk hazir bunlari yapmisken 36 saat sonra aşılama yaparız dedi yasin gencken yumurtalarin guzel buyuyup gelisirken hizlandirmamiz lazim dedi o aslinda agustosta basliycakti ben tatile gidicem bayram falan eylul dedim esimde eger o daha kesin bi yontemse ayni seyleri tekrarlamayalim asilama yaptiralim diyo
Çok sevindim Cnm senin adına . Ee doktorun şimdi nasip bir program hazırladı bu ay korunacakmısin bazi doktorlar rahim filminden sonrA 1 ay korunun diyor bazıları aksine o ay daha şansımızın Yüksel olduğunu söylüyor hakkında hayırlısı Cnm :)Kizlarr ben geldimmm hic bekledigim gibi olmadi rahim filmini cektirdim acili agrili bi islem degildi şükür tüplerim acık cıktı
Yok canim korunun demedi bu ay sadece yumurta takibi yapalim eger yumurtan olursa catlatma ignesi yapariz dedi sonraki ayda esinin tahlilleri kotu cikarsa asilama yapariz dedi ama ben pek sicak bakmiyorum daha 11 aylik evliyizÇok sevindim Cnm senin adına . Ee doktorun şimdi nasip bir program hazırladı bu ay korunacakmısin bazi doktorlar rahim filminden sonrA 1 ay korunun diyor bazıları aksine o ay daha şansımızın Yüksel olduğunu söylüyor hakkında hayırlısı Cnm :)
Canım can-ı gönülden diliyorum allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almayı nasip etsin pes etmemen süper buradan hamile haberi alınca süper mutlu oluyorum allah isteyen herkese ve yanında bana da nasip eder inşallahBuraya o kadar çok yazdım,araştırdım ve bazen o kadar yoruldum ki asla pes etmedim.Olmayacak düşüncesini kafamdan attım.Geçen ay hsg çektirdim hatta sonucunu buraya da atmıştım.Tatile çıkmadan önce doktoruma gösterdim bence sorun yok kafana takma tatilini yap demişti.Bugün işe döndüm.İğnenin 17.günü hala adet olmadım.Eşim tüm tatil boyu karnımı bebeğim neredeymiş diye sevdi.Ve sonuç hamileyim.Bin kere yazsam inanamam.Beklemediğim anda ve dönüşte 24 saat araçta yolculuk yapmama rağmen,bugün yaptığım teste kopkuyu çıkan çizgide resmen ben buradayım anne dedi.Artık üstelenmiş olduğum görev daha farklı,o kadar karışık şeyler hissediyorum ki.Tüm yüreğimle canı gönülden dileyen dileyen herkese rabbim herkese nasip etsin.Her zaman önce başkalarına sonra kendime dua ettim belki çok uzun yazdım,yazabilirdim daha da ama olmayanların acısına dert olmak istemedim.Buradan hamileyim yazanlara sevinirken kendi adıma hep üzüldüm.belirtlerimi sonraki yazımda paylaşırım adet belirtilerinden farkını açıklamış olurum.Kan öğlen verdim akşam sonucu alcam.Akşama babamıza ve teyzemize süprimiz bile var.Allahımmm herkesi çok bekletmeden anneliği tattırsın.
Amin canım çok teşekkür ederim.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahCanım can-ı gönülden diliyorum allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almayı nasip etsin pes etmemen süper buradan hamile haberi alınca süper mutlu oluyorum allah isteyen herkese ve yanında bana da nasip eder inşallah
Hayırdır Cnm noldu :)Kızlar nerelerdesinizzzzzzzzzz size haberlerim vardııı:)
Ay burdasın..Hayırdır Cnm noldu :)
hayırlı olsun canımm, inşallah iki bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın. nasıl geçti sürecin anlatır mısın ? merak ettim :) yani yumurtan kaç taneydi kaç mm di ?Ay burdasın..
:)
Doktordan geliyorum.
Karından kalp atışı için çağırmıştı beni rahat duyalım diye bugün.
Vee iki kese gördü.
Birinin kesesi biraz bozuk ama ikisinin de kalp atışı var dedi kadın da afalladı bi ona bakıyor bi ona bakıyor..
Bu yüzden çok kötüymüşüm demek ki.
Hcg değerlerim de 4 er kat artıyordu ya..
İnşallah bizi bırakmaz minnoş iki bebişimle devam ederim :)
Sen nasılsın?
Canım benim endometriozis var diye deri altıydı ama çok sancım oluyordu regl dönemlerimde. Dedi ki biran önce gebelik oluşturalım gebelik süreci eritebilir dedi ve hiçbi sorunum yoktu hemen gebelik olsun diye bu tedaviyi başlatmıştı. Klomen kullandım bittikten sonra 3. gün gittim 5 yumurtam vardı. Ama doktor ona bile "az ama kaliteli" dedi şok geçirmiştim. 3 tanesi çok minikti yani 10-14-15 mm idi diğer ikisi 18 ve 20 idi. İki gün sonra iğne vurduracaksın dedi. Klasik işte 36 saat sonra ilişki. Ve o hafta 10 gün boyunca değerlendir dedi ama bir iğneden sonra 36. saat ve iki gün sonra bi kere daha oldu saonra bayamdı vs hiçbişi yapamamıştık. İşte hcg baktırayım dedim testlerim 11. gündne itibaren koyulaşmaya başladınca iğnenin 14. günü 100.7 çıktı. İki gün sonra 416,7 çıktı. 4 kat artmasıyla ben kendimi zaten ikiz psikolojisine sokmuştum ama mide bulantılarından dolay sürekli acillik olduğum için çok sık bakılıyordu hep tek keseydi artık ümidi kesmiştim.hayırlı olsun canımm, inşallah iki bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın. nasıl geçti sürecin anlatır mısın ? merak ettim :) yani yumurtan kaç taneydi kaç mm di ?