Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğneden kaç gün sonrasına kadar silik çizgi çıktı testlerinizde? Benim henüz silikleşmedi 12.gündeyim

Bilmiyorum ki sanki son bikaç gündür aynı koyulukta ilk 5-10 dk dan sonra baya belirginleşiyor silik çizgi belki de dikkate almamalıyım negatif gibi düşünmeliyim
5-10dakikadan sonra koyulaşıyorsa dediğin gibi negatif sayılıyor canım... İnşallah birkaç gün içinde hemen koyulaşma görürsün...

Hayır Cnm gebeliğin son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanıyor iğneden sonrA değil cunku gebelik icin sadece döllenme değil yumurta oluşumu da gebeliğin içinde sayılıyor .

Çok Teşekkür ederim canım. Benim reglim 4 gün geçince hastaneye gittim ve Bthcg 1155 çıktı. Ama kese görünmüyor henüz 3,4 haftalık dedi doktorum. Son adet tarihim 27 mayıstı. 8 Haziran’da çatlatma iğnesi vuruldum ve sonraki gün felaket bi ağrı ile çatladı. Şimdi nette görüö kimyasal gebelik falan korktum biraz açıkçası. Perşembe bi daha gideceğim bakalım

Kızlar iğneden kaç gün sonrasına kadar silik çizgi çıktı testlerinizde? Benim henüz silikleşmedi 12.gündeyim

Ben çatlatma iğnesinden 13 gün sonra ilk idrar testini yapmıştım. Çok silik çıkmıştı. 15. Gn yaptığımda biraz daha koyulamıştı. Adetim 3 gün geçince yaptığımda ikisi de çok koyuydu. Bence en az 13 gün geçmesini beklemek gerekiyor.

Kimyasal gebelikte bu kadar değer yükselmez korkma Cnm insallah herşey yolunda stres yapma bu değerle zatrn kese görülmeye biliyor belki vajinal ultrasonla 3 ,4 gün içinde rahatlıkla keseyi göreceksiniz Cnm rahat ol

Çok teşekkürler cevap için. 13.gün negatife döndü test malesef bu ay da olmadı

M Muhbire benimle aynı gün çatlatma iğnesi olmuşsun..
Sen regl tarihini iğneye göre mi hesapladın yoksa normal regl tarihine göre mi?
Ona göre değerlerimle kıyaslicam :)))
Hayırlı olsun..
..
Günaydın kızlar..
Benim günlerim çok huzursuz geçiyor valla hala geçmek bilmedi o kasık ve bel ağrılarım..
Son ayımdaymışım gibi gece dönerken biile aklım çıkıyor bişi saplanıyor sanki kasıklarıma..
Bi sorun yoktur umarım..
Yarın doktora gidicem bakalım neler olmuş :)

Teşekkür ederim canım. Evet aynı gün olmuştuk. Daha öncede konuşmuştuk bu başlık altında Benim son reglim 27 mayıs. İğne 8 haziran. Ama ben bebişin kaç haftalık olduğunu iğneye göre hesaplıyorum Doktor da grçen hafta cuma günü gittiğimde 3 haftalık falan bebek dedi. Öyle deyimce doktor da iğneye göre hesplıyor diye düşündüm

Çok teşekkürler cevap için. 13.gün negatife döndü test malesef bu ay da olmadı
Hayırlısı olsun, sıkma canını. Bekle biraz daha. Bebek olayı gerçekten nasip, Allah ne zaman kısmet ederse o zaman oluyor. Biz elimizden geleni yapsak da o dilemedikten sonra boş. Bol bol dua et canım, ben de edicem senin için ve tüm isteyenler için

Kimyasal gebelikte bu kadar değer yükselmez korkma Cnm insallah herşey yolunda stres yapma bu değerle zatrn kese görülmeye biliyor belki vajinal ultrasonla 3 ,4 gün içinde rahatlıkla keseyi göreceksiniz Cnm rahat ol
İnşallah canım. Aslında biraz sabredip her şeyi akışına bırakmak lazım. Ama insan sürekli bir şeyler araştırıp aklını bulandırmadan edemiyor

Hiç kan vermiş miydin sen?

Ya bu iğneye göre regl günü de değişiyor ya anlamadım ama iğnenin 14. günü(iğneye göre regl'den bir gün önce) 100,7 idi 16. günü 416.7 çıkmıştı..

Ben de iğneye göre hesaplarsak 21. Gnü kan testi yaptığımda 1155 çıktı. Demek kimsenin tarihlerde yapsam aşağı yukarı aynı çıkacaktı. Sen ultrasonda baktırdın mı canım? Göründü mü birşey

Yarın gidicem nasipse bakalım ne diyecek doktor neler var ne göreceğiz :)

kızlar merhaba

sanırım iğneden sonra gebelik belirmesinde birkaç koşul var

birincisi iğne etkisi vücuttan ne zaman atılıyor o çok önemli

mesela ben 8. günde negatife dönücem gibi hızlı atıldı

ama 12. günde hala pozitif olup hamiş olmayan da gördüm

negatiften sonra bir anda pozitife döneni de

mesela bakın bu tablo çok uyumlu gitmiş

Eklentiler

• C227631A-CDE7-450A-8758-6FE29E7A7879.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…