- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.901
Yarın gidicem nasipse bakalım ne diyecek doktor neler var ne göreceğiz :)
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın gidicem nasipse bakalım ne diyecek doktor neler var ne göreceğiz :)
İnşallah yaa..Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım
kızlar merhaba
sanırım iğneden sonra gebelik belirmesinde birkaç koşul var
birincisi iğne etkisi vücuttan ne zaman atılıyor o çok önemli
mesela ben 8. günde negatife dönücem gibi hızlı atıldı
ama 12. günde hala pozitif olup hamiş olmayan da gördüm
negatiften sonra bir anda pozitife döneni de
mesela bakın bu tablo çok uyumlu gitmiş
Merhaba canım. Evet iğne kişiden kişiye değişebiliyor. İğneden sonra 18. Gün regl olan arkadaşlar da varmış. Kan tahlili en kesini. Kendimden örnek vereyim, 15. Gün test yaptığımda pozitif çıkmıştı ama iğnenin etkisi mi gerçek gebelik mi tereddütte kaldım. Kan tahlili ile netleşti
kaç çıkmıştı kuzum kanda 15. gün
Kaç haftalık senin bebiş
Kaç haftalık senin bebiş
Allah söyletti :)
ben iğnenin 7. günündeyim canım eğer iğne gününü saymazsak :)
hergün test yapıyorum iğne etkisini ölçmek için
sen 15. gün öğrenmişsin ondan sordum :)
Evetttt inşallah hayırlı haberini de alırızzz benim 15. Gün yaptığım biraz silikti. Regl gecikince yaptığımda ise koyulaşmıştı. İnşallah sen de 1 hafta sonra kop koyu görürsün canımm
ayy kuzum testleri yüklemiş Allah senden razı olsun
iyi dileklerin için sağol canım Rabbim sana da sağlıklı güzel bir doğum nasip etsin meleğine sağlıkla kavuş inşallahhh
Dualarımdasın canım... Rabbiö gönlüne göre versin, en güzel nimetleriyle mutlu etsin sizi inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla...Kızlarr agrilarim basladi bugun bat regl olcam sanki anne olamayacak gibi hissediyorum bi yil olcak bi daha ki bata kadar. Pco var glifor vermisti doktor ama ben midem bulandi diye dikkatli icemedim gunde iki dedigi halde gunde biri bile bazen ictim bazen icmedim vitaminlerimide ayni sekilde yumurtamda gecen ay 20.22mm buyurken 12.gunde bu ay 14.gunde 17.19mm o yuzden bu ay film cekindikten sonra ilaclarimi artik duzenli icicem hayit otu almistim onu icicem iki ay boyle gecsin tatile falan giderim eylulde olmazsa tekrar tedavi hamişler duaniz kabul olur banada dua edin
Allah razi olsun canimmDualarımdasın canım... Rabbiö gönlüne göre versin, en güzel nimetleriyle mutlu etsin sizi inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla...
Ben de glifor içiyordum, hala içiyorum bak. Emzirirken de devam edecekmişim. Gliforun pkoda tedavi edici özelliği var, biz pkoluların yumurtaları şeker tuttuğu için glifor içince daha sağlıklı ve kaliteli yumurtalar elde ediliyormuş. Gebelik için tedavi yapmasanda tatilde gliforu ihmal etmemeye çalış. Düzenli kullanıldı mı alışıyor bünye bir veya iki ay sonunda ve bulantılar bıçakla kesilmiş gibi kesiliveriyor...
Canım evde fırsatın olursa Jillian Michael ın 30 days Shred programını yapmanı tavsiye ederim. Günde yaklaşık 20dk ile insan çok form kazanıyor. Vücut da toparlıyor. Ben her tedaviden sonra ara verdiğimde Shred yaptım. 5 kilo aldıysam mesela bir iki aylık molada onu geri verebiliyordum diyet filan yapmadan sadece biraz dikkat ederekAllah razi olsun canimm
Evet artik gliforu duzenli kullanicam yediklerime dikkat edicem cok saldım hemende kilo aliyorum doktor kilo vermeye calis dedi pko icin ama pek mumkun olmuyo dikkat etsem almiyorum sadece ayni kilo da kaliyo veremiyorum spora falan gitsem hem kafam dagilir belki
Bizim topik altta kalmışCanım evde fırsatın olursa Jillian Michael ın 30 days Shred programını yapmanı tavsiye ederim. Günde yaklaşık 20dk ile insan çok form kazanıyor. Vücut da toparlıyor. Ben her tedaviden sonra ara verdiğimde Shred yaptım. 5 kilo aldıysam mesela bir iki aylık molada onu geri verebiliyordum diyet filan yapmadan sadece biraz dikkat ederek
Cnm bende şimdi doktordan geliyorum bendede kist oluşmuş banada atarsın dedi ama ilaç falan vermedi sana verdi miBizim topik altta kalmış
Doktordan geldim canim cumartesi hsg randevusu aldim doktor sonraki ay da bekleyelim eylulde gel eger olmazsa dedi igneli tedavi yapariz dedi sonra esinin morfolojisi eger hala dusuk olursa direk aşılama yaparız dedi ama ben sadece 3 kere klomen tedavisi gordum aşı icin erken degil mi 11 aylik evliyim bu arada bide sagda iki yumurtam vardi solda kistim olusmus reglle atarsin dedi
Yok canim ben film cekincem cumartesi iki ay tedaviye gitmiycem o zamana kadar gecer dediCnm bende şimdi doktordan geliyorum bendede kist oluşmuş banada atarsın dedi ama ilaç falan vermedi sana verdi mi
Canım ya 11 aylık evlilikte çok çok erken bence.. Yaşlar kaçtı?Bizim topik altta kalmış
Doktordan geldim canim cumartesi hsg randevusu aldim doktor sonraki ay da bekleyelim eylulde gel eger olmazsa dedi igneli tedavi yapariz dedi sonra esinin morfolojisi eger hala dusuk olursa direk aşılama yaparız dedi ama ben sadece 3 kere klomen tedavisi gordum aşı icin erken degil mi 11 aylik evliyim bu arada bide sagda iki yumurtam vardi solda kistim olusmus reglle atarsin dedi
22,24 canim yaslar ankaradayiz film cektirelim tatile gidelim eylul gibi baska doktor arayisina gircem canim bende sasirdim aşılama diyince ustelik asilamada iki yil evli kalma sarti araniyormus rapor icin baska hir topikte rapor bile olsa igneler 500 bu gittigim merkezde asilama 1.200 bide bunlarin muayene ucreti var cok zorlar bizi ya insallah filmden sonra kendiliginden olurCanım ya 11 aylık evlilikte çok çok erken bence.. Yaşlar kaçtı?
Bak hep söylüyorum eşimin morfolojisi %0dı. Ama doktor asla olmaz demedi. Aşılama filan da olmadı biliyorsun normal yolla oldu bebeğimiz elhamdulillah. Direkt iğneye niye geçiyor ki daha femara bile denemedi bu doktor. 3ay da femara deneyebilirsin...
Sen nerede oturuyordun canım? İstanbulda ve Anadolu yakasındaysan doktorumu tavsiye ederim bak Simla Okumuşoğlu Karaca, çok çok çok ilgili bir doktor. Bizim için ürolojiyle, tüp bebek bölümüyle ayrı ayrı konuştu hep, başka muyane ücreti ödetmedi, hiç başından savmadı...