- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 36
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.941
Canımmm okurken heyecanlandım :)) maşallah allah utandırmasın allah analı babalı büyütsün. benimde bu ay 4 yumurtam oldu en küçüğü 20 en büyüğü 24 akşamına çatlatma iğnesi oldum. bekliyorum şimdi. bir şey daha sorucam canım , iğneden sonra ki sürecin nasıldı ? ağrın oldumu başka belirtin vs oldumu ? inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım :))))Canım benim endometriozis var diye deri altıydı ama çok sancım oluyordu regl dönemlerimde. Dedi ki biran önce gebelik oluşturalım gebelik süreci eritebilir dedi ve hiçbi sorunum yoktu hemen gebelik olsun diye bu tedaviyi başlatmıştı. Klomen kullandım bittikten sonra 3. gün gittim 5 yumurtam vardı. Ama doktor ona bile "az ama kaliteli" dedi şok geçirmiştim. 3 tanesi çok minikti yani 10-14-15 mm idi diğer ikisi 18 ve 20 idi. İki gün sonra iğne vurduracaksın dedi. Klasik işte 36 saat sonra ilişki. Ve o hafta 10 gün boyunca değerlendir dedi ama bir iğneden sonra 36. saat ve iki gün sonra bi kere daha oldu saonra bayamdı vs hiçbişi yapamamıştık. İşte hcg baktırayım dedim testlerim 11. gündne itibaren koyulaşmaya başladınca iğnenin 14. günü 100.7 çıktı. İki gün sonra 416,7 çıktı. 4 kat artmasıyla ben kendimi zaten ikiz psikolojisine sokmuştum ama mide bulantılarından dolay sürekli acillik olduğum için çok sık bakılıyordu hep tek keseydi artık ümidi kesmiştim.
Bugün sürpriz oldu bize :)