- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 41
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.841
Kızlar ben sabırsızlıktan 5 temmuzdaki randevumu 3 temmuza çektim :)
Ve hala kasıklarım ve belimdeki ağrılar devam ediyor niye bilmiyorum biraz da ondan erkene aldım..
Benim ilk gebeliğimde hiç böyle bişi olmamıştı canım ya..Kuzun hadi insallah guzel haberlerini bekliyorum. Agrilarin olmasi normal. Her 2 hamileligimde de olmustu, bizde bi ilac var mum, siz nasil diyorsunuz bilmiyorum, onu yapinca iyi oluyordum, her sabah aksam. Bi de dr um agri cok oldugunda uzanip dinlenmeyi soyluyordu. Dikkat edin kendinize
Canim oyle olmaz ama, bacaklarini da kaldir yasla duvara ya yataga uzan bol bol, ve dr na danis o soylesin sana ilac falan.Benim ilk gebeliğimde hiç böyle bişi olmamıştı canım ya..
Şimdi regl'e 2-3 gün kala başladı hala devam ediyor..
Akıntım da yoğun geliyor ara ara sanıyorum kanamam oluyor o derece..
Hep de misafirler hastalar denk geliyor sürekli şansıma..
Ne uyku var ne dinlenme..
İş güç de var sabah kalk oğluşu hazırla sütünü içir giyin hazırlan onu kreşe bırak işe gel :))Canim oyle olmaz ama, bacaklarini da kaldir yasla duvara ya yataga uzan bol bol, ve dr na danis o soylesin sana ilac falan.
Hiç kisti olmadan da ağrısı devam eden olabilir. Bebek yerini sağlamlaştırıyordur belki ondandır.İş güç de var sabah kalk oğluşu hazırla sütünü içir giyin hazırlan onu kreşe bırak işe gel :))
Evet doktora gitmemekle hata yaptım sanırım ama bişi görmez diye gitmedim bu yüzden işte perşembeden salıya aldım randevuyu bakalım o zaman gidince sorucam..
Belki de 5 yumurtam vardı çoğu kist oldu onlar ağrı yapıyor..
Öyle de yapar dediler burda bi topikte sanki..
Ne kadar sağlamcı bir bebekmiş öyle heeeeeeeee :)))Hiç kisti olmadan da ağrısı devam eden olabilir. Bebek yerini sağlamlaştırıyordur belki ondandır.
Ben kendi yaşadığımı söylemiştim canım. İki yumurtam vardı, biri çatlayıp tutmuş, diğeri kist olmuş. Hızla büyüdü ve yumruk boyutuna geldi, çok ağrı yapıyordu fakat 10-11.haftamda küçülmeye başladı. Bir iki hafta içinde de çok şükür kendiliğinden yok oldu gitti. Sende de illa aynısı olmuştur demeyeyim. Herkes kendi ağrısını kendi biliyor sonuçta...
Randevunu erkene çekmen iyi olmuş. Doktor kist varsa onu görür en azından. Gerçi müdahale yapılmıyor zaten kendi kendilerine yok oluyorlarmış. Sadece aklını kurcalamaz, mühim değilmiş diye.
Catlasa bile 24 saat canli kaliyo diye biliyorum canim igne gunu ya da onceki gunu degerlerndirmis miydin
Kolay gelsin canim. Insallah her sey yolundadir, kendinize iyi bakin, oglunu da op benim icinİş güç de var sabah kalk oğluşu hazırla sütünü içir giyin hazırlan onu kreşe bırak işe gel :))
Evet doktora gitmemekle hata yaptım sanırım ama bişi görmez diye gitmedim bu yüzden işte perşembeden salıya aldım randevuyu bakalım o zaman gidince sorucam..
Belki de 5 yumurtam vardı çoğu kist oldu onlar ağrı yapıyor..
Öyle de yapar dediler burda bi topikte sanki..
Çok teşekkür ederim canım benim..Kolay gelsin canim. Insallah her sey yolundadir, kendinize iyi bakin, oglunu da op benim icin
Canım sabahları hcg idrarda daha yoğun çıkar. O yüzden sabahtan akşama hamileyken de fark çıkar, idrar testini sabah yap derler.merhaba hatunlar
hergün test yapıyorum bugün daha yapmadım
ama dün yani iğnenin 4. günü sabah ve akşam testlerim bunlar
sabahtan akşama böyle değişim olurmuki
Canım spesifik olarak öyle bir şey yaşamadım ama benim hep ağrım oldu hamile kaldığım ay, doktor da hep oh oh ağrı olsun iyidir diyorduKizlar iliskiden sonra yumurtladigim tarafimda kasik agrisi oluyo hic olmazdi boyle bisey yasayan var mi
Canım sabahları hcg idrarda daha yoğun çıkar. O yüzden sabahtan akşama hamileyken de fark çıkar, idrar testini sabah yap derler.
Hep sabah veya hep akşam yaparsan testleri karşılaştırması daha sağlıklı olur.
Cnm İnan bana anlattıklarının hepsini başlarda yaşadık normal hepsi hatta kasik ta sancı belde sancı hala ve şiddetli devam ediyorGünaydın kızlar merhaba..
Benim bel ve kasık ağrılarım aynen devam ediyor.
Gün için hafif ama akşamları artıyor gece bile lavaboya kalktığımda fena ağrım olduğunu hissediyorum ve afedersiniz yoğun bembeyaz bi akıntı ..
Bi geçmedi şu ağrılarım..
Ve rüya gördüm..
Rüyamda tek bebek sanıp sezaryene giriyorum..
Üçüz bebeğim oluyor..
Eşimin kucağına veriyorlar ben de gidip birini alıyorum seviyorum o kadar minik bi o kadar da güzellerdi.
2 erkek bi kız bebek..
İyice beklemekten kafayı yedim herhalde
Ben hiç böyle bişi yaşamadığım için bana tuhaf gelmişti demek ki benim gibi olan da varmış canım..Cnm İnan bana anlattıklarının hepsini başlarda yaşadık normal hepsi hatta kasik ta sancı belde sancı hala ve şiddetli devam ediyor
Bugun 9.gunum belim kasiklarim nasil agriyor hic boyle olmamistiCanım spesifik olarak öyle bir şey yaşamadım ama benim hep ağrım oldu hamile kaldığım ay, doktor da hep oh oh ağrı olsun iyidir diyordu
Hadi inşallah olmuştur bu sefer canım... Hsg ye ihtiyaç kalmamış olur hayırlısıyla inşallahBugun 9.gunum belim kasiklarim nasil agriyor hic boyle olmamisti