- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.861
Bugun 9.gunum belim kasiklarim nasil agriyor hic boyle olmamisti
canım nasılsın?
benimde 6. günüm hafif kasıklar ağrıyor
sen test yapıyomusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun 9.gunum belim kasiklarim nasil agriyor hic boyle olmamisti
Slm kIzlar perşembe günü çatlatma iğnesi vurdum kasıklarda sancı oldu birde şimdi göbekte acı hissediyorum normal mi acaba anlamayamadım
Benim de bu sabah çatladı galiba ama karnımda şişkinlik var hala değerlendirmeye çalıştık bakalım inşallah tutarnormal canım ben de pzt akşam üzeri 5 te oldum iğneyi
o gece birşey yoktu salı hafif başladı çarşamba acıdan kıvrandım
sanırım çarşamba sabaha karşı çatladı
ama agrılar normal
Benim de bu sabah çatladı galiba ama karnımda şişkinlik var hala değerlendirmeye çalıştık bakalım inşallah tutar
Sende yumurta gelişimi için iğne veya klomen kullandın mı normalde ben aşılama yaptıracaktım ama tek yumurta geliştiği için doktor vazgeçtibende de oldu şişlik canım
değerlendirdiyseniz gerisi Rabbime kalmış
bekleyip göreceğiz
Sende yumurta gelişimi için iğne veya klomen kullandın mı normalde ben aşılama yaptıracaktım ama tek yumurta geliştiği için doktor vazgeçti
Evet 2-3 yumurta olsaydı şans yüksek olacaktı diye boşuna aşılama yapmaya gerek yok dedi tutma olasılığı düşük diye aslında evet tek yumurtayla da aşılama yapan var benim doktor biraz garantici sanırım bende gonal f iğne kullandım ona rağmen tek yumurta oldu daha oncede kullanmıştım hep tek yumurta gelişiyorevet canım klomen kullandım zaten o yüzden yumurta kısa sürede çok gelişmiş sonra iğne oldum çatlamazsa kiste dönüşebilirdi çünkü
dr şansını yüksek tutmak için birden fazla yumurta istemiş ama tek yumurta yeterli bence aşılama için
eger kaliteli bir yumrta ise
Evet 2-3 yumurta olsaydı şans yüksek olacaktı diye boşuna aşılama yapmaya gerek yok dedi tutma olasılığı düşük diye aslında evet tek yumurtayla da aşılama yapan var benim doktor biraz garantici sanırım bende gonal f iğne kullandım ona rağmen tek yumurta oldu daha oncede kullanmıştım hep tek yumurta gelişiyor
Ben zaten okadar yoruldum ki direk tüp bebeğe mi geçsem diye düşünüyorum 5 yıldır evliyim 3 yıldır da bebek için uğraşıyorum herhangi bir sorun görünmüyor sebepsiz inferlilitebende de tek oldu
diğer ay da tek olursa aşılamayı yaptır bence
Ben zaten okadar yoruldum ki direk tüp bebeğe mi geçsem diye düşünüyorum 5 yıldır evliyim 3 yıldır da bebek için uğraşıyorum herhangi bir sorun görünmüyor sebepsiz inferlilite
Zaman kaybetmek istemiyorum artık ya aşılama tutma oranı çok düşük olmayınca insan daha çok umutsuzluğa kalipılıyor bilmiyorum bakalım nasıl olacakkuzum dur bakalım aşılama tutar bence
Hayır Cnm gebeliğin son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanıyor iğneden sonrA değil cunku gebelik icin sadece döllenme değil yumurta oluşumu da gebeliğin içinde sayılıyor .Arkadaşlar merhaba. çatlatma iğnesi ile bebeğin kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyoruz? İğneden itibaren mi sayılıyor, regl başlangıcı mı? Yani iğne öncesi gebelik olmadığı için bizim gebelik tarihi iğneden itibaren hesaplanabilir gibime geldi. Si ne düşünüyorsunuz?
Ben digerlerinde yapiyodum test netten toplu almistim ovulasyon testiyle 10 tane ovu testim kaldi digerleri bitti bide esimde bende iki tedavide de olmadi yine olmuycak gibi biseyimiz var nedense almadim test 16.gun regl oldum ikisinde de eger 16.gun olmazsam 17.gun yani haftaya bugun test yaparimcanım nasılsın?
benimde 6. günüm hafif kasıklar ağrıyor
sen test yapıyomusun?
hayırlısıyla bu ay güzel haberler verirsin inşallah canımBen digerlerinde yapiyodum test netten toplu almistim ovulasyon testiyle 10 tane ovu testim kaldi digerleri bitti bide esimde bende iki tedavide de olmadi yine olmuycak gibi biseyimiz var nedense almadim test 16.gun regl oldum ikisinde de eger 16.gun olmazsam 17.gun yani haftaya bugun test yaparim
Amin canimhayırlısıyla bu ay güzel haberler verirsin inşallah canım
Amin canim
Sen napiyosun cizgin iyice siliklesmisti en son heralde
Seninki cabuk siliklesmis canim benim 11.gunu boyle cikmisti sonraki gun hic bisey yoktu ignenin etkisi geciyo tekrar cizgi cikarsa hamilesin yani insallaahhh oyledirrson hali bu kuzum
negatife dönse bi sonra silik çizgi beklicem inşallah
Seninki cabuk siliklesmis canim benim 11.gunu boyle cikmisti sonraki gun hic bisey yoktu ignenin etkisi geciyo tekrar cizgi cikarsa hamilesin yani insallaahhh oyledirr