-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.821
Goguslerimin sisi indi artik acimiyor. Ustelik kuculduler sanki adet olmusumda rahatlamisim gibi. Adet belirtisi de yok. Yarin sabah gidicem insallah degerim yukselmistir. Acayip duygusal oldum her insallah dedigimde gozlerim doluyor.. hakkimizda hayirlisi olsuninşallah kuzum sağolasın
sende durumlar nedir?
Goguslerimin sisi indi artik acimiyor. Ustelik kuculduler sanki adet olmusumda rahatlamisim gibi. Adet belirtisi de yok. Yarin sabah gidicem insallah degerim yukselmistir. Acayip duygusal oldum her insallah dedigimde gozlerim doluyor.. hakkimizda hayirlisi olsun
İnşallah canım lekelenme gecti ama regl sancisi devam ediyor iki yumurtam olmustu ikiside catlamistir insallah.canım kahve lekeyi bu dönemler severim
yerleşme olabilir mantıklı çünkü iğne oldun çatladı döllendi ise yerleşmeye çalışıyor olabilir
hadi inşallah
İnşallah canım lekelenme gecti ama regl sancisi devam ediyor iki yumurtam olmustu ikiside catlamistir insallah.
Sen nasilsin ocak subat mart batindan hatirliyorum hamile degil miydin yanlis mi hatirladim acaba
Gecmis olsun canim ama canını sıkma en azından hamile kalabiliyosundogru hatırlıyorsun canım 5 martta düşük yaptım
şimdide dün çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim
Gecmis olsun canim ama canını sıkma en azından hamile kalabiliyosun
Ayy hadi bakalim hakkimizda hayirlisi temmuz bize ugurlu gelsin
LeylaJ cnm hakkında hayırlısı buymuş en azından durum netleşti kuzum inss yeni ay yeni umud olur senin icin .
Doktor kontrolümüz çok güzel geçti herşey yolunda sağlıklı bir kızım olacakmış yaramaz önce erkek diye gösterdi ama doktor artık kesik kız dedi18 cm olmuş boyu kilomuz da 165 gr olmuş arkaslar çok şükür rabbime bu günleri gösterdiği icin .
Canım benim bildiğim iğneden sonra 15. gün ya regl oluyorsun ya gebe..kızlar bir sorum olacak
benim bat 13 temmuz
ama iğneyi 11. gün oldum
eger iğneden 14/15 gün sonra adet olucaksam o da 10 temmuza denk geliyor
yani battan 3 gün önce
bu durumda doğru olan hangisi?
10 temmuzu geçersem adet olmadım diyeyimmi
Canım sizin kız kandırdı sizi demekLeylaJ cnm hakkında hayırlısı buymuş en azından durum netleşti kuzum inss yeni ay yeni umud olur senin icin .
Doktor kontrolümüz çok güzel geçti herşey yolunda sağlıklı bir kızım olacakmış yaramaz önce erkek diye gösterdi ama doktor artık kesik kız dedi18 cm olmuş boyu kilomuz da 165 gr olmuş arkaslar çok şükür rabbime bu günleri gösterdiği icin .
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip eder insallah . Beta hcg kaç çıktı .Benim.kendi adet tarihim igneden sonra 11. Gun du. Bugun igneyi vurulali 13. Gundu ama bat i 3 gun gecmis oldu ve bugun hamile oldugumu ogrendim
Aynen şimdiden böyle yapıyor bakalım doğunca nolucak . Sende bel agrisi varmi ciddi sancılarım oluyor benimCanım sizin kız kandırdı sizi demek
Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel günler yaşayın inşallah
Allah şifa versin canım. Kuzularımız sağlıklı olsun da hepsine dayanırız Allahın izniyle. Bende bir de fibromiyalji diye (ciddi ağrılara sebebiyet veren) bir hastalık var, baya sıkıntılarım oluyor, üstüne bir de taşınıyoruz evi topluyorum filan... Neyse dediğim gibi kuzucuklar sağlıklı olsun da, gerisi mühim değil...Aynen şimdiden böyle yapıyor bakalım doğunca nolucak . Sende bel agrisi varmi ciddi sancılarım oluyor benim
Catlasa bile 24 saat canli kaliyo diye biliyorum canim igne gunu ya da onceki gunu degerlerndirmis miydinkızçeler selam nasılsınız?
durumlar nedir??
size birşey danışcam ya
ben iğne oldum ya bu sabah 5 te çatlama dedi dr
sabah karşı 5 te şeedemedik biz
öğlen saat 13:30 da oldu
yani 36 değil 44. saatte oldu
sabah 11 gibide dayanılmaz bir ağrı vardı
acaba ben kaçırdımmı yumurtayı
Canım senin idrar tahlilinde pozitifken adet olmuştun dimi yanlışmı hatırlıyorum adetin bitince bidahamı test yapsan üstüne görüyor olabilirmisinKizlar adetimin 3 cu gunu, ama goguslerim hala agriyor, genelde adet oncesi agri kesilirdi reglim baslardi. Prolaktinim yukselmis ola bilirmi?
Evet canim ogle olmustu, bitince dr a gidicem kontrole. O aklima gelmemisti, prolaktinim yukselmis ola bilir dige dusunuyorum, ya da 3 aydir catlatma ignesi yaptim onun etkisi mi anlamadim. Goguslerim siskin ve agri varCanım senin idrar tahlilinde pozitifken adet olmuştun dimi yanlışmı hatırlıyorum adetin bitince bidahamı test yapsan üstüne görüyor olabilirmisin
Seni cok iyi anliyorum, benim de oyle oldu, idrar testi positiv, kan 2.89, hatta adetimden 1 gun once aksam yaptim hemen kizardi cizgi, ve sabahsi reglim basladi tum psikolojim bozulduAyni gun icindr 5 tane idrar tahlilinde cok belirgin pozitif gorunce hamileyim sanmazmisiniz. Ayni gun Hcg 0.93 kahroldum kizlar.