Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kuzum sağolasın
sende durumlar nedir?
Goguslerimin sisi indi artik acimiyor. Ustelik kuculduler sanki adet olmusumda rahatlamisim gibi. Adet belirtisi de yok. Yarin sabah gidicem insallah degerim yukselmistir. Acayip duygusal oldum her insallah dedigimde gozlerim doluyor.. hakkimizda hayirlisi olsun

Goguslerimin sisi indi artik acimiyor. Ustelik kuculduler sanki adet olmusumda rahatlamisim gibi. Adet belirtisi de yok. Yarin sabah gidicem insallah degerim yukselmistir. Acayip duygusal oldum her insallah dedigimde gozlerim doluyor.. hakkimizda hayirlisi olsun

güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla inşallah kuzum etiketle beni de

canım kahve lekeyi bu dönemler severim
yerleşme olabilir mantıklı çünkü iğne oldun çatladı döllendi ise yerleşmeye çalışıyor olabilir
hadi inşallah
İnşallah canım lekelenme gecti ama regl sancisi devam ediyor iki yumurtam olmustu ikiside catlamistir insallah.
Sen nasilsin ocak subat mart batindan hatirliyorum hamile degil miydin yanlis mi hatirladim acaba :KK64:

İnşallah canım lekelenme gecti ama regl sancisi devam ediyor iki yumurtam olmustu ikiside catlamistir insallah.
Sen nasilsin ocak subat mart batindan hatirliyorum hamile degil miydin yanlis mi hatirladim acaba :KK64:

dogru hatırlıyorsun canım 5 martta düşük yaptım :KK43:
şimdide dün çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim

LeylaJ LeylaJ cnm hakkında hayırlısı buymuş en azından durum netleşti kuzum inss yeni ay yeni umud olur senin icin .

Doktor kontrolümüz çok güzel geçti herşey yolunda sağlıklı bir kızım olacakmış yaramaz önce erkek diye gösterdi ama doktor artık kesik kız dedi :-):-):-):-):-)18 cm olmuş boyu kilomuz da 165 gr olmuş arkaslar çok şükür rabbime bu günleri gösterdiği icin .

Maşallah size analı kızlı..
Rabbim hayırlısıyla güzel bir doğum da nasip etsin inşallah canım..
kızlar bir sorum olacak
benim bat 13 temmuz
ama iğneyi 11. gün oldum
eger iğneden 14/15 gün sonra adet olucaksam o da 10 temmuza denk geliyor
yani battan 3 gün önce

bu durumda doğru olan hangisi?
10 temmuzu geçersem adet olmadım diyeyimmi:işsiz:
Canım benim bildiğim iğneden sonra 15. gün ya regl oluyorsun ya gebe..
Yani kendi regl tarihin değil de iğne olduktan 15 gün sonra..
Çünkü vücudumuz da öyle yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyoruz..
E iğne de yumurtayı çatlatıyor ya gününü belli ediyor bu yüzden 15. gün olması lazım normali öyle diyorlar..

LeylaJ LeylaJ cnm hakkında hayırlısı buymuş en azından durum netleşti kuzum inss yeni ay yeni umud olur senin icin .

Doktor kontrolümüz çok güzel geçti herşey yolunda sağlıklı bir kızım olacakmış yaramaz önce erkek diye gösterdi ama doktor artık kesik kız dedi :-):-):-):-):-)18 cm olmuş boyu kilomuz da 165 gr olmuş arkaslar çok şükür rabbime bu günleri gösterdiği icin .
Canım sizin kız kandırdı sizi demek :-)
Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel günler yaşayın inşallah :KK36:

kızçeler selam nasılsınız?
durumlar nedir??
size birşey danışcam ya

ben iğne oldum ya bu sabah 5 te çatlama dedi dr

sabah karşı 5 te şeedemedik biz :KK14:

öğlen saat 13:30 da oldu

yani 36 değil 44. saatte oldu

sabah 11 gibide dayanılmaz bir ağrı vardı

acaba ben kaçırdımmı yumurtayı :işsiz:

Benim.kendi adet tarihim igneden sonra 11. Gun du. Bugun igneyi vurulali 13. Gundu ama bat i 3 gun gecmis oldu ve bugun hamile oldugumu ogrendim

Aynen şimdiden böyle yapıyor bakalım doğunca nolucak . Sende bel agrisi varmi ciddi sancılarım oluyor benim :KK43:
Allah şifa versin canım. Kuzularımız sağlıklı olsun da hepsine dayanırız Allahın izniyle. Bende bir de fibromiyalji diye (ciddi ağrılara sebebiyet veren) bir hastalık var, baya sıkıntılarım oluyor, üstüne bir de taşınıyoruz evi topluyorum filan... Neyse dediğim gibi kuzucuklar sağlıklı olsun da, gerisi mühim değil...

kızçeler selam nasılsınız?
durumlar nedir??
size birşey danışcam ya

ben iğne oldum ya bu sabah 5 te çatlama dedi dr

sabah karşı 5 te şeedemedik biz :KK14:

öğlen saat 13:30 da oldu

yani 36 değil 44. saatte oldu

sabah 11 gibide dayanılmaz bir ağrı vardı

acaba ben kaçırdımmı yumurtayı :işsiz:
Catlasa bile 24 saat canli kaliyo diye biliyorum canim igne gunu ya da onceki gunu degerlerndirmis miydin

Kizlar adetimin 3 cu gunu, ama goguslerim hala agriyor, genelde adet oncesi agri kesilirdi reglim baslardi. Prolaktinim yukselmis ola bilirmi?

Kizlar adetimin 3 cu gunu, ama goguslerim hala agriyor, genelde adet oncesi agri kesilirdi reglim baslardi. Prolaktinim yukselmis ola bilirmi?
Canım senin idrar tahlilinde pozitifken adet olmuştun dimi yanlışmı hatırlıyorum adetin bitince bidahamı test yapsan üstüne görüyor olabilirmisin

Canım senin idrar tahlilinde pozitifken adet olmuştun dimi yanlışmı hatırlıyorum adetin bitince bidahamı test yapsan üstüne görüyor olabilirmisin
Evet canim ogle olmustu, bitince dr a gidicem kontrole. O aklima gelmemisti, prolaktinim yukselmis ola bilir dige dusunuyorum, ya da 3 aydir catlatma ignesi yaptim onun etkisi mi anlamadim. Goguslerim siskin ve agri var:110:

Ayni gun icindr 5 tane idrar tahlilinde cok belirgin pozitif gorunce hamileyim sanmazmisiniz. Ayni gun Hcg 0.93 kahroldum kizlar.
Seni cok iyi anliyorum, benim de oyle oldu, idrar testi positiv, kan 2.89, hatta adetimden 1 gun once aksam yaptim hemen kizardi cizgi, ve sabahsi reglim basladi tum psikolojim bozuldu:kızgın: sinirden ne kadar agladim

Kızlar ben sabırsızlıktan 5 temmuzdaki randevumu 3 temmuza çektim :)
Ve hala kasıklarım ve belimdeki ağrılar devam ediyor niye bilmiyorum biraz da ondan erkene aldım..

X